Talvinen nudelakka

Viime kesänä Espanjan matkallani haalin Kikosta uusia kynsilakkoja kokoelmaani ja ihastuin nudesävyyn 327, joka tuntui kuitenkin kesälakaksi liian viileän sävyiseltä ja se jäi odottamaan talvea. 

 

 

327 Nude on täydellinen talvisävy, se on mattainen puuteriroosa, joka taittaa aavistuksen verran violettiin. Lakka on peittävää ja vaatii levittäessä hieman huolellisuutta, jotta sen saa levitettyä kauniisti kynnen pinnalle. Yksi kerros jää helposti raidalliseksi, joten ihanteellinen paksuus on kaksi lakkakerrosta.

 

 

Jaksan hehkuttaa Kikon kynsilakkoja vuodesta toiseen, sillä ne ovat edullisia ja laadultaan todella hyviä lakkoja. Edullisimmat lakat maksavat 3,90 euroa ja lakkoja saa usein alennuksesta alle 2 euron. Värivaihtoehtoja on useita kymmeniä, joista on vaikea valita suosikkiaan, sen verran herkullisia sävyjä on tarjolla. 

Hinnat nähtyään voisi ajatella, että lakat ovat huonolaatuisia, mutta päinvastoin ne ovat kestäviä ja pysyvät juoksevina pitkään. Kaapistani löytyy pari vuotta vanhoja kynsilakkoja, jotka ovat edelleen käyttökelpoisia ja pulloissa on vielä puolet jäljellä, sen verran riittoisia ne ovat. 

 

 

Kikon liikkeitä löytyy ympäri Keski-Eurooppaa, mutta heiltä löytyy myös verkkokauppa ja kuljetus on Suomeen. Kikolla on myös muita ihan mahtavia tuotteita myynnissä, joista lempituotteitani ovat mm. harmaanruskea kulmakynä ja edullinen lasiviila kynsille. 

Oletko sinä kokeillut Kikon tuotteita? 

 

 

Kommentit

Henna | High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

Onpa nätti sävy! Oon etsiskellyt just tollasta kylmää nudelakkaa, mieluiten vielä sellasta vähän kylmänharmaan vaaleanpunaiseen taittavaa ja ihonsävyä vaaleempaa väriä :D

Kiko on nimenä tuttu, mutta yhtäkään heidän tuotettaan en ole vielä päässyt kokeilemaan. Oon kyllä kuullut sen verran kehuja että pitää seuraavan kerran ulkomaille matkustaessa metsästää näitten liike jostain :D

ohsomanyreasons

Suosittelen! Ne on todella hyvälaatuisia meikkejä, ainoastaan kiinteät luomivärit eivät olleet kovin hyviä pigmentiltään. Helmiäsluomivärit ja luomivärikynät taas ihan huippuluokkaa!

Ombre By Sara
Ombre

Ihanan varinen lakka! Mulla on vahan samanvariset Kikon lakat 319 ja 371. Ma olen tykannyt Kiko brandista melkein vuosikymmenen! Ensimmainen ostos oli aikoinaan aurinkopuuteri jonka ostin Milanon matkallani. Sen jalkeen olen todella monia meikkeja ja kynsilakkoja ostanut. Lempi tuotteeni ovat geelirajaus, kynsilakat ja muutama kiintea luomivari. Laitoin juuri tilauksen menemaan Kikon nettikauppaan. :)

ohsomanyreasons

Sama juttu, Kikoon on päästävä joka reissuilla, jos vain maassa sellainen sijaitsee. Nettitilausta  harkitaan myös täällä paraikaa :) 

Kikon vihreä peitevoideaine-juttu on pelastanut mun punaisena meikkivoiteen ja puuterin ja haarniskakypäränkin alta helottavan naaman! Kynsilakat on ihania ja värivalikoima on huikea, meikkisuditkin on ihan kelpokamaa. Viimeks ostaessani sain kaupanpäällisenä sinisen rajauskynän, joka on kyl ihan Urban Decayn kynien veroinen :) Kiko on ihan mahtava!

ohsomanyreasons

Eikö olekin! Mulla on myös yksi pullea häivytyssivellin, joka on myöskin kelpokamaa. Peitevoiteita en ole kokeillut, täytyypä tutustua! :)

Kommentoi