Pika-apu silmäpusseihin!

Kävin pari viikkoa sitten kuuntelemassa blogitilaisuudessa yhdestä todella ihmeellisestä tuotteesta. Remescar Eye Bags and Dark Circles on belgialainen tuote, joka lupaa häivyttää silmäpussit välittömästi yhdellä levityskerralla. Tuotteen teho perustuu savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka vahvistaa ja kiinteyttää ihoa. Tuote on vähän kuin silmäpussien tukisukka, se napakoittaa ihoa, häivyttää tummat silmänaluset ja taikoo silmäpussit pois. 

 

JanicaLönn_060917_0170.jpg

   Olen yleensä skeptinen tuotteisiin, jotka lupaavat ihmeitä ja yksikään tummia silmänalusia häivyttävä tuote ei ole onnistunut häivyttämään lapsesta saakka silmieni alla olevia tummia silmänalusia. Tilaisuudessa vaikutuin kuitenkin jo esittelyhetkellä ennen ja jälkeen -kuvista ja viimeistään kun meikkaaja Laura Andersson demostroi mallin avulla tuotteen tehoa, niin pakkohan siihen oli uskoa. Todistimme, kuinka kahdessa minuutissa mallin kasvojen oikeanpuoleinen silmäpussi ja tumma varjo häivyttyi pois.    

JanicaLönn_060917_0410.jpg

 

Remescar Eye Bags and Dark Cirles on meikin ja hoitotuotteen välimuoto, ehkä pikakaunistaja voisi olla sille sopiva kuvaus. Tuotetta on tarkoitus laittaa silmänympärysvoiteen päälle taputellen aloittaen sisänurkasta. Levityksen jälkeen on tärkeää pysyä kahden minuutin ajan ilmeettömänä, kunnes tuote on kuivunut iholle. Ylimääräinen tuote kuivuu iholle jauhomaiseksi ja sen voi pyyhkäistä pois vaikka topsypuikolla. Tuotteen teho kestää 8-10 tunnin ajan. 

Kokeilin tuotetta tilaisuuden jälkeen, mutta olen siinä mielessä huono testaaja, sillä minulla ei ole silmäpusseja. Kahden minuutin jälkeen tuotteen napakoittavan tunteen kuitenkin huomaa ja fiilis on tosiaan vähän kuin silmänalusille olisi vetänyt tukisukkahousut.

Kuten epäilin tummien silmänalusteni kanssa, niihin se ei pureutunut. Ehkä tuote toimii väsymyksestä johtuviin tummiin silmänalusiin? Ainakin demossa mallin toisen puolen varjo vaaleni huomattavasti.

 

  

remescar3pieni.jpg

 

Tuotteen alle kannattaa laittaa kunnon kerros silmänympärysvoidetta, varsinkin jos iho on kuiva. Itse laitoin tuotetta ensin liikaa ja liian isolle alueelle, jolloin se korosti kuivan ja ohuen ihon ryppyisyyttä. Lisäksi laitoin ensimmäisellä kerralla tuotteen päälle peittävää peitevoidetta ja pelästyin kuivan näköistä lopputuloista. Suosittelen siis kokeilemaan pari kertaa, jos tuote ei meinaa toimia oikein ensimmäisellä kerralla. Öljymäiset tuotteet saattavat heikentää tuotteen tehoa, joten niiden käyttöä kannattaa välttää.  

Tuote sopii mm:

 • näkyviin silmäpusseihin
 • nestekertymiin silmien alle
 • väsymyksestä johtuviin tummiin silmänalusiin
 • miehille
 • niille, jotka toivovat silmäpussien häivyttäjää, mutta eivät käytä meikkiä

Tuotetta on saatavilla apteekeista ympäri Suomen ja tuotteen suositushinta on 34,90 euroa. Valmistaja itse uskoo tuotteen tehoon niin paljon, että antaa sille tyytyväisyystakuun. Remescarin sivuilla täällä on nähtävissä videoita tuotteen tehosta. 

 

Miltä tuote kuulostaa?

*tuote saatu

 

 

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (4)
 1. Höh, melkein kerkesin jo innostua. Mulla on todella tummat silmänaluset, joita en osaa kunnolla peittää. Niin onmyös muilla perheenjäsenilläni, eli sukuvika kyseessä.

  1. Niin, mutta vaikka se ei toiminut mun tummiin silmänalusiin, niin kehottaisin silti kokeilemaan tuotetta. Koska selkeästi se demon, kuvien ja videoiden mukaan auttaa tummiin myös silminalusiin! Odotan kyllä innolla muiden bloggareiden kokemuksia tästä 🙂 

 2. Kuulosta kiinnostavalta tuotteelta. Itselläni ei ole silmäpusseja, eikä tummia silmänalusiakaan, mutta kaikki tällaiset tuotteet kiinnostavat hurjasti. Tyytyväisyystakuu kuulostaa myös lupaavalta, eikä hintakaan ole taivaissa, niin tällaista voisin kokeillakin, jos tarvetta ilmenee.

  1. Tuotteen hinta on tosiaan ihan kohtuullinen testaamista ajatellen. Mun täytyy kyllä kokeilla tuotetta uudelleen kunhan pikkujouluaika alkaa ja se tietää turvonneita silmiä aamuisin 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *