SISU sopii kesään

Lumenen uusi SISU- tuotesarja lanseerattiin keväällä jossain välimaastossa Lähde ja Valo– sarjojen lanseeraamisten aikoihin. Tämän sarjan moni koki mielenkiintoisimmaksi kaikista uutuussarjoista, mutta minuun se ei koskaan kolahtanut erityisesti. Vaikka olenkin ”kiireistä kaupunkielämää viettävä”, eli sarjan kohderyhmää, niin minuun vetoaa enemmän hedelmäiset kosteuspommit ja erilaiset heleyttä tuovat tuotteet.

Sarjasta ei ensin oikein huvittanut kirjoittakaan ja blogissani tykkään suurimmaksi osaksi kirjoittaa tuotteista, joista pidän erityisesti. Kirjoitan myös tuotteista, joissa on jotain uutta, erikoista tai erilaista. Toisinaan blogiini eksyy myös tuote, josta en välttämättä itse pidä, mutta uskon jonkun muun siihen tykästyvän, koska makuja ja mieltymyksiä on niin monia. 

 

Lumene Sisu3pieni.jpg

 

Moni muu uutuustuote siis kiri keväällä blogissani SISUN ohitse, mutta tuotteet ovat kesän aikana vaivihkaa hiipineet käyttööni. Tänä kesänä olen erityisesti haikaillut luonnon ja metsän ääreen, pois kaupungista saasteiden ja pakokaasujen keskeltä ja ehkä siksi SISUN tuoksumaailmakin on tuntunut paremmalta kuin miltä sen talvella koin. 

Siinä missä Lähde lupaa kosteutta iholle, Valo hehkua ja energiaa, niin SISU (Urban antidottes) suojaa ihoa saasteilta ja ilmaston haittavaikutuksilta. Tuotteissa on raaka-aineina pohjoisen lähdevettä ja männykaarna- ja kuusenokastyviuutetta. SISU suojaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa päivän pölyiltä ja saasteilta tehden ihosta raikkaan, virkistyneen ja heleän.

 

Lumene Sisu1pieni.jpg

 

Seerumihulluna kokeilin ensimmäisenä kosteuttavaa Urban Intense Hydrating seerumia, joka on ruskeassa pipettipullossa. Tuotteen koostumus on paksuhkoa kellertävää geelimäistä nestettä ja se tuoksuu ihan havuneulasille. Seerumi on täyteläistä ja liukuu ihanasti iholle jättäen pehmeän ja hetkeksi vähän tahmean pinnan. Pipettiin on välillä hankala saada tuotetta ja joudun joskus painamaan valkoisesta kumipäästä kahdesti, ennenkuin saan tuotetta pipettiin. Se johtuu siitä, että tuote on aika paksua, eikä vesimäistä litkua.

Se mikä minulla tuotteessa kuitenkin alunperin tökki, on sen tuoksu. SISU-tuotteista seerumissa on mielestäni voimakkaimmin metsäinen tuoksu tai sitten se voimistuu mielessäni ”maanläheisen” ruskean pullon ja kellertävän nesteen myötä. 

 

Lumene Sisu6pieni.jpg

 

Recover & Protect Facial kasvoöljyn tuoksu on alkuun miedompi, mutta imeytyessään ihoon tuoksu voimistuu. Öljy tuntuu ensialkuun aivan liian paksulta, mutta se imeytyy ihoon pikkuhiljaa ja jättää ihon itseasiassa todella pehmeäksi, eikä iho jää oljyisen kiiltäväksi. Olen kuitenkin kokenut öljyn liian  raskaaksi tuotteeksi kesäaikaan käytettäväksi, mutta talvella ihoni janoaa tämäntyyppisiä tuotteita. 

 

Lumene Sisu2pieni.jpg

 

Puhdistava Deep Clean Purifying Mask naamio sisältää epäpuhtauksia ja rasvaisuutta imevää kaoliininia ja se ei kuivu iholle kovaksi maskiksi, kuten jotkut samantyyppiset puhdistavat savipohjaiset naamiot tekevät. Tuote sisältää kuorivia osia lakasta ja se jättää ihon puhdistetuksi, sileäksi ja raikkaaksi. Naamion jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja kirkkaamalta ja näyttää siltä kuin ihohuokoiset olisivat supistuneet. 

 

Lumene Sisu4pieni.jpg

 

Aluksi en kokenut tuotesarjaa omakseni sen tuoksumaailman vuoksi. Löysin kuitenkin kesän alussa omat hetket, joihin tuotesarja sopi erityisesti, nimittäin kesämökkeily. Sinne metsän ja järven ääreen teki mieli ottaa tuotesarja mukaan, ja rauhoittua kaupungin levottomuudesta metsäisen tuoksuisilla tuotteilla.

Syväpuhdistavia naamio sopi saunan jälkeen käytettäväksi ja niitä kannattaakin käyttää saunan jälkeen, koska ihohuokoiset avautuvat lämmössä. Ravitsevaa öljyä en ole kesän aikana käyttänyt, mutta ehkä otan sen käyttöön talvea vasten, kun ihoni kuivuu ja tarvitsee ravitsevia hoitotuotteita. Käytän toisinaan seerumia ja puhdistavaa naamiota ja tuntuu, että kesän kuluessa olen luontokaipuussani myös tottunut tuoksuun pikkuhiljaa. Katsotaan sitten totunko siihen enemmän, kun otan öljyn käyttöön talvea vasten. 

 

Iskikö SISU sinuun? Mistä Lumenen uusista sarjoista sinä tykkään eniten? 

*tuotteet saatu 

 

Kommentit (6)
 1. Juuri tänään kirjoitin kokemuksiani tuosta syväpuhdistavasta naamiosta. Tykästyin siihen todenteolla!

  Näitä muitakin haluaisin testata, mutta hinta hieman kirpaisee.

  1. Kävin juuri lukemassa! Ihana juttu <3 Joo Lumenen hinnat alkavat olla jo verrattavissa selektiivisten tuotteiden hintoihin. Sain pienen shokin, kun menin ostamaan sitä seerumimeikkivoidetta lisää. Hups, jotain 34€ muistaakseni :/

 2. Tää tuotelinja on kiinnostanut mua kaikista eniten Lumenen uutuuksista, mutta vielä en ole ostanut, koska esim. seerumin hinta oli aika kovanlainen 😛 Yritänkin kyttäillä, jos nämä tulisivat joskus tarjoukseen 😀

  1. No näin olen kuullut muiltakin, että on se kiinnostavin tuotelinja. Mua taas kiinnosti enemmän muut sarjat 🙂

   Toivotaan että tulisi tarjouksia, niin pääsisit testailemaan! 🙂  Vinkkaan sulle, jos osuu silmään 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *