Testissä: Boho Green Make-up uutuustuotteita

*tuotteet saatu testiin/ Boho Green Make-up

Boho Green Make-up on ranskalainen luonnonkosmetiikan meikkituotesarja,jossa yhdistyy vahva kunnioitus luontoa kohtaan. Tuotteiden korkea laatutaso yllätti minut aikoinaan ja käytänkin päivitin sarjan aurinkopuuteria, luomivärejä, highlighteria ja peiteaineita. Sain muutamia uutuustuotteita testiin ja vinkkaa niistä kiinnostavimmat uutuudet esiin.

Boho Cosmetics

Ette usko kuinka innoissani olin kokeilemassa uusia nestemäisiä meikkivoiteita, kun sain tuotteet testiin. Vaikka käytän pääasiassa luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteita, niin meikkituotteeni ovat pääasiassa synteettiseltä puolelta. Jos vain löydän tarpeeksi hyvän tuotteen luonnonkosmetiikan puolelta, niin vaihdan mielelläni nekin luonnonkosmetiikkaan.

Olen kokeillut aiemmin Bohon voidemaista napissa olevaa meikkivoidetta, mutta se ei puna/neutraalipohjaisen sävynsä vuoksi vuoksi ole koskaan ollut mikään suosikkini.

Uusi meikkivoide Fluid Foundation on peittävä, samettisen ja tasaisen mattapintaisen lopputuloksen antava meikkivoide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ohranmallas vedellä.

Boho Cosmetics

Meikkivoiteesta on saatavilla neljä sävyä:

 • 01 Porcelain ”posliini”/hyvin vaalealle iholle
 • 02 Ivoire ”norsunluun sävy” / tyypillinen suomalainen ihonsävy
 • 03 Sable ”hiekka” /lämmin sävy esim. aikuiselle iholle
 • 04 Beige Doré ”kultainen beige” /viileäpohjainen sävy

Sain meikkivoiteesta kokeiluun kaksi sävyä ja huomasin ilokseni heti niiden keltapohjaisen sävyn. Sävy 02 häipyy täydellisesti ihonsävyyni, kun taas 03 on selvästi tummempi kesäsävy.

Sävynsä puolesta meikkivoide vaikutti lupaavalta, mutta levityksen kanssa onkin sitten ollut haasteita. Meikkivoide on usein luonnonkosmetiikan meikkivoiteille tyypillinen tahmainen ja tarraava koostumukseltaan ja sen levittämisen kanssa tulee olla nopea. Olen kokeillut levittää meikkivoidetta sormin, siveltimellä, beautyblenderillä ja yhdistellyt sitä erilaisten voiteiden ja öljyjen kanssa, mutta en vain  saa sitä toimimaan ihollani, sillä se paakkuuntuu helposti. Tätä itseasiassa vähän pelkäsin, sillä suurin osa meikkivoiteista paakkuuntuu ihollani. Sain meikkivoiteen toimimaan parhaiten ohuesti laitettuna ja ilman puuteria. Muutamalla muulla kauneusbloggarilla meikkivoide on toiminut ja sitä on kehuttu ylistyssanojen kera, joten ilmeisesti se toimii muiden iholla.

Boho Cosmetics

Toinen kiinnostava uutuustuote on jumbomeikkikynä, jonka jujua en ensialkuun ymmärtänyt. Luomivärikynä on monikäyttötuote, jota voi käyttää luomivärinä tai rajauksena – miksei huulillakin. Kynä on voidemaisen pehmeää ja levittyy helposti iholle. Sävyt ovat upeita metallisen pigmenttisiä.

Tuotteesta on saatavilla kolme sävyä.

 • 01 Bronze – lämmin suklaisen ruskea ja pronssiin taittava
 • 02 Taupe – viileän harmaaseen taittava
 • 03 Cuivre – hehkuva kupari

Boho Cosmetics

Baremineralsilta olen kokeillut aiemmin kivipuuteria, mutta mineraalipuuteri on uusi tuttavuus. *BareMineralsin Green Mineral-irtopuuteri on 100% mineraalipohjainen ja sävyltään se häipyy ihonsävyyni täydellisesti.

Boho Cosmetics

Olen käyttänyt irtopuuteria vapaapäivinä, kun haluan poistaa ihon kiillon, mutta en halua välttämättä peittää ihoa meikkivoiteilla. Kerrostamalla puuterin peittokyky paranee ja se jättää mattaisen ja tasaisen pinnan. Tuotetta voi käyttää irtopuuterina tai pelkästään ja se on ihanteellinen rasvoittuvalle iholle. Mineraalipuuteri on jauhemaista ja pehmeää ja se sisältää mm. aprikoosinöljyä.

Boho Cosmetics

Bohon tuotteita on saatavilla *Eleveniltä ja Ruohonjuuresta.

Kommentit (2)
 1. Charming Nails
  2.3.2020, 15:23

  Mulla tuo meikkivoide toimii parhaiten kosteutetulla iholla, saatan suihkaista vielä jotain kosteussuihketta ennen meikkivoiteen levitystä. Levitän pienen määrän kerrallaan pienelle alueelle pienin vedoin. En tuputa enkä yritän kerrostaa. Käytän kosteaa RT meikkimunaa. Saatan myös kostuttaa meikkimunan suihkeella, sillä tavalla myös levittyy hyvin 🙂 mutta meni mullakin pitkään löytää tämä oikea taktiikka, nyt olen niin ihastunut Bohon meikkivoiteeseen että käytän sitä joka päivä <3

  1. Täytyy kokeilla vielä tekniikkaa lisää, koska haluaisin tykätä tästä meikkivoiteesta <3 Vaikka sain sen toimimaan levittäessä, niin parin tunnin päästä se oli kasaantunut ja paakkuuntunut iholla. 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *