Testissä: Maybelline Tattoo Brow

Olin täpinöissäni, kun sain testiini Maybellinen syksyn uutuustuotteen nimeltä Tattoo Brow. Näin vaaleakulmaisena kestovärjätyt kulmat helpottavat ja nopeuttavat kulmien meikkaamista aamuisin, kun niissä on muotoa valmiina. Paras väri on heti tuoreeltaan, kun se tarraa ihoon ja kulmat näyttävät paksummilta. 

 

 

Ihannetilanteessa kulmissani olisi aina kestoväriä, mutta jostain syytä erillisen hapetteen ja värin sekoittaminen purkissa on muka vaivalloista ja saan aikaiseksi värjätä kulmat kerran tai kahdesti kuukaudessa.

 

 

Maybellinen Tattoo Brow on tuote, joka on käyttövalmista väriä  ja pakkaus lupaa värin kestävän kulmissa kolmen päivän ajan ja lopputuloksen tummuus riippuu vaikutusajasta. Värimassa kuivuu kumimaiseksi ja se lähtee repäisemällä pois.

Tuotetta on saatavilla kolmessa värissä, Light, Medium ja Dark ja sain testiini sävyn Medium.

 

 

 

Suosittelen pitkää vaikutusaikaa. Itse annoin tuotteen vaikuttaa suoraan 1,5 h ja siltikään kulmista ei tullut kovin tummat. Kyllä tuotteesta väriä tarttuu, mutta lopputulos on vähän punertava. Osa väristä lähtee jo ensimmäisen pesun yhteydessä ja kolmen päivän kuluessa se on miltei haalistunut iholta pois. 

Olen edelleen sitä mieltä, että tällainen tuote on loistokeksintö, jos sitä saataisiin vähän kehitettyä lisää! Tuote on superhelppo laittaa kulmille ja sen voi antaa vaikuttaa vaikka telkkaria katsoessa. 

 

Oletteko jo kokeillut tuotetta? Tai muita värejä, millainen lopputulos niistä tuli?

 

*tuote saatu testiin 

 

Kommentit

Viivi.N (Ei varmistettu) https://paletilla1.blogspot.fi/?m=1

Tää kuulostaa kyllä kivalta tuotteelta ja menee ehdottomasti testiin:) Yleensä tykkään piirtää kulmat, mutta välillä on kiva olla luonnollisemmalla lopputuloksella ja tää vois olla hyvä vaihtoehto siihen!

ohsomanyreasons

Niinpä!  Mä piirrän myös, mutta vkonloppuisin meen usein luonnollisilla kulmilla, joten kiva että niissä on vähän väriä. :) 

Ihanaa kun tulit kommentoimaan blogiin <3

emma__2 (Ei varmistettu)

Moi! Ihana blogi sinulla&lt;3
Jotenkin pelottaa että värin repäisyssä kulmakarvojakin lähtee mukana :,D
huomasitko itse mitään sellaista vai onko oma harhakuva?

ohsomanyreasons

Voi kiitos ihana! <3

Ei siinä lähde muistaakseni karvat mukana, kuivunut massa on jotenkin niin ohutta, pehmeää ja joustavaa että irtoo helposti. Ei sillä tavalla kuin esim. mustapäänaamiot, joissa lähtee samalla karvatkin ihosta :D

Tytynen (Ei varmistettu)

Itelläkin just sama sävy vaikuttamassa, saas nähdä minkälainen lopputulos tulee :D

Kommentoi