Persikkainen Too Faced Sweet Peach Paletti

Too Faced merkin Sweet Peach paletti on merkin tunnetuimpia paletteja. Jostain syystä paletti ei houkutellut minua pari vuotta sitten sillä ajattelin, että siinä on liikaa oranssin ja persikan sävyjä. Persikkaiset sävyt kyllä käyvät monelle, mutta oranssit ja punaiset ovat nou nou-sävyjä minulle.

Persikkasävyt poskilla ja huulilla ovat sen sijaan ihania varsinkin kesäisin ja yhtäkkiä aloin kaipaamaan vaaleita persikkaisia luomivärejä. Yksikään luomiväripaleteistani ei sisältänyt persikkaisia sävyjä, joten Sweet Peach paletti lähti tilaukseen.

Näin vaaleana olisin halunnut alunperin vaaleampia sävyjä sisältävän Too Faced White Peach- paletin, mutta olen nähnyt siitä huonoja arvosteluja ja että sen laatu ei vastaisi Too Faced-luomivärien tasoa, joten päädyin tummempaan persikkapalettiin.

Sweet Peach paletissa on 18 sävyä, joista 6 perussävyä on mattaisia. Mattaisten lisäksi paletissa on helmiäisiä, metallisia ja satiinisia värejä.

Laadultaan luomivärit ovat hyviä;  pigmenttiä riittää ja ne eivät varise. Osa sävyistä tuntuu vähän kuivalta, mutta niistä irtoaa silti väriä ihoon. Kermaisen pehmeitä luomivärejä paletissa ei ole, paitsi vaalea Luscious, joka tuntuu kaikista pehmeimmältä. Paremmin metallisten sävyjen hohto tulee esiin sormella tai kostealla siveltimellä levitettynä.

Paletti tuoksuu herkulliselle, niin makean persikkaiselle kuin paletin ulkokuori antaa ymmärtää. Hajuherkille en palettia suosittele, vaikkakin tuoksu katoaa iholta nopeasti. Tykkään itse paletin tuoksusta, vaikka se voi olla aikuiseen makuun liian imelä.

Loppujen lopuksi käytän paletista vain muutamaa sävyä arkena, koska paletti oli silti turhan lämmin makuuni. Sävyt ovat kyllä kauniita, mutta arkikäytössä huomaan tarttuvani vain sävyihin Luscious, Puree, Charmed, I´m sure, Bellini ja Georgia. Suosikkisävyni paletissa on Puree, joka on upea kultapinkki.

Iltameikkiin paletissa on sen sijaan upeita sävyjä vihreille silmilleni. Paletti on monipuolinen ja siihen on kiva tarttua aamuisin, mutta kaipaisin siihen lisäksi yhden keskitumman neutraalin sävyn varjostuksiin ja luomivakoon. Nyt keskitummat ruskeat ovat joko satiinisia tai liian lämpöisiä sävyltään.

Palettia on saatavilla Cult Beautyn verkkokaupasta.

Innostiko paletti sinua?

kauneus ostokset suosittelen meikki
Kommentit (1)
  1. Charming Nails
    10.7.2019, 16:31

    Minultakin löytyy tämä 🙂 mietin tätä tosi pitkään ja sitten harkinnan jälkeen ostin sen. Alkuhuuman jälkeen se on tyystin unohtunut. En edes ymmärrä mikä tässä paletissa on mukamas liian vaikeaa mulle. Tuntuu että aina saan pelkät persikkaiset silmät aikaan. Pitäisikin meikata tällä vaikka huomenna ja tehdä meikki jossa on käytä persikkaa lainkaan, näkisikö sitä silloin paletin monipuolisuuden?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *