Testissä False Lash Wings Sculpt ja Brow Artist Sculpt

L’Oréal Paris lanseerasi muutama kuukausi sitten uuden False Lash Wings uutuusmaskaran, joka antaa tuuheutta ripsirajaan, jolloin ripset näyttävät runsaammilta. Ripsivärin harjasosa on kampamainen ja se levittää ripset viuhkamaisesti kulmasta kulmaan. Harjasosa on kahdessa rivissä, sisemmät harjakset värjäävät ripsien välissä olevat aukot ja uloimmat siivekkeet levittävät ripset viuhkamaisesti. 

Ripsivärin ulkomuoto on tyylikäs yhdistelmä hopeaa, violettia ja mustaa. Ripsivärin massa on pikimustaa ja kuiturikasta, jolloin ripsiin saa sekä pituutta ja tuuheutta. 

lorealripsiväri.jpg

 

En itse ole kumiharjojen tai kampojen ystävä ja minulle ripsivärin harjasosa on ehkä turhan erikoinen. Ideana on, että ripsiväri värjää rajauksen samalla ihoon ja ripsiväriä levittyy aivan pieniinkiin ripsiin. Tästä syystä ripsiväri voisi sopia niille, joilla on vaaleat ripset ja ripsien tyvi jää helposti vaaleaksi. False Lash Wings Sculpt- ripsivärillä ei myöskään tule paakkuja ripsiin, mutta sitä voi kerrostaa mielestäni vain pari kertaa, jonka jälkeen ripset alkavat mennä kasaan eikä kammalla saa harjattua ripsiä auki. 

 

lorealripsiväri2.jpg

 

Tämä ripsiväri ei noussut suosikkiripsivärieni kärkeen, sillä se ei ole paras mahdollinen minun hennoille ja ohuille ripsilleni. Kaipaan niihin massaa ja sellaisen harjan, jolla ripsiä voi harjata ja erotella ja tämän erikoisen kampaharjaksen avulla se ei meinaa oikein onnistua. Uskoisin, että tämä ripsiväri sopii luonnostaan tuuheammille ripsille, joihin massaa ei tarvitse kerrostaa montaa kerrosta tai jos pidät siististä ripsistä, jotka ovat tyvestä paksummat ja kaupan päälle saa intensiivisemmän katseen. 

 

lorealripsari25.jpg

lorealripsari27.jpg

Ripsivärin suositushinta on 18,50 euroa. 

lorealkulmaväri.jpg

 

Toinen testiini saama tuote on myöskin uutuustuote, Brow Artist Sculpt kuitumaskara, jolla saa luotua kulmakarvoihin graafista väriä, muotoa ja tarkkuutta. Kulmakarvamaskara on kaksiosainen, kartiomallinen kärki antaa muotoa ja värjää ja harjasosa viimeistelee kulmat harjaamalla. Koostumus on nopeasti kuivuvaa ja melko pigmenttistä, verrattuna esimerkiksi kulmageeleihin.

 

lorealkulmaväri1.jpg

 

Tuotteessa on kaksi sävyä, vaaleanruskea 01blonde ja ruskeanharmaa 03 grey. Sain testiin vaaleamman blonde, joka on harmikseni liian vaalea sävy vaaleisiin ja olemattomiin kulmiini eikä se toiminut kulmissani. Kaksiosainen harjasosa on kyllä kätevä combo, aplikaattori levittää värin ja harjasosa harjaa kulmat muotoonsa.

Aplikaattorilla ei kuitenkaan saa tarkkaa jälkeä, joten uskoisin tuotteen sopivan parhaiten paksuille kulmille, joita ei tarvitse piirtää ihoon. Pidin tuotteen ideasta kuitenkin niin paljon, että täytyy käydä myymälässä testaamassa tummempaa sävyä.

 

lorealkulmakäsi.jpg

Suositushinta tuotteella on 7,20 euroa. 

Joko sinä olet kerinnyt kokeilla tuotteita? Toimiiko erikoiset harjasosat ripsiväreissä?

 

*tuotteet saatu testiin 

 

Kommentit (2)
  1. Itse olen pitkänlinjan kumiharja maskara kannattaja ja Max Factoria käyttänyt teini-iästä lähtien 🙂 Aina jännä kuulla miten ihmiset tykkää niin eri ripsareista. En ole tätä L’orealin maskaraa kokeillut enkä varmaan kokeilekaan aika mielenkiintoisen näköinen tuo harjasosa. Mullakin on todella ohuet ja aika hennot ripset (vaikkakin pitkät) ja ne tarvii kyllä massaa mutta voi olla ettei tällä harjalla sitä saa oikein oikeisiin paikkoihin? Toi Brow sculpt harjasosa näyttää kanssa siltä että mä saisin sillä enemmän sotkua aikaan kun ’scupltia’ kulmakarvoille 😀

    1. Luulen että tämä ripsiväri jakaa mielipiteitä, Instan puolella sain nimittäin kommentin, että ripsiväri on paras ja sillä saa tuuheutta kertaheitolla ripsiin. Se on kyllä totta, että massaa tulee paljon harjasosaan ja se jää ripsen tyveen, josta se on helppo ”kammata” koko ripsen pituudelle. Mutta ripsiväreistä on huono kiistellä, toinen tykkää pitkistä ja hennoista ripsistä, toinen paksuista hämähäkkiripsistä. 🙂  

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *