Suosikkituotteeni kulmakarvojen meikkaamiseen

Postasin taannoin jutun viimeisimmistä kulmakarvatrendeistä ja kerroin itse käyttäväni alla olevia tuotteita kulmieni muotoiluun. Sain pyynnön, että voisin laittaa kuvan miten muotoilen itse omat kulmani. No siinä vähän kesti ja kesti,  ja lopulta sain otettua edes jonkinlaiset kuvat vaihe vaiheelta. Joten tässä tulee postaus omista kulmakarvoistani ja tavastani muotoilla ne alla olevilla tuotteilla. 

IMG_4791 kopioi.JPG

Tykkään käyttää joko Kikon (04) tai Lumenen (02) kulmakyniä, sillä niissä on hyvä harmahtavan ruskea sävy ja ne eivät ole liian rasvaisia.  Minulla on melko ohuet ja värittömät kulmat omasta takaa ja koska värjään hiuksenikin tummiksi niin tykkään tummentaa ja tuuhentaa kulmani myös tummemmiksi.

Netti on pullollaan kulmakarva tutorial-videoita, joista voi katsoa mallia miten muotoilet ja piirrät todella skarpit ja tarkat kulmat, vaikka itsellä ei olisi kulmakarvoja juuri lainkaan. Suosin kuitenkin itse nopeata ja helppoa tapaa muotoilla kulmat aamuisin ja mielestäni kynä on hyvä tapa saada melko luonnolliset kulmat, jotka pysyvät paremmin kuin esim. puuterimaisilla kulmaväreillä meikatut kulmat. Varsinkin jos iho on rasvoittuva niin puuterimaiset värit lähtevät helposti leviämään päivän mittaan. 

kulmat tutorial00.JPG

Kuvassa on varmasti jo monelle tuttu kulmien pituuden mittaustapa kynää tai sivellintä apuna käyttäen. Kulmakarvan alkamiskohdan voit mitata laittamalla kynän tai siveltimien nenän viereen niin, että kynä muodostaa pystysuoran linjan ja siitä kohdasta kulman tulisi alkaa. Kulmakarvan loppumiskohdan taas voi mitata laittamalla kynän nenän pielestä silmäkulman kautta viistoon, jolloin kulmakarvan tulisi loppua kynän kohdalle.  Tämä on klassinen tapa mitata kulmien pituus, mutta mikäli silmät ovat esimerkiksi lähekkäin, voi niiden etäisyyttä toisistaan huijata aloittamalla kulmakarva hieman kauempaa. 

Lopuksi viimeistelen kulmat vielä Loréalin Brow Artist Plumperilla. Sillä saa lisättyä kulmiin tummuutta ja huijattua ikäänkuin yksittäisiä kulmakarvoja tummemmiksi, jolloin kulmat näyttävät luonnollisemmalta kuin pelkästään ihoon piirretty väri. Tässä siis minun tapani muotoilla kulmakarvani. 🙂

Mitä tuotteita itse tykkäätte käyttää kulmien muotoiluun? Onko kenelläkään käytössä nimenomaan kulmatuotteistaan tunnetun Anastasia Beverly Hillsin tuotteita? 

IMG_4464 kopioi.JPG

 

Kommentit (2)
  1. Joo Lumenen 02 on älyttömän hyvä väri ja itselläni säilynyt vuosia käytössä yksi ja sama kynä. Noi ABH:n tuotteet kiinnostaa kyllä kovasti, täytyypä käydä Kiksillä vähän ihailemassa niitä taas ja harkita ostamista 🙂 

  2. Täällä kans käytössä Lumenen kulmakynä sävyssä 2, se vaan on täydellinen harmaanruskea sävy! Myös Lumenen puuterimainen kulmakarvaväri löytyy, mutta yleensä kiireaamuina käytän vain kulmakynää. ABH:lta mulla on kulmakarvageeli, joka on muuten huippu, mutta harja vaan on vähän liian iso mun makuuni 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *