Sveitsiläinen hoitolasarja Colosé

Tänään esittelyvuorossa on tuotesarja, joka ei välttämättä ole monelle tuttu vaikkakin sillä on pitkä historia Suomessa. Colosé ei sanonut minullekaan mitään ennen kuin sain huhtikuussa kutsun päästä tutustumaan tähän hoitoloissa myytävään sarjaan, joka on ollut Suomessa myynnissä jo vuodesta 1969Innostun itse aina astetta enemmän kun puhutaan hoitolasarjoista, sillä silloin uskon tuotesarjan olevan astetta hoitavampi, hellävaraisempi ja moneen iho-ongelmaan soveltuvainen. Käyn sitäpaitsi liian harvoin kasvohoidoissa, joten uskottelen itselleni ettei minun välttämättä tarvitsekaan, jos hoidan päivittäin ihoani hyvillä hoitolatason tuotteilla.

Colosé on sveitsiläinen sarja, joka ei sarjan alkumetreiltäkään saakka ole käyttänyt eläinkokeita ja vaatii myös raaka-ainetoimittajiltaan eläinkokeettomuutta.  Raaka-aineet ovat tarkkaan puhdistettuja ja ne vaikuttavat ihoon solutasolle saakka, eli sisältävät paljon aktiiviaineita täyteaineiden sijaan. Colosé on verrattavissa selektiiviseen tuotesarjaan, mutta tuotteet ovat hinnoiltaan edullisempia ja Colosé löytyykin monesta hoitolasta rinnakkaisena sarjana.

 

colose21kopio.jpg

 

Raaka-aineet ovat 80-90 prosenttisesti luonnon raaka-aineita ja sellaiset raaka-aineet, joille iho saattaa helposti reagoida on korvattu synteettisillä aineilla. Sarja sopii siitä syystä esimerkiksi hyvin niille, jotka eivät uskalla heittäytyä ihan täysin luonnonkosmetiikan pariin esimerkiksi allergian tai herkkyyden vuoksi. Tuotesarja sopii erinomaisesti myös atoopikoille ja psoriaatikoille. 

Sain mahdollisuuden saada kokeiluun iholleni sopivia tuotteita ja ilmoitin ihotyypikseni ”hyvää matkaa rypistyvä pintakuiva sekaiho”. Sain testiin kattavan valikoiman puhdistustuotteista hoitaviin tuotteisiin, josta kerron tarkemmin myöhemmin, tänään perehdytään puhdistusemulsioon ja kasvoveteen.  

 

colose35kopio.jpg

 

Colosén puhdistusemulsio on kaikille ihotyypeille soveltuva hellävarainen puhdistustuote, joka sisältää E-vitamiinia. Puhdistusemulsio irrottaa kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja pitää näin ollen ihohuokoset hengittävinä. 

Siirryin aikoinaan puhdistusmaidoista vaahtoaviin puhdistustuotteisiin sen vuoksi, että puhdistusmaidot eivät mielestäni puhdistaneet ihoa tarpeeksi hyvin ja pumpuliin jäi aina kerros meikkivoidetta. Colosén puhdistusemulsio puhdistaa ihon yllättävän puhtaaksi ja pumpuliin ei jää meikinrippeitä. Tuote ei myöskään kuivattanut ihoani ja se tuntuu puhdistuksen jäljiltä pehmeältä. Tämä oli yksi suosikkituotteistani testiini saamista tuotteistani!

Sarjalta löytyy myös syväpuhdistava puhdistusvoide, joka on rauhoittava ja viilentävä ja se sisältää mentholia, E ja C-vitamiineja. 

 

colose1P1.jpg

 

Colosélla on kaksi kasvovettä valikoimissaan, alkoholiton ja tuoksuton kasvovesi, sekä ruusukasvovesi. Ruusukasvovesi on kaikille ihotyypeille sopiva raikastava ja virkistävä kasvovesi, joka ehkäisee epäpuhtauksien syntyä, sulkee ihohuokoset ja kirkastaa ihon väriä.

Ihoni kuivui toukokuun aikana pahasti stressin/ilmastoinnin tmv. myötä, ( ja on enemmän kuiva ja herkkä kuin pintakuiva sekaiho)  joten tämänhetkiselle ihotyypilleni olisi ehkä paremmin sopinut tuo toinen kasvovesi, joka hoitaa ja rauhoittaa ihoa jättäen ihon pintaan kosteussuojan. Ruusukasvovesi ei kuitenkaan mielestäni kuivattanut ihoani, joten sanoisin sen käyvän näin ollen myös kuivemmalle ihotyypille. Vaikka tuote sulkee ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksien syntyä, on siinä myös allantoiinia, joka rauhoittaa ihoa ja kasviöljyjä, jotka suojaavat ihoa. 

Ruusukasvovesi on yksi Colosén myydyimpiä tuotteita. Tuotteessa on ruusun tuoksu, joka jakaa käyttäjät yleensä kahteen leiriin eli osaa tykkää siitä ja osa ei. Minä kuulun yleensä jälkimmäiseen, mutta tämän kasvoveden tuoksu ei ole voimakas ja ei häirinnyt nenääni mitenkään. Tuoksu on mielestäni enemmän eteerinen ja mieto kuin voimakkaan ruusutarhan tuoksuinen. 

 

coloseruusu.jpg

 

Colosén tuotteita saa ostettua hoitoloista ja lähimmän hoitolan sijaintia voit tiedustella osoitteesta careliana@colose.fi. 

Maahantuojalta voi myös tilata tuotteita kotiin ja yli 50 tilausten toimitus on maksuton. Colosélla on tarjous heinäkuun loppuun saakka ja tuotteista saa -20% mainitsemalla tilauksella olevasi blogini lukija. 

Onko Colosé teille tuttu? Miltä sarja kuulostaa? 

 

*tuotteet saatu testiin

Kommentit (10)
  1. Etkö ole ikinä päässyt colosen meikkikutsuille? 🙂

  2. Maria Räsänen
    22.6.2016, 15:10

    Ihana juttu! 🙂
    Näitä saa tilattua myös meiltä kauneusneuvojilta. Esim itse vaikutan Hamina-/Kotka-alueella. 🙂 Kutsujakin tulen pitämään.
    p.0407714961

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *