The luomiväripaletti – Urban Decay Vice 4

Seuraa pitkälti kuvapainotteinen postaus, koska ei tämä kaunokainen minun mielestä paljon sanoja tarvitsekaan. Nimittäin kyse on Urban Decayn Vice 4 paletista, joka ilmestyi myyntiin viime viikolla. Paletti sisältää 20 ihastuttavaa väriä, joten en voinut vastustaa kiusausta ja ostin sen, kun se suorastaan huusi perääni myymälässä. 

 

vice1.jpg

 

Omistan luomivärejä enemmän kuin riittävästi ja hetken piti miettiä, että tarvitseeko yli kolmekymppinen luomiväripalettia, jossa on pinkkejä ja turkooseja luomivärejä? Tai tulenko koskaan käyttämään niitä? Todennäköisesti en, mutta kun ne paletin muut sävyt.

 

vice2.jpg

 

Paletissa on ihanat nudesävyt, joita voi myös hyvin sekoitella keskenään mielensä mukaan. Nudet taittavat taupeen, beigeroosaan ja persikkaan. Lempiväriksi vaaleista nousi ehdottomasti väri Bones, roosaan taittava helmiäisbeige, joka on paletin vasemmassa yläkulmassa. Lisäksi suosikkiväreiksi nousivat ihanat lilat Pandemonium ja Harlot, jotka ovat oikeassa yläkulmassa allekkain. 

 

vice3.jpg

 

Paletti on kompaktin kokoinen…tai no niin kompaktin kokoinen kuin 20 luomiväriä sisältävä paletti voi olla. Paletissa parasta on se, että sävyjä voi mielensä mukaan sekoitella keskenään halutusta lopputuloksesta riippuen. Kun eräs aamu aloitin meikin teon sutimalla vaaleaa lilaa liikkuvalle luomelle, mieleni muuttuikin ja vaihdoinkin vaaleaan persikkaiseen sävyyn.

Kun lauantai-iltana aloittamani iltameikki alkoi tuntua liian violettiselta makuuni, sotkin mukaan ruskeaa Delete-väriä ja näin ollen väri muuttui hieman murretummaksi. Delete on muuten paletin toinen positiivinen yllätys, sillä se on kylmempi ja tummempi ruskea, kuin miltä se näyttää paletissa, jossa se näytti aavistuksen kupariin taittavalta.

 

vice4.jpg

 

Kauniin ja persoonallisen paletin mukana tulee säilytyspussi, jossa paletti säilyy kolhuilta reissatessakin. Paletissa on myös iso peili ja mukana tulee sivellin, jonka tietysti onnistuin jättämään kuvista pois. Yleensä palettien siveltimet ovat yhtä tyhjän kanssa, mutta tässä paletissa mukana tuleva sivellin on yllättävän hyvä häivytyssivellin.   

vice5.jpg

 

Vaikka oranssit ja turkoosit luomivärit voivat tuntua ensinäkemältä turhan villeiltä, voi niitä hyvin käyttää meikissä lisäefektinä. Turkoosi käy hyvin esimerkiksi alaluomella rajauksenomaisesti, oranssia voi lisätä ruskean rinnalle liikkuvalle luomelle sinisiä silmiä korostamaan. Ruskean ja oranssin sekoitus taas muuntui kullanväriseksi, joka paletista puuttuikin.

 

vice7.jpg

 

Luomiväriswatchit ylärivistä lähtien vasemmalta oikealle. No words needed. 

 

alarivi.jpg

Bones, Grip, Deadbeat, Beat Down, Pandemonium

alarivipunaiset.jpg

Framed, Fast-Ball, 1985, Underhand, Harlot

alariviturkoosi.jpg

Discreet, Grasshopper, C-note, Arctic, Robbery

alariviruskeat1.jpg

Bitter, Flame, Low, Crowbar, Delete

Paletti on myynnissä rajoitetun ajan Helsingin ja Tampereen Sokoksilla, sekä Sokoksen verkkokaupassa. Hintaa paletilla on 54,90 euroa.

Joko sinä lankesit paletin pauloihin? 

Kommentit (8)
 1. Henna / High & Light
  12.11.2015, 20:26

  Ääähhh mun on kyl kans pakko saada tää! Onkohan näitä vielä jäljellä :X

  1. En yhtään tiedä! Äkkiä katsomaan, luulen että ainakin menee nopeasti! 🙂 

 2. Ihanan houkuttelevan näköinen paletti vaikka olisikin mulle todennäköisesti täysin tarpeeton 😀 Niin vähän tulee meikattua varsinkaan millään muilla kuin ruskean sävyillä. Olisi tosi mielenkiintoista jos tekisit pari eri lookkia paletista blogiin, vaikka yhden noilla ”turvallisemmilla” sävyillä ja toisen noilla ”villeillä”!
  Hanna

  1. Kiitos kommentistasi 🙂 Ruskea on niin turvallinen väri ja sopii niin monelle:) Eikä se oikeastaan ole tylsä, varsinkin jos sen yhdistää esim. kauniin vaalean helmiäisen kanssa. Lempivärini on muuten myös UD:n valikoimissa oleva luomiväri nimeltä Sin, kaunis ruskeiden värien kanssa.

   Mutta joo, koitan tehdä pari meikkilookkia, yritin jopa oranssilla tehdä helpon meikin eilen, mutta tällä hetkellä iso ongelma kameran ja valaistuksen kanssa. Värit eivät pääse oikeuksiinsa ja näyttävät samalta kuvassa oli sitten väri mikä tahansa! Kunnon järeä järkkärikamera ei sovi amatöörille näemmä 🙂 Harjoittelu jatkuu! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *