Pink Pewter ja maailman helpoin kampaus

Pink Pewter -panta on parin vuoden takainen hittituote ja ehkäpä monelle tuttu, mutta koska se on mielestäni niin huipputuote, oli pakko postata siitä juttu ja tehdä pieni tutorial. 

Pink Pewter on nimittäin ihan omanlaisensa pääpanta, jonka toinen puoli on samenttinen ja toinen korumainen. Samettinen pinta takaa sen, että panta ikäänkuin tarttuu paikoilleen paremmin kuin muut peruspannat. Minulla ei ainakaan tahdo pysyä mitkään pannat päässä ilman pinnivirityksiä, vaikka ne olisivat tiukkoja, vaan silti ne nousevat takaraivolta alta aikayksikön.  Oma Pink Pewter -pantani on melko yksinkertainen ja kuparinvärinen, mutta heillä on useita erivärisiä ja paksuisia korupantoja.

Tein pienen tutorialin siitä, miten pannalla voi tehdä maailman helpoimman kampauksen alle kahdessa minuutissa. 

Laita panta päähän hiusten päälle, pyöritä latva yhteen myttyyn ja käännä latvat pannan alle aloittaen keskeltä. Tämän jälkeen tunge hiukset joka puolelta pannan alle niin, että ne ovat tukevasti  sen alla piilossa. 

 

pinkpewter3.jpg

 

Sivu- ja ohimohiukset voi laittaa pannan alle eri tavoin, joko löysemmin tai kieputtaen.  Muutamia irtohiuksia voi lisäksi varovaisesti repiä korvan vierestä ja ohimoilta pannan alta kasvoja kehystämään, jotta kampauksesta tulee hieman rennompi ja huolettomampi. Ja kampaus on valmis. Tähän ei mennyt edes kahta minuuttia. 

 

pink pewter4.jpg

 

Arkikäytössä olen kääntänyt pannan toisinpäin, eli mustan puolen esiin ja korupuolen päänahkaa vasten. Tämä kampaus on varsinainen bad hair day-pelastus, jos hiukset eivät asetu mihinkään malliin aamulla tai ovat pesun tarpeessa. Panta päähän ja menoksi!

 

pinkpewter5.jpg

 

Suomesta Pink Pewteriä saa tilattua verkkosivuilta http://www.pinkpewter.fi/verkkokauppa. Sivustolta http://www.pinkpewter.com löytyy lisää tietoa ja videoita miten pannalla voi loihtia vaikka tämän tyyppisiä kampauksia. Hinta on 25-50 euron paikkeilla, mikä tuntuu kyllä aika suurelta summalta yhdestä hiuspannasta, mutta pannat on käsintehtyjä ja mielestäni tosi kauniita. 

 

IMG_7330.JPG

IMG_7339.JPG

 

Onko Pink Pewter muille tuttu ja onko muita hyviä kampausvinkkejä jaettavaksi? 

Kommentit (8)
  1. Eikö olekin! Ja kyllä, on pelastanut monta huonoa hiusaamua. Ai sellaisia valkkipantojakin on satavilla, se oli uusi juttu minulle. Sillä saa varmasti vähän isomman kampauksen aikaan, vaiko? Hyvä tietää! 🙂 

  2. Tuo panta on kyllä mainio juttu! Itselläni on tuosta sellainen versio, jossa hiukset pyöritetään valkin ympärille. Se on pelastanut monta huonoa hiuspäivää ja siitä saa yllättävänkin elegantin.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *