Testissä: Maybelline Tattoo Brow

Olin täpinöissäni, kun sain testiini Maybellinen syksyn uutuustuotteen nimeltä Tattoo Brow. Näin vaaleakulmaisena kestovärjätyt kulmat helpottavat ja nopeuttavat kulmien meikkaamista aamuisin, kun niissä on muotoa valmiina. Paras väri on heti tuoreeltaan, kun se tarraa ihoon ja kulmat näyttävät paksummilta. 

 

maybelline tatto brow2pieni.jpg

 

Ihannetilanteessa kulmissani olisi aina kestoväriä, mutta jostain syytä erillisen hapetteen ja värin sekoittaminen purkissa on muka vaivalloista ja saan aikaiseksi värjätä kulmat kerran tai kahdesti kuukaudessa.

 

maybelline tatto brow3pieni.jpg

 

Maybellinen Tattoo Brow on tuote, joka on käyttövalmista väriä  ja pakkaus lupaa värin kestävän kulmissa kolmen päivän ajan ja lopputuloksen tummuus riippuu vaikutusajasta. Värimassa kuivuu kumimaiseksi ja se lähtee repäisemällä pois.

Tuotetta on saatavilla kolmessa värissä, Light, Medium ja Dark ja sain testiini sävyn Medium.

 

maybelline tattoo brow1pieni.jpg

 

tattoo brow1rajattu.jpg

tattoo brow3rajattu.jpg

tattoo brow2rajattu.jpg

 

Suosittelen pitkää vaikutusaikaa. Itse annoin tuotteen vaikuttaa suoraan 1,5 h ja siltikään kulmista ei tullut kovin tummat. Kyllä tuotteesta väriä tarttuu, mutta lopputulos on vähän punertava. Osa väristä lähtee jo ensimmäisen pesun yhteydessä ja kolmen päivän kuluessa se on miltei haalistunut iholta pois. 

Olen edelleen sitä mieltä, että tällainen tuote on loistokeksintö, jos sitä saataisiin vähän kehitettyä lisää! Tuote on superhelppo laittaa kulmille ja sen voi antaa vaikuttaa vaikka telkkaria katsoessa. 

 

Oletteko jo kokeillut tuotetta? Tai muita värejä, millainen lopputulos niistä tuli?

 

*tuote saatu testiin 

 

Kommentit (5)
 1. Itelläkin just sama sävy vaikuttamassa, saas nähdä minkälainen lopputulos tulee 😀

 2. Moi! Ihana blogi sinulla<3
  Jotenkin pelottaa että värin repäisyssä kulmakarvojakin lähtee mukana :,D
  huomasitko itse mitään sellaista vai onko oma harhakuva?

  1. Voi kiitos ihana! <3

   Ei siinä lähde muistaakseni karvat mukana, kuivunut massa on jotenkin niin ohutta, pehmeää ja joustavaa että irtoo helposti. Ei sillä tavalla kuin esim. mustapäänaamiot, joissa lähtee samalla karvatkin ihosta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *