Tehokas hedelmähappokuorinta

Vaikka olen vuosien varrella hoitanut ihoani naamioilla, seerumeilla, kuorinut ja lätrännyt voiteilla jos toisilla, niin valitettavasti juonteet ovat tulleet pysyäkseen. Valitettavasti en ole myöskään syntynyt niiden onnellisten joukkoon, joilla on paksu ja rasvainen iho, sillä silloin ikääntyminen ja juonteet eivät vielä tässä vaiheessa välttämättä näy. 

Näin ollen olen alkanut etsimään tehokkaampia tuotteita ihonhoitoon ja törmännyt usein suosituksiin hedelmähappotuotteista. Hedelmähapot ovat nimittäin tehokkaita ihon kuorijoita ja niiden voimakkuus riippuu tuotteessa olevan hedelmähapon prosenttiosuudesta.

Hedelmähappotuotteet sopivat parhaiten paksulle, rasvaiselle ja akne-iholle, sekä vanhemman ja väsyneen ihon kirkastamiseen. Rasvaisella ja akne-iholla ne auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokoisia ja syväpuhdistavat ihoa tehokkaasti. Väsyneelle ja vanhemmalle iholle hedelmähapot sopivat, sillä ne kirkastavat, häivyttävät juonteita ja poistavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Hedelmähapot häivyttävät myös iän tuomia pigmenttiläiskiä ja tasoittavat ihon väriä.

Hoitoloissa happokuorintoja ja naamioita käytetään jonkin verran, mutta googlettaessani tuotteita en itseasiassa löytänyt montaa kuorintaa tai naamiota, joka sisältäisi hedelmähappoja. Latvialaiselta luonnonkosmetiikkasarjalta Màdaralta, jota myydään esimerkiksi Sokoksella löytyy tuote nimeltä  BRIGHTENING AHA PEEL MASK ja se oli pakko käydä ostamassa testiin.

 

 

Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-10 minuutin ajan. Laittaessani tuotteen kasvoille se kihelmöi hieman, joten tuotteen tehon tuntee heti. Annoin vaikuttaa sen 10 min. ajan ja iho tuntui kyllä pesun jälkeen tosi tasaiselta, kirkkaalta ja pehmeältä! Seuraavalla kerralla tuotteen vaikutuksen pitäisi olla tehokkaampi, koska se on poistanut jo edellisellä kerralla kerroksen kuollutta ihosolukkoa ja näin ollen hoitotuloksen pitäisi näkyä parhaiten vasta muutamien käyttökertojen jälkeen. Itse en huomannut seuraavilla kerroilla varsinaisesti suurempaa eroa, mutta aina käytön jälkeen iho tuntuu kirkkaalta ja tasaiselta. 

Tuote sisältää hedelmähappojen lisäksi myös maitohappoa ja mustaseljankaa, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Jokaisen iho on kuitenkin yksilöllinen ja kestää tuotteita eri tavalla, joten en lähtisi suosittelemaan tätä tuotetta kovin herkkäihoisille, koska se vaikutti olevan aika tehokas tuote.  

Muille, jotka kaipaavat ihon kirkastusta ja tehokasta kuorintaa niin suosittelen kokeilemaan! 

 

 

Tuotetta on saatavilla Sokoksella täällä, sekä Biodellyn verkkokaupassa *täällä ja Jolien verkkokaupassa *täällä.

 

Onko muilla kokemuksia tästä tuotteesta? Entä oletteko te löytäneet muita merkkejä, joilla olisi vastaavia hedelmähappokuorintoja tai naamioita?

 

 

*affiliate-linkkejä

 

 

Kommentit

maitokahvi
Päivän ajatus

Mullakin on tämä tuote käytössä ja se on ihan mahtava! Laitan sitä aina, kun tarvitsee näyttää vähän tavallista hehkeämmältä, esim. laulukeikkapäivän aamuna, ja itse ainakin huomaan, että iho kirkastuu huomattavasti tällä. Mä en anna tuotteen yleensä vaikuttaa kuin 3-5 minuuttia, kun käytän sitä tällaiseen pikafreesaukseen, eikä naama saa jäädä punoittavaksi. Mulla on sellainen aika helposti rasvoittuva ja näppyä pukkaava iho, ja tämä tuote kyllä tuntuu auttavan myös siihen vaivaan. Enkä ole huomannut, että iho ärsyyntyisi tästä. Eli 10+ Madaralle! :)

ohsomanyreasons

Joo kyllä se kirkastaa selkeästi ihoa! Itse en ole kokeillut pikafreesaukseen, vaan antanut vaikuttaa jopa 10 min. ja risat ja toivonut aina mahdollisimman tehokasta lopputulosta. Mutta täytyypä kokeilla joku päivä tuohon pikafreesaukseen! 

Aaltos (Ei varmistettu)

Mä olen kokeillut mm. Alpha H -nimistä sarjaa, jota voin lämpimästi suositella. Toinen hyvä on Dr. Dennis Gross. Joutuu toki netistä tilaamaan. :)

ohsomanyreasons

Kiitos vinkistä! Täytyypä tutustua sarjoihin tarkemmin ja testata niitä sitten seuraavaksi!

jennajohannasi
Pirtti

Tää on niin mun suosikkituote! Käytän kahdesti viikossa ja annan vaikuttaa varmaan viitisen minuuttia, kauemminkin voisi mutta olen yleensä liian malttamaton odottelemaan.. Muutenkin oon kasvojenhoidossa päätynyt vallan Mádaraan, kirjoittelinkin aiheesta tuolla :) 

ohsomanyreasons

Kävinpä lukaisemassa! :) Olisi kiva kuulla tasoittuuko ihon epäpuhtauksen "läpi puskeminen" jatkossa miten? Màdaran tuotteet ovat muuten vielä tuntemattomia, täytyy ehkä testailla tuota puhdistusmaitoa seuraavaksi :)  

HanKo
Running on Tofu

Tämä on ollut mulla käytössä nyt vajaan kaksi kuukautta ja on noussut kyllä yhdeksi suosikiksi. Olen käytellyt noin kerran viikossa ja eron huomaan ihan selkeästi joka käytön jälkeen. Tämän lisäksi oon kokeillut Clarinsilta sellaista nestemäistä AHA -happokuorintaa, mutta se ei ole ihan näin tehokas tuote, vaikka kirkastaa kyllä ihoa sekin.

ohsomanyreasons

Tuntuu siis olevan suosittu tuote myös muiden keskuudessa! Clarins on kyllä yksi lempisarjoistani, joten täytyy ehkä käydä vähän hypistelemässä sitä heidänkin tuotetta myymälässä :)

Madaran hedelmähappokuorinnasta ei ole kokemusta, mutta suosittelen Juice Beautyn vastaavia, luonnonkosmetiikkaa nekin. Sarjasta löytyy sensitive ja full strenght versiot. Itselleni herkkäihoisena sensitive on ollut täysin riittävä (ja äärimmäisen tehokas - kolmas purkki jo menossa), mutta full strenght on saanut sen verran suitsutusta osakseen, että suosittelen kokeilemaan jos iho on edes jotenkin kestävää sorttia: :) http://www.naturelle.fi/article/green-apple-peel-full-strength-kuorintavoide

 

Kommentoi