Tehokas hedelmähappokuorinta

Vaikka olen vuosien varrella hoitanut ihoani naamioilla, seerumeilla, kuorinut ja lätrännyt voiteilla jos toisilla, niin valitettavasti juonteet ovat tulleet pysyäkseen. Valitettavasti en ole myöskään syntynyt niiden onnellisten joukkoon, joilla on paksu ja rasvainen iho, sillä silloin ikääntyminen ja juonteet eivät vielä tässä vaiheessa välttämättä näy. 

Näin ollen olen alkanut etsimään tehokkaampia tuotteita ihonhoitoon ja törmännyt usein suosituksiin hedelmähappotuotteista. Hedelmähapot ovat nimittäin tehokkaita ihon kuorijoita ja niiden voimakkuus riippuu tuotteessa olevan hedelmähapon prosenttiosuudesta.

Hedelmähappotuotteet sopivat parhaiten paksulle, rasvaiselle ja akne-iholle, sekä vanhemman ja väsyneen ihon kirkastamiseen. Rasvaisella ja akne-iholla ne auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokoisia ja syväpuhdistavat ihoa tehokkaasti. Väsyneelle ja vanhemmalle iholle hedelmähapot sopivat, sillä ne kirkastavat, häivyttävät juonteita ja poistavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Hedelmähapot häivyttävät myös iän tuomia pigmenttiläiskiä ja tasoittavat ihon väriä.

Hoitoloissa happokuorintoja ja naamioita käytetään jonkin verran, mutta googlettaessani tuotteita en itseasiassa löytänyt montaa kuorintaa tai naamiota, joka sisältäisi hedelmähappoja. Latvialaiselta luonnonkosmetiikkasarjalta Màdaralta, jota myydään esimerkiksi Sokoksella löytyy tuote nimeltä  BRIGHTENING AHA PEEL MASK ja se oli pakko käydä ostamassa testiin.

 

IMG_4938 kopioi kopioi.JPG

 

Tuotetta suositellaan käytettäväksi 3-10 minuutin ajan. Laittaessani tuotteen kasvoille se kihelmöi hieman, joten tuotteen tehon tuntee heti. Annoin vaikuttaa sen 10 min. ajan ja iho tuntui kyllä pesun jälkeen tosi tasaiselta, kirkkaalta ja pehmeältä! Seuraavalla kerralla tuotteen vaikutuksen pitäisi olla tehokkaampi, koska se on poistanut jo edellisellä kerralla kerroksen kuollutta ihosolukkoa ja näin ollen hoitotuloksen pitäisi näkyä parhaiten vasta muutamien käyttökertojen jälkeen. Itse en huomannut seuraavilla kerroilla varsinaisesti suurempaa eroa, mutta aina käytön jälkeen iho tuntuu kirkkaalta ja tasaiselta. 

Tuote sisältää hedelmähappojen lisäksi myös maitohappoa ja mustaseljankaa, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Jokaisen iho on kuitenkin yksilöllinen ja kestää tuotteita eri tavalla, joten en lähtisi suosittelemaan tätä tuotetta kovin herkkäihoisille, koska se vaikutti olevan aika tehokas tuote.  

Muille, jotka kaipaavat ihon kirkastusta ja tehokasta kuorintaa niin suosittelen kokeilemaan! 

 

IMG_5187 kopioi kopio.jpg

 

Tuotetta on saatavilla Sokoksella täällä, sekä Biodellyn verkkokaupassa *täällä ja Jolien verkkokaupassa *täällä.

 

Onko muilla kokemuksia tästä tuotteesta? Entä oletteko te löytäneet muita merkkejä, joilla olisi vastaavia hedelmähappokuorintoja tai naamioita?

 

 

*affiliate-linkkejä

 

 

Kommentit (9)
  1. Madaran hedelmähappokuorinnasta ei ole kokemusta, mutta suosittelen Juice Beautyn vastaavia, luonnonkosmetiikkaa nekin. Sarjasta löytyy sensitive ja full strenght versiot. Itselleni herkkäihoisena sensitive on ollut täysin riittävä (ja äärimmäisen tehokas – kolmas purkki jo menossa), mutta full strenght on saanut sen verran suitsutusta osakseen, että suosittelen kokeilemaan jos iho on edes jotenkin kestävää sorttia: 🙂 http://www.naturelle.fi/article/green-apple-peel-full-strength-kuorintavoide

     

  2. Tämä on ollut mulla käytössä nyt vajaan kaksi kuukautta ja on noussut kyllä yhdeksi suosikiksi. Olen käytellyt noin kerran viikossa ja eron huomaan ihan selkeästi joka käytön jälkeen. Tämän lisäksi oon kokeillut Clarinsilta sellaista nestemäistä AHA -happokuorintaa, mutta se ei ole ihan näin tehokas tuote, vaikka kirkastaa kyllä ihoa sekin.

    1. Tuntuu siis olevan suosittu tuote myös muiden keskuudessa! Clarins on kyllä yksi lempisarjoistani, joten täytyy ehkä käydä vähän hypistelemässä sitä heidänkin tuotetta myymälässä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *