Taupe, tuo parhain luomivärisävy

Jos minun pitäisi valita lempivärini, se olisi ehdottomasti Taupe. Rakastan taupen väriä vaatteissa, huiveissa, laukuissa ja luomiväreissä. Taupen väriset luomivärit ovat parhaista parhaimpia luomivärisävyjä, eikä niitä voi koskaan olla liikaa meikkipussissa. Taupe on harmaaseen taittava ruskea ja se sopii erinomaisesti vaalealle iholle ja monelle eri silmänvärille. Mielestäni taupe on parhaimmillaan helmiäisenä ja mikäli se taittaa vielä aavistuksen verran lämpöiseen ruskeaan. 

 

taupemeikki.jpg

 

Kokeiluuni pääsi tällä kertaa Zoevan kokonainen taupeksi nimetty paletti, EN TAUPE. Saksalainen Zoeva tunnetaan erityisesti siveltimistään ja niistä hinta-laatusuhteeltaan hyvistä siveltimistä kirjoitin aiemmin (täällä), mutta merkiltä löytyy myös meikkejä, joista minulla ei ollut aiemmin minkäänlaista kokemusta. 

 

zoevapaletti071.jpg

 

EN TAUPE sisältää hyvän paketin lämpöisiä ja kylmiä taupen sävyjä sekä pieninä tehosteina persikan ja luumuun taittavat sävyt. Mielestäni paletissa on muutama todella hyvä sävy, mutta omalla kohdallani jää varmasti käyttämättä liian harmaaseen taittavat sävyt, kuten Old Master ja Spun Pearl. Kauniita sävyjä, varsinkin Old Master, mutta omiin väreihin sopivat lämpöiseen taittavat sävyt paremmin kuin kylmät ja viileät sävyt. Paletissa on kuitenkin yksi TÄYDELLINEN taupe-sävy, nimeltään Outline. Se on helmiäinen ja taittaa kauniisti lämpöiseen ruskeaan. 

 

zoevapaletti41.JPG

 

Luomiväreissä on hyvin pigmenttiä ja ne levittyvät mielestäni kauniisti iholle. Luomiväripaletin yläriviltä löytyy toinen suosikkisävyni, Handmade, joka on persikkaiseen taittava sävy. Sävy sopii loistavasti yhteen taupe-sävyjen ja lämpöisten ruskeiden kanssa. 

 

zoevaluomivärit03.JPG

Stitch By Stitch, Handmade, Gallery, Hour By Hour, Old Master 

 

zoevaluomivärit08.JPG

Spun Pearl, Sheers & Voiles, Outline, Wrapped in Silk, Exquisite 

 

zoevapaletti48.JPG

  Paletti on pahvisessa ruskeassa kevyessä kotelossa, joka on hieman köykänen, mutta toisaalta paletti ei ole myöskään hinnalla pilattu. Paletin hinta on 17,50 euroa joten 10 luomivärin paletille todella edullinen hinta. 

 

zoevapaletti44.JPG

 

Paloin halusta päästä testaamaan tietysti Outline-sävyä ja loihdin helpon päivämeikin käyttäen paletin kahta sävyä. 

Liikkuvalle luomelle levitin kauttaaltaan vaaleampaan harmaaseen taittavaa sävyä nimeltä Wrapped in Silk ja koko luomivaon varjostin ulkonurkasta sisänurkkaan saakka Outline-sävyllä.

 

taupemeikki1.jpg

 

Sävyt eivät eroa luomella kovin paljoa toisistaan, mutta Wrapped in Silk tuo hieman enemmän valoa liikkuvalle luomelle ja luomivaon Outline varjostaa silmää ja nostaa raskasta luomea. Outlinea voi myös hyvin levittää koko liikkuvalle luomelle niin, että toteuttaa meikin vain yhdellä sävyllä. 

 

taupemeikki2.jpg

 

 I love Taupe shades and eyeshadows. A girl cannot have too many taupe eyeshadows. Taupe is a perfect eyeshadow for many different skin and eye colors. 

Zoeva En Taupe palette includes 10 warm and cold pearl, matte and satin taupe shades. Highly pigmented eyeshadows are easy to blend and I think the pallet has a good varitation of taupe shades but also a few nice warmer shades. My favourite color in the palette is definitely Outline, the medium dark grayish brown pearl eyeshadow. 

I did my make up using Outline in the crease and Wrapped in Silk on the eyelid. Love the colours a lot!

I liked most of the shades in the En Taupe palette, but found a few shades a bit too grey for my skin/eyecolor. Overall I think En Taupe palette is a very nice and reasonable priced palette. 

The palette costs 17.50 euros and Zoeva deliver to Finland. 

 

Palettia saa ostettua Zoevan nettisivuilta ja kuljetus on myös Suomeen. Oletko sinä kokeillut Zoevan tuotteita? Miltä EN TAUPE näyttää?

*paletti saatu testiin 

Kommentit (4)
  1. Ihana meikki ja toi paletti-eipä ole hinnalla pilattu! Zoeva on mulle vielä toistaiseksi henkilökohtaisesti tuntematon, mutta aion jossain vaiheessa tutustua paremmin 🙂

    1. Kiitos 🙂 Suosittelen kokeilemaan! Tämän paletin laatu oli ainakin yllättävä, vaikka voisi kuvitella, ettei tuolla hinnalla saa hyvää laatua. 🙂

  2. Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi
    6.2.2016, 10:55

    Taupet ovat myös mun ehdottomia suosikkeja, ne vaan sopii joka tyyliin 🙂

    1. Niin sopii! Ja helppo väri monelle eri väriselle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *