TESTISSÄ: Urban Decay All Nighter meikkivoide ja Color Correcting Fluid

Meikkivoiteelta pitkäkestoisuutta, öljyttömyyttä ja peittoa, sekä erilaisten ihovirheiden korjausta kaipaavien kannattaa olla nyt kuulolla, sillä Urban Decaylta on tullut uutuustuotteita, joista jokin saattaa hyvinkin olla sinun uusi Holy Grail- tuotteesi. 

 

urbandecayconcealer4.jpg

 

Ensimmäisten All Nighter- tuotekuvien ilmestyessä nettiin moni rasvaisen ihon omaava hihkui innosta ja meikkivoide onkin yksi syksyn odotettuja uutuustuotteita. All Nighter Liquid Foundation on mattainen ja peittävä meikkivoide, jonka luvataan pysyvän iholla tunteja ja siinä on esimerkiksi kolme kertaa enemmän pigmenttiä kuin Naked Skin Liquid-meikkivoiteessa. Koostumukseltaan meikkivoide on vedenkestävä ja öljyä imevä ja sen pitäisi pysyä hyvänä iholla yön pikkutunneille saakka. Täydellinen deittimeikkivoide siis, vinkkaa Urban Decay, kun meikkivoide ei saa pettää kantajaansa missään nimessä.  

 

urbandecayconcealer2.jpg

 

Arvelin jo ennen meikkivoiteen kokeilua, että se on liian paksua ja mattaista minun ihotyypilleni. Ihoni on ohut ja pintakuiva ja ikääntyessä mattaisen paksut meikkivoiteet korostavat helposti kuivia kohtia ja juonteita entisestään. Minun ihotyypilleni parhaimmat meikkivoiteet ovat heleyttäviä ja kosteuttavia mikäli haluan, että lopputulos on freesi ja kuulas.

 

urbandecayfoundation4.jpg

 

Meikkivoide tuntuu iholla jonkin aikaa kosteana, mutta se kuivuu mattaiseksi lopulta. Vaikka lopputulos on matta, se ei kuitenkaan tee ihoa liian mattaisen tai puuterisen näköiseksi vaan jää mielestäni vähän valoaheijastavaksi. Huomasin kuitenkin hassun reaktion ihossani, sillä meikkivoiteen levityksen jälkeen ihossani näkyi huokosia ja mustapäitä, joita ei muuten paljaalla silmällä näe. Peilin edessä teki mieli ryhtyä ihonpuhdistukseen ja jäin pohtimaan, että käyköhän meikkivoide epätasaiselle ja huokoiselle iholle? Voi olla, että ilmiö johtui liian tummasta sävystä ja kuivuttuaan se tasoittui, mutta edelleen se vähän korosti epätasaisia ja kuivia kohtia ihossani.  

Sanoisinkin, että jos etsit vedenkestävää, öljytöntä ja peittävää meikkivoidetta ja sinulla on normaali tai rasvainen ja tasainen iho, luulen että tämä voisi olla mieletön uutuusmeikkivoide ihollesi. Jos taas sinulla on epätasainen ja rasvainen iho, kehottaisin pyytämään tuotteesta pienen näytteen ennen ostamista ja testaamaan sopisiko tuote ihollesi. Testaamisen arvoinen meikkivoide kuitenkin on, sillä olen jo kuullut tuotteesta ylistäviä kehuja kuten ”paras meikkivoide ikinä”.  

 

urbandecayfoundation6.jpg

 

Sävyjä tuotteesta löytyy runsaat 24 kappaletta, joten jokainen löytää varmasti sopivan sävyn. Testiini saama meikkivoide on harmikseni noin kolme numeroa liian tumma iholleni (sävy 6.5), joten en voinut testata sen pysyvyyttä päivän aikana. Meikkivoide hapettuu (tummuu hieman) iholla, joten suosittelen ottamaan vaaleamman sävyn kuin normaalisti.

 

urbandecayconcealer3.jpg

 

Joskus voi olla tarpeen käyttää meikkivoiteen lisäksi peiteaineita ja Urban Decay onkin tuonut markkinoille myös Naked Skin Color Correcting Fluid –peiteaineen.  Tuote on ihon virheitä korjaava ja ei toivottuja sävyjä neutralisoiva nestemäinen peiteaine, josta on saatavilla viisi eri sävyä ja sitä voi levittää joko koko kasvoille tai sekoittaa toisen tuotteen sekaan. 

Green – punaisuutta neutralisoiva sävy, joka sopii esimerksi couperosa-iholle tai punaisia näppyjä peittämään.

Pink – vaaleanpunertava sävy, joka on vaaleaihoisille ja tummille silmänalusille tarkoitettu, mutta se sopii myös korostustuotteeksi.

Lavender – violettinen sävy, joka tasapainottaa ihon keltaisuutta.

Yellow – keltainen sävy, joka sopii violettiin taittaville silmänalusille ja kirkastaa ihon sameita kohtia.

Peach – tummille silmäalusille ja tummempi-ihoisille tarkoitettu sävy, jolla peittyy mm. maksaläiskät.

 

urbandecayconcealer5.jpg

 

Koostumus on kevyt, mutta väripigmenttiä siinä on paljon. Testailin vihreää peiteainetta niin, että laitoin sitä ennen meikkivoidetta ja koska minun ihoni ei punoita, lopputulos jäi vaalean vihertäväksi. Voisin näin ollen kuvitella tuotteen peittävän hyvin punoittavan ihon tai näpyt!

 

urbandecayfoundation1.jpg

 

Miltä tuotteet vaikuttivat, heräsikö kiinnostus?

 

*tuotteet saatu testiin

 

Kommentit (2)
  1. Meikkkivoide vaikuttaa mukavalta, mutta luulen että se ei välttämättä omalla ihollani toimi 😛 Oma meikkipohjamakuni on nyt ollut enemmän kallellaan BB- ja CC-voiteisiin, toisaalta tällaisellekin meikkivoiteelle olisi kyllä paikkansa-vaikka sinällään mitään deittimeikkivoidetta en tarvitsekaan, haha 😀

    Peiteaineiden laajuus on muuten tosi mahtava juttu!

    1. Kiitos kommentistasi! Haha, no olisihan se kiva että olisi edustava ja meikkivoide pysyisi kasvoilla muutenkin kuin deiteillä, vaikkakin silloin sitä on ehkä vaikeempi korjailla illan aikana 😀 Mene ihmeessä tutustumaan meikkivoiteeseen jos kerkiät ja pikku purkkeihinhan saa mukaan meikkivoidetta testiin jos ei uskalla heti ostaa. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *