THE ORDINARY – tästä tuotesarjasta puhutaan!

Jos seuraat ulkolaisia kosmetiikkablogeja, niin voi olla että olet törmännyt sarjaan nimeltä The Ordinary. Sarja tuli markkinoille jokunen aika sitten rytinällä ja maailmalla siitä kohutaan, puhutaan, hämmästellään, epäillään ja ihastellaan. Se mikä sarjassa puhuttaa on edulliset hinnat, nimittäin tehokkailta vaikuttavien seerumien ja tuotteiden hinta pyörii muutaman euron paikkeilla. Kymmeniä tai satoja euroja maksavien tehoseerumien rinnalla ei meinaa uskoa todeksi, että hyaluronihapposeerumi voisi maksaa n. 6 euroa.

theordinary1.jpg

Sarjan perustajan mukaan tuotesarjan edullisuus perustuu siihen, että tuotteisiin on haluttu tuoda tutut ja jo kehitellyt yksinkertaiset ja tehokkaat raaka-aineet ilman sen kummempia lisäainesosia, jotka saisivat tuotteen kuulostamaan hienolta ja nostaisivat tuotteen hintaa. Inci-listan mukaan tuotteissa on tuttuja raaka-aineita kuten vitamiineja, hyaluronihappoja, öljyjä ja ihoa hoitavia ja suojaavia keramiideja.

The Ordinaryn tuotteet on alunperin tarkoitettu kapeammille markkinoille – tietoisille kuluttajille, jotka ymmärtävät raaka-aineiden päälle ja miten ne vaikuttavat ihoon. Tuotteiden nimet ovat sen verran haastavia, että jopa tällaiselle jonkin sortin expertiksi itsensä tituleeraavalle tuotti vaikeuksia valita oikeat tuotteet. Sen sijaan että seerumit olisi nimetty esimerkiksi ”suojaava ja uudistava seerumi ikääntyvälle iholle” , tuotteen nimi on Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20 % in Vitamin F.  Tuotteita löytyy moneen iho-ongelmaan kuten akneen, ryppyihin ja kuivuuteen ja lisäksi sarjalla on esimerkiksi primer-tuotteita ja öljyjä iholle ja hiuksille.

theordinary3.jpg

Tuotteiden hintaan vaikuttaa varmasti pakkaukset, jotka ovat simppeleitä ja jopa kliinisen näköisiä. Seerumit tulevat pipettipulloissa ja osa tuotteista on muovisessa tuubissa ja kaikenkaikkiaan koostumukseltaankin ne ovat kovin tavallisia.

Tilasin sarjalta kahta eri retinoliseerumia, jotka ovat tehokkaita ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita, sekä muutaman seerumin ja voiteen. Tarkoituksenani on käyttää tuotteita pitkän ajan kuluessa, mutta ensivaikutelman olen saanut toistaiseksi hyaluronihapposeerumista (*Hyaluronic Acid 2 % + B5)  ja kosteusvoiteesta (*Natural Moisturizing Factors + HA).

 

theordinary5.jpg

Hyaluronihappo tunnetaan ihon tehokkaana kosteuttajana, sillä se sitoo 1000 oman painonsa verran kosteutta ja silottaa juonteita ja saa ihon tuntuaan plumpatulta. The Ordinaryn *Hyaluronic Acid 2 %  + B5 seerumiin on lisätty myös B5-vitamiinia, joka parantaa ja edistää ihon kosteutta. Paksu geelimäinen koostumus tuntuu aluksi iholla tahmealta, mutta hetken päästä se humahtaa ihoon kosteuttaen sitä. Tuotetta riittää pari pisaraa ja itse tykkään erityisesti seerumin paksusta koostumuksesta. Hyaluronihapposeerumi kannattaa lisätä hieman kostealle iholle, jolloin se imeytyy iholle paremmin ja sen tuoma kosteus tulee lukita iholle voiteella tai öljyllä.

theordinary2.jpg*Natural Moisturising Factor + Ha on kosteuttava voide, joka sisältää mm. 11 aminohappoa, ureaa, hyalyronihappoa, keramiideja ja muita hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Voide on paksua ja miinus tulee siitä, että 30 millin tuubi ei tule kyllä kauaa kestämään. Tuotteessa huomaa halvan hinnan, sillä sen koostumus ei ole mikään loppuunsa saakka hiottu. Tästä moni tuntuu tykänneen, mutta itse en innostunut siitä yhtä paljon kuin hyaluronihapposeerumista.

theordinary4.jpg

Muutaman testauskerran jälkeen olen toistaiseksi vaikuttunut tuotteista, aivan kuten kaikki muutkin testaajat tuntuvat olevan. En osaa vielä sanoa näiden käyttökokemusten jälkeen, että tuleeko minusta jatkossa ainakaan täysin The Ordinary -sarjan vakikäyttäjä. Vaikka olenkin innoissani tuotteiden edullisista hinnoista, niin minulle kosmetiikka ei ole vain tehokkaita raaka-aineita, vaan se on myös kauniita purkkeja, tuoksuja ja elämyksiä.

Hyaluronihapposeerumin aion todennäköisesti ostaa jatkossa mieluummin n. 6 eurolla, koska niiden suhteen en ole aina huomannut merkittäviä eroja eri merkkien välillä. Jos vaakakupissa on esimerkiksi noin 30 euron Lumenen hyaluronihappotiiviste ja The Ordinaryn seerumi niin vaaka kaatuu edullisemman hinnan puoleen. Mutta toisaalta Lumenen tuotteessa on se ihana hedelmäinen tuoksu ja siinä on muutakin erikoisempaa. Toisaalta taas Ordinaryn valikoimissa on niin montaa erikoistuotetta ja ikääntyvälle iholle tarkoitettua tuotetta, että haluan ehdottomasti testailla niitä jatkossa.

Tuotteita on saatavilla elevenin verkkokaupassa *täältä  ja The Ordinaryn omilla sivuilla.

Oletko kuullut The Ordinarysta? Miltä tällainen sarja kuulostaa?

*affiliate-linkki

kauneus iho testit
Kommentit (13)
  1. 100% organic Rose hip seed oil on mulle paras tuote tuolta tilatuista, hinta 6,80€. Illalla sitä ja päälle yövoide, talvikuiva iho tykkää!

    1. Kiitos vinkistä! Nim. talvikuiva iho mullakin! Täytyy tilata testiin ensi kerralla 🙂 

  2. Mia / Beauty Highlights
    6.2.2017, 18:20

    Olipa kiva lukea sun ensivaikutelmia näistä! Mä en ole vielä omaa satsiani tilannut, kun jotenkin olen aina vähän epäileväinen edullisten tuotteiden suhteen, mutta eipä siinä paljoa häviä, jos tuotteet ei toimikaan 😉 Tilaan siis varmasti näitä myös kokeiluun 🙂

    1. Mäkin olin, siksi oli pakko googletella muutama päivä ihmisten kokemuksia ja kaikki tuntuivat kehuvan, niin oli pakko tilata testiin 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *