Testissä pHformulan pinnoitushoito + S.O.S RESCUE OIL ARVONTA

Jos olet seurannut blogiani, muistat varmaan kun ihastuin vuoden alussa Phformulan S.O.S Rescue Oiliin, tuohon karkille tuoksuvaan ihmeöljyyn. Kokemukseni öljystä voit lukea täältä, mutta lyhyesti kerrattuna S.O.S Rescue Oil on kaksifaasinen öljy, joka tuo iholle hehkua, raikkautta ja se tasoittaa juonteita, ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Öljy on täynnä aktiiviaineita kuten vitamiineja ja öljyjä ja varsinainen öljypommi se onkin. Öljyfaasi sisältää oliivin-, seesamin-, mantelin-, jojoban- ja arganöljyjä. Lisäksi öljyfaasin lisäksi vesifaasi pitää sisällään aktiviiaineita, jotka auttavat mm. juonteiden pehmentämisessä ja aktivoivat hyalyronihapon tuotantoa. Uskoin öljyllä olevan vaikutuksia otsani ryppyjen madaltumiseen ja uskon että pintakuiva ihoni tykästyi öljyyn erityisesti. 

S.O.S Rescue Oil on kuitenkin vain yksi pHformulan kotihoitotuotteista ja suhteellisen uusi sarja tunnetaan parhaiten ihon pinnoitushoidoista. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan pinnoitushoitoa blogini kautta ja matkasin eräs arki-päivä maahantuojan tiloihin kuuntelemaan lisää pinnoitushoidosta. 

 

pHformula3.jpg

 

Mitä on ihon pinnoitushoito?

Pinnoitushoito eli pinnoitusmetodi on dermatologinen hoito, joka keskittyy hoitamaan erilaisia ihon häiriötekijöitä, kuten ennenaikaista ikääntymistä, rosaceaa, aknea, herkkää ihoa ja hyperpigmentoitunutta ihoa. Pinnoitushoidon visio on tarjota kuluttajalle tehokasta vaihtoehtoa kirurgisille hoitomuodoille. Pinnoitushoidot on suunniteltu lääkäreille, klinikkaympäristölle työskenteleville kosmetologeille, kehittyneille ihoasiantuntijoille ja sairaanhoitajille, jotka etsivät kaikkein kehittyneimpiä ja tehokkaimpia hoitoratkaisuja. 

Siinä missä tavallisilla kuorinnoilla pyritään poistamaan kuollutta ihosolukkoa, pinnoitushoito puolestaan aloittaa ihosolujen uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Phformulan hoitoja voi yhdistellä niin, että oikealla reseptillä voidaan hoitaa ihon monia onglemia.

Sarjan historiasta vielä sen verran, että sarjaa johtaa neljännen sukupolven ihotauteihin erikoistunut farmaseutti ja sarjan laboratoriot on perustettu jo 1800-luvulla, vaikka itse pHformula tuotesarja syntyi vasta 2010-luvulla. 

 

phformula2.jpg

 

Pinnoitushoito

Minulle päätettiin tehdä A.G.E hoito, joka sopii ikääntyvälle iholle ja herkälle iholle. A.G.E-hoidon tarkoitus on ehkäistä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä kuten ilmejuonteita ja sameutta. 

Pinnoitushoidon kaava kulkee aina samalla tavalla, hoidon alussa iho putsataan ja puhdistus viimeistellään alkoholipitoisella nesteellä. Tämän jälkeen iholle tehdään herkkyystesti, jolla testataan ihon kestoa tuotteille. Minä sain ennen hoitoa käytettävän Active Formulan käyttööni, jonka aloitin 2-3 viikkoa ennen hoitoon menemistä ja sen tarkoitus on valmistella ihoa hoitoon. Aktiiviaine sisältää voimakkaita aktiiviaineita, jotka mm. hillitsevät solujen sarveistumista. 

Herkkyystestin aikana asiakasta kuunnellaan ja ihon tuntemuksia seurataan aineen levityksen jälkeen. Itse tunsin ainoastaan pientä kutinaa/kiheltöintiä poskipäilläni ja ihoni kuulemma kesti herkkyystestin moitteetta. Kotona aloitettu aktiiviseerumi ilmeisesti oli valmistellut ihoani jo sen verran hoitoon.

Itse pinnoitushoito tehdään iholle nopeasti muutaman minuutin ajan, joten mistään pitkäkestoisesta hemmotteluhoidosta ei ole. PHformulalta sanottiin että tämän hoidon voi vaikka käydä ottamassa lounastauolla, koska iho ei näytä pahalta hoidon jälkeen. Joten ei pelkoa siitä että hoitolasta lähdettyämme näyttäisimme kuin Sinkkuelämää -sarjan Samantha tulipunaisine kasvoineen happohoidon jäljiltä.

Aineet levitetään iholle 1-3 kertaa ja koko ajan seurataan ihon tuntemuksia. Ensimmäisellä levityskerralla ihossani ei tuntunut oikeastaan miltään, toisella kerralla poskipäillä tuntui pienen pientä kihelmöintiä ja ymmärsin, että osalla hoidon voi jättää jo tähän kertaan mikäli ihossa tuntuu jo voimakkaampaa reaktiota. Koska minä en tuntenut mitään, kasvoilleni levitettiin vielä kolmas kerros ja se sitten tuntuikin jo huomattavasti enemmän. Kihelmöinti ja kirvely tuntui kasvoillani sen verran napakasti, että ajattelin kasvojen olevan kirkuvan punaiset, mutta samantien kihelmöinnin tunne katosi ja iho tuntui taas normaalilta. 

 

pHformula4.jpg

 

Lopuksi sain ihanan viilentävän lääkehiiltä sisältävän Peel Off maskin iholleni, joka kesti ihanan viileänä koko aineen kovettumisen ajan. Kun oli aika katsoa peilistä itseäni niin yllätyin, että ainoastaan poskipäilläni oli näkyvillä hentoa punaisuutta, mutta muuten ihoni näytti hyvältä. 

Kotiini sain käytettäväksi P.O.S.T Resurfacing Cream-voiteen, joka korjaa ja suojaa  ihoa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Hoidon jälkeen iho voi tuntua muutaman päivän päästä kuivalta ja rasvainen ja täyteläinen voide kosteuttaa ja pehmentää herkästi kuivuvia ihoalueita. 

Ihoni tuntui samana iltana kuivalta ja lisäilin sille kaikki mahdolliset hoitonesteet ja seerumit voiteen lisäksi. Hoidon vaikutuksen tunsin jo samana iltana ja huomasin ettei ihoni ollut varmaan koskaan ollut yhtä sileä ja pehmeä. Ihon pehmeyden tunsin monen päivän ajan iholla, mutta koska minulla on muuten hyvässä kunnossa oleva iho, eikä siinä ole pahemmin epäpuhtauksia, en huomannut hoidolla merkittäviä muutoksia tai vaikutuksia ihossa. Nyt pari kuukautta hoidon jälkeen ihon karheus on palautunut entiseen uomiinsa.

Parhaimmillaan saavutetut tulokset syntyvät säännöllisistä hoidoista ja oikeiden tuotteiden käytöstä. Riippuen ihon kunnosta, hoitoja voidaan tehdä noin 3–4 kertaa, mutta mikäli iho kärsii esimerkiksi pahasta aknesta, voi hoitokertoja tarvita enemmän. Sopiva aika hoitojen välillä on noin 10-21 pvää ja tuloksia ylläpitää hoitojen jälkeen käytettävät aktiiviseerumit ja suojaavat voiteet. 

 

PHformulan hoidoista olen kuullut olevan apua erityisesti akneihon hoidossa, mutta kaiken kaikkiaan apua saa seuraaviin iho-ongelmiin.

 

A.C.N.E

Akneiholle. Ehkäisee tulehdusta ja kuorii ihoa voimakkaasti

A.G.E

Ikääntyvälle iholle. Hoitaa ilmejuonteita sekä sameutta ja pigmenttimuutoksia

M.E.L.A

Hyperpigmentaatiosta taipuvaiselle iholle

C.R.

Krooniseen punoitukseen ja rosaceaan taipuvaiselle iholle 

V.I.T.A.C

Kirkastava tehohoito kaikille ihotyypeille

  

 

pHformula5.jpg

 

PHformulan tuotteet on kokemukseni mukaan todella äärimmilleen kehiteltyjä ja ne mm. levittyvät ihanasti kasvoille. Esimerkiksi aktiiviseerumi ennen hoitoa oli yksi parhaiten levittyvistä tuotteista joita olen kokeillut.

Pinnoitushoidon suositushinta on noin 75 euroa ja sen kanssa voi yhdistää lisähoitoja, kuten viilentävä Peel Off-naamion kanssa hoidon hinta on noin 100 euroa. 

 

pHformula1.jpg

 

PHformula halusi yhdessä minun kanssa järjestää arvonnan S.O.S Rescue Oilista ja yksi onnekas tulee saamaan tämän ihmeöljyn itselleen. Arvonta käynnistyy tänään ja on voimassa 03.05.2017 saakka ja otat osaa arvontaan jättämällä terveisesi kommenttiboxiin ja voisit vaikka kertoa, että mikä pHformulan pinnoitushoidoista kiinnostaisi sinua eniten tai käytättekö yleensä kasvoöljyjä ihonhoidossa? 

 

phformula3.jpg

 

Otan yhteyttä arvonnan voittajaan sähköpostitse. Onnea arvontaan!  

ARVONTA PÄÄTTYNYT. Arpaonni osui nimimerkille sarita71. 🙂

 

*hoito saatu blogin kautta

kauneus iho testit
Kommentit (44)
  1. Tiamarianna
    3.5.2017, 09:27

    Kuulostaa todella mielenkiintoisilta hoidoilta, itselleni sopivin olisi varmastikin C.R. Öljyjä ei ole tullut vielä toistaiseksi ihonhoidossa kokeiltua.

    1. A.G.E hoito tuntuisi sopivalta. Empä ole noista ennen kuulutkaan. Mukaan arvontaan.

  2. En ole käyttänyt öljyjä, eniten kiinnostaisi AGE.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *