Patyka Dark Spot Correcting Serum – Tuhkimotuote ja hedelmähappojen cocktail

Patyka on tuote tuotteelta koukuttanut minut sarjan suureksi faniksi. Ranskalainen luonnonkosmetiikan luksussarjan tuotteet ovat hienostuneita, koostumuksiltaan miellyttäviksi hiottuja ja tuoksumaailmaltaan ihastuttavia. Patyka on sarjasi, jos kaipaat luonnonkosmetiikan puolelta luksusta.

Tilasin kesän lopulla kokeiluun *Patykan Dark Spot Correcting Serumin, jonka pitäisi tehota pigmenttiäiskien syntymiseen ja niiden tummuuteen. Saan kesällä pisamia, jotka ovat iän myötä alkaneet laajentumaan isommiksi läikiksi.

pigmenttiläiskät

Seerumi on kehitetty pigmenttihäiriöiden häivyttämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Pigmenttiläiskät syntyvät iholle mm. auringon, iän, lääkitysten, raskauden ja hormonaalisten syisten sekä tupakoinnin ja ilmansaasteiden vaikutuksesta. Patykan Dark Spot Correcting Serum vaikuttaa ihon melaniinsynteesiin ja ehkäisee siten ihon pigmentoitumista.
Tuotteen mulperipuusta saatava oxyresveratolin kerrotaan ehkäisen hapettavan entsyymin tyronaasin (tumminen läiskien aiheuttava) syntymistä iholla.

Seerumi sisältää mietoa viiden aha-hapon yhdistelmän, joka kuorii ja kirkastaa ihoa kevyesti. Lisäksi seerumissa on mm. hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta kimmoisan ja kosteutetun tuntuisen. Vadelmasiemenuute on antioksidanttista ja auttaa ehkäisemään ihon ikääntymistä ja pigmenttimuutoksia.

Patykan seerumi on oikea hedelmähappojen pirskahteleva coctail. Kirpsakan raikkaan tuoksuista seerumia on ilo levittää iholle aamuisin, kun sen tuoksumaailma herättää päivään pirteydellään. Fluidimainen koostumus liukuu kasvoille miettyttävästi ja seerumi kosteuttaa riittävästi pintakuivaa ihoani. Se ei aiheuta rullaantumista meikkivoiteiteni kanssa ja toimii tuotteen kuin tuotteen kanssa.

Seerumi on harvoja tuotteita, joiden tehon olen huomannut silminähden iholla. Ihoni on kirkkaampi, tasaisemman sävyinen ja elinvoimaisen näköinen. Jotenkin normaalia paremman näköinen ja näyttää tasaisen huolitellulta pelkän sävyttävän päivävoiteen kanssa.

Patykan seerumia onkin kuvattu tehokkaasti kosteuttavaksi tuhkimotipaksi, joka kannattaa laittaa kasvoille ennen tärkeää juhlaa tai päivää, silloin kun iho on samea, väsynyt ja haluaa välitöntä kirkkautta ja kohotusta iholle.

Seerumi oli minulla loppukesän käytössä. En osaa sanoa kuinka paljon sillä oli vaikutusta pigmenttiläiskiin, sillä aurinkosuojasta huolimatta kasvojani koristaa kesäisin pisamat. Tänä kesänä ne eivät olleet kovin tummat, mutta syynä voi olla se, että käytin vähintään SPF30 aurinkosuojaa ja oleilin auringossa vähemmän kuin yleensä ja usein hatun kera. En tiedä olisiko seerumia täytynyt käyttää säännöllisesti alkukesästä saakka, jotta oisin nähnyt paremmin sen vaikutuksen pigmenttiläiskiin. Ostin tuotteen nimenomaan ennaltaehkäistäkseni pigmenttiläiskien syntymistä, mutta se toimikin lopulta upeasti kirkastava ja kosteuttavana tuhkimotuotteena.

Tuotetta myy *House Of OrganicSokos, *Jolie,*Biodelly.

kauneus iho suosittelen ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *