Suosikkituotteeni Makeup Revolutionilta: kasvojen voidemainen muotoilupaletti

Makeup Revolution meikkisarjaan tutustuin ensi kerran viime syksynä ja sarja jaksaa yllättää edullisilla, mutta laadukkailla tuotteillaan. Sarja on laaja ja tuotteissa on mm. huomioitu monet ihonsävyt. Ulkoisesti varsinkin paletit muistuttavat melkein ammattilaissarjoja ja tuotteisiin ovatkin ihastuneet niin ammattilaiset kuin kuluttajat ympäri maailman. 

Minun suosikkini kaikista testaamistani tuotteista on ehdottomasti *Ultra Cream Contour Palette. 

 

makeup revolution cream contour palette2pieni.jpg

 

Paletti sisältää kahdeksan voidemaista sävyä, joilla kasvoja voi muotoilla ja korostaa. Paletin kaikki sävyt ovat onnistuneita sävyjä vaaleasta keskitummalle ihonsävylle ja se sisältää sekä lämpimiä, että kylmiä sävyjä. 

Ylärivin sävyt ovat korostusvärejä ja niillä voi kirkastaa katsetta, peittää silmänalusia ja korostaa esimerkiksi poskipäitä. Olen itse huono muotoilemaan kasvoja ja olen huomannut, että paletti sopii myös kevyeen peittämiseen.

Ylärivin kolmatta, vähän punertavaan taittavaa sävyä olen käyttänyt päivittäin silmien alla peittämään kirjavuutta ja kirkastamaan katsetta. Kellertävä sävy taas sopii periaatteessa kahteen tarkoitukseen, vaalea keltainen sävy peittää violettiin taittavia silmänalusia ja kirkastaa katsetta, mutta olen huomannut, että se häivyttää myös punoittavia näppyjä ja nenänpieliä. 

Ylärivin kaksi vaaleinta reunimmaista sävyä taas sopivat korostamaan poskipäitä, nenänvartta, kulmaluita ja muita kasvojen korkeimpia kohtia. Toinen sävyistä on hyvin vaalea pinkkiin taittava mattaväri ja toinen melkein valkoinen helmiäinen.

Alarivillä on contouriin eli varjostamiseen tarkoitetut sävyt. Oikealla puolella oleva reunimmainen sävy istuu minun melko vaaleaan ihonsävyyn täydellisesti ja sillä voi esim. peittää ihoa laajemmin. 

 

makeup revolution cream contour palette4pieni.jpg

 

Paletissa on kolme ruskeaa varjostussävyä. Keskimmäinen on vaalein ja kylmin sävy ja se sopii vaaleammallekin iholle varjostusväriksi. Kaksi tummempaa sävyä sopivat myös tummemmalle iholle tai niitä voi käyttää varjostusvärinä ja aurinkopuuterin tavoin kasvojen reunoilla. 

 

makeup revolution cream contour palette5pieni.jpg

 

Paletin sävyt ovat mielestäni juuri sopivan rasvaisia, niitä on helppo levittää, vaikka olisi aloitteleva meikkari kasvojen muotoilussa. Pintakuivaihoisena olen tykännyt koostumuksesta sen vuoksi, ettei se korosta kuivaa ja juonteikasta silmänympärysihoa. Levitys toimii hyvin esim. beautyblenderillä tai meikkivoidesiveltimellä. 

Paletti on ensisijaisesti tarkoitettu kasvojen muotoiluun, mutta kuten aiemmin mainitsin, minulla se on toiminut myös peitevoidepalettina päivämeikissä, sillä se peittää sopivasti pienet ihovirheet. 

Iso plussa tulee peilistä ja jämäkästä paletista, näistä olen ennenkin kehaissut Makeup Revolutionia. 

 

makeup revolution cream contour palette6pieni.jpg

 

makeup revolution cream swatches8pieni.jpg

 

Paletti on mielestäni paras vaaleasta keskitummalle iholle ja se on kiva siitä syystä, että sävyjä voi sekoitella keskenään ihonsävystä riippuen. Paletti on monikäyttöinen ja ihastuin itse asiassa siihen niin paljon, että se on kulkenut viime aikoina reissuillanikin mukana. 

Makeup Revolutionin meikkejä saa vihdoin Suomesta osasta Prisman myymälöistä ja paletin hinta on n. 13 €. Ei mielestäni ollenkaan huono hinta näin monikäyttöisestä paletista. 

Tuotteita on saatavilla täällä: https://www.foodie.fi/products/collection/makeup-revolution

 

 

*kaupallinen yhteistyö

*tuote saatu testiin

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. 2 euroa! No siitä ei voi huulipuna edullisemmaksi tulla. 😀 Ja oih, Soph X highlighter-paletista olenkin kuullut kehuja muiltakin! Olen itse tosi yllättynyt myös luomivärien laadusta, osa on tosi kermaisia ja pehmeitä, osa taas sitten vähän kuivempaa materiaalia. Edullisuus tulee varmaan siinäkin, että napit ovat pieniä, joten värit kyllä kuluvatkin nopeasti :/

  2. Oi, tää onkin vallan käyttiksen oloinen paletti 🙂 Mulla on yksi korostus/varjostuspaletti nyt pannuprojektissa, joten ihan vielä en kirmaa uutta hankkimaan mutta kun sen tarve tulee, vaikuttaa tämä vallan varteenotettavalta vaihtoehdolta. Muutenkin Makeup Revolutionin tuotteet on olleet tosi hyviä hintaansa nähden! Mulla on itseasiassa nytkin yksi niiden huulipuna lähes päivittäisessä käytössä, ja se mokomahan maksoi Kosmetik4Lessillä tilaushetkellä alle kaksi euroa 😀 Myös Soph X highlighter paletti on jatkuvassa käytössä, se on ihanan monikäyttöinen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *