Testissä: Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place peiteaine

Estée Lauderin Double Wear meikkivoide on tunnettu ja monelle se ykkösmeikkivoide, sillä sen kerrotaan peittävän ja pysyvän niin hyvin iholla. Minulla ei ole kokemusta meikkivoiteesta. Kokeilin sitä kerran kädelle myymälässä ja epäilin sen heti olevan liian paksua ja kuivattavaa pintakuivalle juonteiselle iholleni.

estee lauder double wear concealer

Sen sijaan saman sarjan peitevoiteesta kiinnostuin, sillä kuulin sen olevan voidemainen, pysyvä ja ei juonteita korostava.

*Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer on puolipeittävä ja pitkäkestoinen peitevoide, jota voi käyttää silmänympärysihon lisäksi myös esim. näppyjä peittämään. Voidemainen koostumus ei kasaannut juonteisiin eikä korosta silmänympärysihon kuivuutta. Peitevoide tuntuu jopa kosteuttavalta ja pehmeältä iholla. Koostumukseltaan se on kivan kevyen tuntuinen ja lopputulos on luonnollinen ja heleä. Tuote lupaa olevan veden ja hikoilun kestävä.

Peiteaineesta suositellaan ottamaan meikkivoidetta vastaava sävy tai asteen vaaleampi. Koska minulla ei ollut kokemusta meikkivoiteen sävyistä, otin sävyn 2C, koska muistaakseni myymälässä astetta vaaleampi sävy tuntui liian vaalealle. 2C on Light Medium eli toisiksi vaalein ja punapohjainen. Iholla käytän yleensä keltapohjaisia meikkivoiteita, mutta silmänympärysiholle valitsin usein punapohjaisen sävyn.

2C on vähän liian tumma minulle ja toisinaan se pomppaa ihosta jopa vähän punertavana. Ihan tummimpaan kohtaan se menee, mutta muualla se tuntuu noin puoli astetta liian tummalle, eikä kirkasta ilmettä. Näin ollen sopiva sävy olisi mahdollisesti ollut 1C tai 1 W.

Peiteaine Estee Lauder

Peitevoiteen pää on sopivan pieni ja siitä tulee makuuni juuri sopivasti peitevoidetta kerralla. Esim. Tarten Shape Tapen pää on niin iso, että peitainetta tulee aina liikaa kerrallaan ja sitä menee helposti hukkaan.

Peiteaine Estee Lauder

Silmänympärykseni ovat aika tummat luonnostaan, kuten alla olevassa kuvassa näkyy.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place peitevoide peittää ihan kivasti silmänaluset, mutta täysin peittoon se ei minun silmänalusia jaksa peittää. Yleensä pidän täysin peittävistä peiteaineista, mutta on päiviä, jolloin haluan käyttää puolipeittävää peiteainetta. Se istuu paremmin kevyemmän meikkivoiteen tai ohuen mineraalipuuterikerroksen kanssa, koska täysin peittävät peiteaineet erottuvat helposti muusta ihosta.

Sanoisin siis, että peiteaine on ihan hyvä. Ei mikään paras, mutta ei missään nimessä huonokaan. Sopii varmasti niille, jotka eivät halua täyspeittävää peiteainetta. Pitkäkestoisuudesta plussaa ja siitä, että tuote ei kasaannu juonteisiin. Pidän myös peiteaineen voidemaisuudesta ja kosteuttavasta tunnusta.

Peiteaine Estee Lauder

Tuotetta myy mm.  *Eleven, Sokos, *Lyko ja *Kicks

LUE MYÖS:

Älyttömän hyvä, pitkäkestoinen ja peittävä peiteaine!

Kommentit (1)
  1. No nythän luki Iltalehdessä, että muotia on tummat silmänaluset. Jos niitä ei luonnostaan ole niin ne meikataan. Toinen ’villitys’ oli laittaa poskipunaa nenänpäähän, että sekin on punainen. Hihii! Itse ostin Jeffree Starin magic concealerin vastikään silmänalusille, mutta ei siinäkään yty riitä peittämään tummia silmänalusia yhdellä tai toisellakaan kerroksella. Se ei kyllä juonteisiin juurikaan kerry :). Mikä sun mielestä on the paras peiteaine silmänalusille?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *