Peukku kotimaisille meikkisiveltimille

Olen tehnyt viime aikoina paljon uusia sivellinhankintoja ja niistä on tulossa juttua myöhemmin, kunhan saan pestyä siveltimet kuvauskuntoon ja otettua kuvat niistä kaikista. Kokoelmani on lisääntynyt niin Sigman, Morphen kuin Real Techniquesin siveltimillä ja ainakin Morphen uusimmasta setistä olin haltioissani. Sigmaa ja Morphea ei kuitenkaan saa Suomesta, mutta onneksi hyvien siveltimien vuoksi ei tarvitse välttämättä mennä ulkomaille ostoksille vaan lähitavaratalosta löytyy myös kotimaista helmeä. 

 

cailapsiveltimet5.jpg

 

Kotimainen Cailap lanseerasi tänä syksynä monta uutta sivellintä ja ne tunnistaa tyylikkäistä metallisista ruusukullan värisistä varsistaan. Olin lukenut hyviä kommentteja siveltimistä ja suuntasin I love me- messuilla ensimmäisenä Cailapin pisteeseen tutustumaan niihin, sillä en ollut päässyt hypistelemään siveltimiä vielä kaupoissa. Cailap antoikin ystävällisesti testiini kokoelman neljä sivellintä, jotta pääsin tutustumaan niihin ihan käytännössä.  Olin etsinyt uusia poskipuna- ja puuterisiveltimiä, joten valitsin kokoelman pörröisimmät ja pulleimmat siveltimet sekä kahden siveltimen sisältämän ”smoky eyes” paketin, jossa toinen on häivytyssivellin ja toinen tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu sivellin.

 

cailapsiveltimet2.jpg

 

Kaikki siveltimet ovat synteettistä karvaa ja ruusukultaisen varren muoto on suunniteltu niin, että ne pysyvät hyvin kädessä. Täytyy sanoa, että muoto toimii, sivellin asettuu etusormen ja peukalon väliin kätevästi ja kapeampaa loppupäätä on kieltämättä mukavampi pitää sormien välissä kuin paksua vartta.

Kauniin värin ja hyvän muodon lisäksi varsinaiset kehut annan siveltimien karvan pehmeydestä. Nämä siveltimet eivät ole huonolaatuista kovaa karvaa vaan kilpailevat mielestäni pehmeydessään ihan samalla linjalla monen muun lempisiveltimeni kanssa. Poskipunasiveltimessä on hyvä viisto muoto, joka helpottaa poskipunan levittämistä. Puuterisivellin on pullea ja pyöreä muodoltaan ja se on varsin monikäyttöinen sivellin. Sivellin päätyi minulla aurinkopuuterin levittämiseen, mutta sillä voi levittää irtopuuteria, poskipunaa tai mitä tahansa puuterimaista tuotetta kasvoille. 

 

cailapsiveltimet6.jpg

 

Häivytyssivellin on pehmeää ja tiivistä karvaa ja olenkin etsinyt tämän tyyppistä häivytyssivellintä jonkin aikaa. Sivellin on ihanan suuri ja tykkään se pyöreästä muodosta, jolloin se asettuu kivasti luomivakoon. Pyöreällä muodolla on helppo häivyttää luomiväriä pyörittäen sivellintä iholla, jolloin luomiväristä ei varmasti jää minkäänlaisia suttuja tai huonosti häivytettyjä kohtia ihoon. Samassa paketissa häivytyssiveltimen kanssa on pienempi sivellin, joka on tarkempaan työskentelyyn. 

 

cailapsiveltimet1.jpg

 

Setti on ”smoky eyes” meikin tekoon suunniteltu, pienemmällä siveltimellä on tarkoitus levittää tummemmat värit liikkuvalle luomelle ja ripsirajaan ja häivytyssivellin sopii häivyttämiseen. Tykkään itse pehmeämmistä ja ns. kynäsiveltimistä enemmän kuin tällaista litteistä siveltimistä, mutta sivellin sopii napakan karvan vuoksi erinomaisesti pehmeän ja utuisen luomirajauksen tekoon. 

 

cailapsiveltimet7.jpg

 

Näiden neljän lisäksi siveltimiä on saatavilla kattava valikoima marketeissa ja tavarataloissa. 

 

cailapsiveltimet3.jpg

 

Oletteko jo kokeilleet Cailapin siveltimiä?

*tuotteet saatu testiin

 

kauneus meikki testit meikki
Kommentit (2)
  1. Mä en ole pahemmin käyttänyt niitä aiempia ja olen kokenut ne jotenkin semitylsiksi, samoin kuin Iberon siveltimet. Nämä ei kyllä ole tylsiä yhtään! 🙂

  2. Olen käyttänyt, mutta en näitä uusia. Ne vanhat mitä mulla on, niin olen pitänyt kovasti. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *