Testissä Essencen ripsivärit

Edullinen Essence -meikkisarja rantautui Suomeen noin vuosi takaperin ja on saanut monet hieraisemaan silmiään kahdesti tuotteiden hintojen vuoksi. Maailmalla tuotesarja on hypetetty jo pitkään nimenomaan halpojen hintojen vuoksi ja sarjaa luonnehditaan ns. hitti tai huti-sarjaksi, eli joukossa on helmiä ja niitä vähemmän helmiä. 

 

ESSENCE RIPSIVÄRI3.jpg

 

En ole vielä päässyt testaamaan kaikkia Essencen meikkejä kunnolla, mutta kaksi ripsiväriä otin testiini heti. Harvaripsisenä olen kelpuuttanut tähän mennessä vain pari ripsiväriä käyttööni ja ikisuosikkini on Lancômen Hypnôse ja kovana kilpailijana perässä tulee kotimainen Lumenen True Mystic- ripsiväri. Kokeilen siis mielelläni edullisempia vaihtoehtoja 33 euroa maksavalle Hypnôselle. 

 

ESSENCE RIPSIVÄRI.jpg

 

Essencen ripsivärien pakkaukset lupaavat maksimaalista tuuheutta ja tekoripsimäistä efektiä. Valkoinen False Lashes Effect on näistä kahdesta enemmän mieleeni kapeamman harjan vuoksi ja sillä saa ripsiin sekä tuuheutta, pituutta ja volyymia parilla vedolla. 

 

ESSENCE RIPSIVÄRI2.jpg

 

Musta Rock `n`doll on harvakarvaisempi harja, joka erottelee ripset ehkä vähän enemmän kuin False Lashes Effectin ripsivärin harja. Muutama veto riittää ja huomasin, että pari lisävetoa oli jo liikaa ja ripset alkoivat paakkuuntumaan. 

 

ESSENCE RIPSIVÄRI4.jpg

 

Koska ihoni rasvoittuu vähän päivän aikana ja meikki suttaantuu helposti ilman kunnon primereita, niin huomasin molempien ripsivärien kohdalla pientä tummaa varjoa loppuillasta silmien alla. En tiedä toimisiko ripsivärit paremmin kuivaihoisella tai sellaisella jolla ei ole raskaat luomet. Minulla on sen verran raskaat luomet, että ripset osuvat ihoon monesti päivän aikana, joka saattaa vaikuttaa ripsivärin kestoon. Muistan lukeneeni jostain kommenttiketjua sarjan ripsiväreistä ja osan mielestä ne ovat mielettömän hyviä ja osa taisi mainita tuosta samaisesta pienestä varjosta silmien alla. 

 

ESSENCE RIPSIVÄRI5.jpg

 

Essencen 3,50 euroa maksavat ripsivärit taitavat olla myös hittejä tai huteja, osa tykkää, osalla taas ne eivät toimi. Minä tykkäsin niistä muuten valtavasti, ne antavat maksimaalista tuuheutta hetkessä, mutta olen hyvin laiska korjailemaan meikkiä päivän aikana ja etsin jatkuvasti tuotteita, jotka ovat vielä tiptop kasvoillani kun saavun kotiin illalla. 

Tuotteita on saatavilla esimerkiksi Tokmannilta ja Pretty.fi-verkkokaupasta.  

Onko Essence tuttu? Vinkit hitti- ja hutituotteista otetaan vastaan!

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (5)
  1. Mä tykkään essencen meikkisudeista ja tietysti kynsijutuista. Nyt maaliskuun alussa tulee mielenkiintoisia uutuustuotteita esim colour correct tuotteita. 🙂

  2. Huultenrajauskynät, gel -kynsilakat, matt matt matt -punat ja poskipunat ovat ehdottomasti sarjan helmiä.

    1. Kiitti vinkeistä! 🙂  Kävinkin hakemassa huultenrajauskyniä ison pinon meikkipakkiini, koska ne maksoivat päälle EURON! 🙂 Poskipunaan ja huulipuniin pitää vielä perehtyä paremmin ja testailla pysyvyyttä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *