Testissä: Hourglass Unlocked Instant Extension Mascara Ultra Black ripsiväri

*tuote saatu Skincity

Kelpuutan itselleni nykyään vain harvat ripsivärit. Ripsivärini tulee pysyä tahriintumatta, tuuheuttaa, pidentää ja lähteä helposti pois. Viimeisen parin vuoden ajan olen käyttänyt pelkästään lämpimällä vedellä lähteviä ns. ”38” ripsivärejä, sillä ne pysyvät tahriintumatta raskailla luomillani ja helposti vuotavilla silmilläni. Lisäksi ne ovat helppoja poistaa.

Hourglassin tuotteita olen ihaillut Skincityn verkkosivulla, mutta en ole kokeillut vielä yhtään merkin tuotetta. Hourglass on tunnettu cruelty-free kosmetiikkamerkki, joka määrittelee itsensä ylelliseksi ja innovatiiviseksi, mutta silti helppokäyttöiseksi.

Hourglassin valikoimista löytyy ripsiväri, joka lähtee lämpimällä vedellä pois. *Hourglass Unlocked Instant Extension Mascara Ultra Black ripsiväri lupaa erotella, kohottaa ja pidentää ripsiä. Se lupaa myös päällystää jokaisen ripsen kuiduilla, jolloin lopputulos on viuhkamainen. Lisäksi ripsiväri lupaa pysyä silmillä tuhriintumatta ja se lähtee vain lämpimällä vedellä.

Tuote on arvokkaan näköisessä kultaisessa hylsyssa ja siinä on hyvä kuminen harja, joka kapenee kärkeä kohti. Ensimmäiset kerrat ripsiväri tuntui antavaan jokseenkin viuhkamaisen lopputuloksen, mutta muuten viuhkamaisuutta tai kuitujen tuomaa vaikutusta en huomannut. Ripsiväri antaa pituutta ja tuuheutta ja sitä voi kerrostaa halutessaan useita kerroksia. Plussaa ripsiväri saa kapenevasta harjasta, joka sopii hyvin lyhyemmille ja hennoille ripsille tai tarkkaan levitykseen.

Parasta Hourglassin ripsivärissä on ehdottomasti sen vaivaton poistaminen. Koko massa ripsiväriä lähtee lämpöisellä vedellä hetkessä ja ripsivärin voi vain vetäistä parilla vedolla irti ripsistä. Verrattuna esim *TonyMolyn ja *Maybellinen lämpimällä vedellä lähteviin ripsiväreihin, Hourglassin ripsiväri lähtee helpoiten pois. TonyMolya saa lämmitellä hetken kauemmin ja Maybelline taas leviää helposti ihoon.

Pienen miinuksen annan Hourglassin ripsivärille siitä, että siitä saattaa irrota ihan muutama pieni murunen silmien alle, varsinkin päivätorkkujen aikana.

Muuten ihan kelpo ja hyvä ripsiväri, jolla saa kivasti pituutta ja tuuheutta.

Hourglassia myy Suomessa *Skincity

kauneus meikki testit
Kommentit (1)
  1. Laura Loukola
    6.12.2020, 17:02

    Tämä ei ollut ihan mun makuuni, vaikka kuituripsareista pidän. Selkeästi paremmalta näyttää sulla, itselläni on sellaset töppöripset. 😀 Harja on mielestäni ihana, mutta koostumus liian märkä, onnistun suhimaan itseäni ympäri naamaa tuolla. Kaipaan ripsiini enemmän paksuutta, mutta koostumuksen takia en pystynyt sitä kamalasti kerrostamaan ennen kuin tuote oli ehtinyt kuivaamaan pari viikkoa. Caution on yhä lempparini!

    xx Laura / https://www.lauraloukola.net/fi/index

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *