Too Faced Better Than Sex- ripsiväri

Mietin tätä kirjoittaessani, että olen ripsivärimaailmassa aika ummikko, koska luotan vain muutamaan hyväksitodettuun ripsiväriin, jotka olen vuosien varrella todennut parhaimmiksi minulle.

Yksi ripsiväri, jota olen pitkään halunnut testata, on Too Faced-sarjan Better Than Sex.  Kulttimaineista ja erikoisesta nimestään tunnettua ripsiväriä hehkutetaan ja ylistetään ympäri maailmaa kauneusblogeissa. Monet pitävät sitä yhtenä parhaimmista ripsiväreistä, sillä se nostaa ja taivuttaa ripsiä ylöspäin ja runsaan volyymin saa vain parilla kerroksella.

Too Faced better than sex1pieni.jpg

Ihana Kissis-blogin Heini toi ripsivärin minulle testiin Ruotsin reissultaan ja pääsin vihdoin kokeilemaan sitä!

Ripsivärin hylsy on upea vaaleanpunaisen helmenhohtoinen ja sen pahvipakkaus lupaa prosenteillaan ja kuvillaan huimaa tuuheutta ja taivutusta. Aika tarkka arvio tuo 1,944% lisää volyymia, heh.

better than sex2pieni.jpg

Suurista lupauksistaan huolimatta ensimmäiset käyttökerrat olivat pettymys, sillä makuuni se ei antanut tarpeeksi tuuheutta. Lisäksi ripsiväri suttasi silmäluomeni, koska massa oli liian märkää ja harjakset osuivat ripsien välistä ihoon vaikka kuinka yritin varoa sotkemasta. En myöskään tajua tiimalasimuodon ideaa?

better than sex3pieni.jpg

Ripsivärin pysyvyyttä myös kehutaan ja sen on kerrottu kestävän mm. jumpat ja hikoilemiset. Minulla ripsiväri varisee silmien alle päivän aikana ja ilman luomenpohjustajaa silmäluomien rasvoittuessa se jäi parissa tunnissa pandakarhuksi silmien alle.

Parin viikon jälkeen ripsivärin kuivahtaessa se paranee kuitenkin huomattavasti, kuten monen ripsivärin kanssa käy. Ripsiin saa volyymia päivä päivän jälkeen enemmän ja se ei enää sotke silmäluomia, koska massa ei ole niin märkää. Kun massaa saa enemmän ripsiin, niin se tuntuu taivuttavankin ripsiä enemmän.

too faced better than sex5pieni.jpg

Kuva otettu ripsivärin ensimmäisillä käyttökerroilla. Ihan OK lopputulos, mutta parin viikon jälkeen se antoi enemmän tuuheutta.

Alkupettymyksen jälkeen ripsiväri menee loppujen lopuksi sinne ”ihan kiva” -osastoon. Jos se olisi edullisempi niin saattaisin sen ehkä vielä joskus ostaa arkikäyttöön. Kunhan muistaa käyttää luomenpohjustajaa ja tarkastaa silmänaluset päivän aikana mahdollisilta pandakarhuilta.

Tuotteita myy esim. Sephora-liike Tukholmassa ja sen hinta on päälle 20 euroa.

Olenko ainut, joka tuotteesta ei niin innostunut vai löytyykö täältä ripsiväriin hullaantuneita?

Kommentit (13)
 1. Olen muutaman kerran erehtynyt kokeilemaan kalliimpia ripsivärejä ja olen joutunut pettymään! Essencen muutaman euron ripsivärit ohittavat kalliimmat mennen tullen 🙂 (Etenkin volume boost waterproof)

 2. Mulla ei nykyään pysy siistinä mitkään muut kuin 38:t ja niistä parhaiten Sensai. Sensain volumizingkaan ei taas anna tarpeeksi tuuheutta. Niinpä käytän kahta väriä päällekäin: alle tuuheuttava normiripsari (esim. tää Better Than Sex <3) ja päälle Sensai. Kombon poispesu on myös helpompaa kuin pelkän Sensain, joka on jotenki tosi vaikea poistaa.

  1. Toi on muuten tosi hyvä vinkki! Kiitos! <3 Sensai ei anna munkaan mielestä tarpeeksi tuuheutta ja sen poistaminen on työlästä, ellen poista sitä lämpöisessä suihkussa seisomisen jälkeen kun se on kerennyt ”höyrystyä” jonkin aikaa. 

   Täytyypä kokeilla tuota heti huomenna, sensai löytyy vielä heinäkuisen reissun jälkeen, kun halusin hikoilun kestävän ripsarin. 

    

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *