Älyttömän hyvä, pitkäkestoinen ja peittävä peiteaine tummille silmänalusille

Blogiani seuranneet tietävät, että etsinnässä on ollut se paras ja peittävä peiteaine tummille silmänalusilleni. Olen kyllä löytänyt riittävän hyviä, mutta se kaikkein paras on ollut vielä löytymättä. Joko peiteaine ei peitä tarpeeksi, en ole löytänyt täysin sopivaa sävyä tai ne kasaantuvat juonteisiin korostaen ihon kuivuutta.

Nyt taisin viimein löytää täydellisen peiteaineen!  Kyseessä on juuri Suomeen saapunut *beautyblender BOUNCE Airbrush Liquid Whip Concealer-peiteaine. Erittäin pigmenttinen, täydellisesti peittävä ja iholle sulautuva peiteaine peittää tummat silmänaluset todella hyvin. Älyttömän hyväksi siitä tekee peiteaineen pysyvyys, sillä se pysyy ainakin kuivalla silmänympärysalueella hämmästyttävän pitkään. Olinkin ihmeissäni ja vaikuttunut kokeillessani tuotetta ensimmäistä kertaa, sillä peiteaine oli hyvin paikoillaan vielä illalla, vaikka meikkivoide oli sulanut ja otsa kiilsi.

*beautyblender BOUNCE Airbrush Liquid Whip Concealer ei korosta ihon kuivuutta samalla tavalla kuin  esim. monen tuntema Tarten Shape Tape. Peiteaine sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa, auringonkukkaöljyä, peptidejä ja valoa heijastavia pigmenttejä.

Järisyttävän hyvästä peittokyvystään huolimatta peiteaine on kevyt, eikä se tunnu tai näytä yhtään raskaalta. Se sulautuu lupaustensa mukaan ihoon huomaamattomaksi. Peitevoide ei myöskään karkaa juonteisiin helposti, vaikkakin se vaatii puuteria kiinnitykseen.

Sävymaailma on melko laaja  (40) ja vaihtoehtoja on C=kylmälle, N=neutraalille ja W=lämpöiselle ihonsävylle. Itse sain testiin sävyn *2.4 N/O Medium Olive, joka on neutraali ja keskitumma sävy. En ikimaailmassa olisi osannut valita sitä väriä itselleni, sillä olen melko vaalea. 2.4 N/O häipyy melkein täysin ihonsävyyni. Sävy peittää hyvin näppylät ja epätasaisuudet, mutta itse olisin kenties valinnut silmien alle punapohjaisen sävyn *2.1 C. Vaaleampi neutraali *1.4N taas näytti googlettelujeni mukaan liian valkoisen vaalealta, vaikka silmien alla peiteaine voikin olla astetta vaaleampi.

Vasemmalla puolella yksi kerros peiteainetta, oikealla ilman peiteainetta

Silmänaluseni ovat aika tummat ja vaativat yleensä persikkaisen tai oranssin värin peiteaineen alle, jotta tummimman kohdan saa piiloon. Beautyblenderin peiteaine peittää makuuni sen verran hyvin, että sen kanssa ei ainakaan arkikäytössä tarvitse laittaa oranssia vastaväriä. Tarvittaessa olen lisännyt alle esim. *Pixin Correction Concentrate Brightening Peach-peiteväriä, jos haluan tummimman kohdan paremmin piiloon.

Superhyvä peiteaine, joka meni peiteaineideni ykkösijalle.

Tuotetta myy mm.  *nobebeauty *kicks

Oletko jo kokeillut peiteainetta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *