Tuoksu sinulle ja hänelle – Emporio Armanin uusi tuoksupari

Tuoksut ovat harvoin esittelyssä blogissani migreeniherkän pääni vuoksi. Voimakkaita tuoksuja ei tee mieli testailla ja olen vuosikausia pidättäytynyt niissä muutamassa hyväksitodetussa tuoksussa.

Olisi silti ihanaa löytää jotain ihania uusia tuoksuja, ja varsinkin talvea kohden raikkaiden vesituoksujen rinnalle kaipaisin jotain pehmeää ja talvista tuoksua. Koska olen tykännyt hulluna Emporio Armanin She-tuoksusta, uskaltauduin pari viikkoa sitten toivonkipinä sisälläni tuoksuttelemaan sarjan uuden tuoksuparin lanseeraustilaisuuteen. 

 

Armani Because it´s you pieni.jpg

 

Tilaisuus oli järjestetty Tennispalatsin elokuvateatterissa ja syykin tähän erikoiseen paikkaan selvisi siellä. Tuoksuparin ympärille on nimittäin filmattu kokonaisia mainoslyhytelokuvia, jotka näimme valkokankaalta. Lanseeraustilaisuuden jälkeen jäin miettimään, kuinka tuoksujen mainonta on oikeastaan aika mielenkiintoista. Näemme tuoksuista yleensä nopeita mainoksia mutta entä sitten, kun hajuveden ympärille rakennetaan kokonaisia pienelokuvia. 

Emporio Armanin uusi tuoksuparin pienelokuvat kertovat kahden nuoren rakastavaisen tarinaa ja sukupuolten välistä modernia ja tasapainoista vuoropuhelua, joka sijoittuu suurkaupunkiin. Kolmen lyhytelokuvan teemat ovat; yhdessä voimme koskettaa taivasta, yhdessä olemme voittamattomat ja yhdessä voimme lentää. Elokuvien tarina vei sen verran mennessään, että jos en olisi ennakkoon tuoksuja nuuhkinut, niin viimeistään elokuvat nähdessäni olisin rynnännyt tuoksupulloille tuoksuttelemaan niitä. 

 

Armani Because it´s you2pieni.jpg

 

Tuoksupari on siis yhtä rakkauden voimaa. Because it´s you ja Stronger with you– tuoksut heijastavat modernia Emporio Armani elämätyyliä ja niiden kerrotaan vetoavan uuteen sukupolveen. Pullot ovat yksinkertaisia, ajattomia ja eleettömiä, mutta silti tyylikkäitä. Pyöreän korkin kaulaosa muistuttaa sormuksia, jotka kietoutuvat toisiinsa kuin yhteen kietoutuvat vartalot.

 

armani Because it´s you3pieni.jpg

 

Millainen sitten on tämä uusi tuoksupari? Kuvauksen mukaan naisen tuoksu Because it´s you on iloinen, herkullinen, eloisa ja täysin vastustamaton. Tuoksussa on vadelmaa ja nerolia, jotka tekevät siitä elegantin ja luonnollisen. Ruusutiiviste tuo tuoksuun hienostunutta vivahdetta ja feminiinistä viehätysvoimaa ja lopputuoksun vanilja ja myski tekevät siitä monivivahteisen, sensuellin ja viettelevän. 

Miehen Stronger with you on taas arvaamaton, yllättävä ja ainutlaatuinen tuoksu. Se elää hetkessä energisena ja trendikkäänä ja alkutuoksussa on mausteisia vivahteita, kardemumma, roseepippuri ja orvokin lehdet. Tuoksu hehkuu itsevarmaa eleganssia ja nuoruuden huolettomuutta, jota symboloi aromaattisen sydäntuoksun salvia

 

IMG_3328.JPG

 

Tällaiselle raikkaiden vesituoksujen ystävälle Because it’s you oli vähän liian voimakas makuuni. Uskon, että voimakkaisiin tuoksuihin tottuneelle se voi sen sijaan olla kepeän vadelmainen ja naisellinen, mutta minulla tuoksujen myski ja vanilja hallitsevat usein liikaa ihollani. Tuoksut ovat saatavilla tavarataloista, joihin ne ovat syksyn aikana saapuneet. 

 

Miltä kuulostaa? Heräsikö mielenkiinto tuoksua kohtaan? 

 

*tuotteet saatu testiin 

 

 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (4)
  1. Mä tykkään todella paljon tuosta naisten tuoksusta. Ainoa ärsytyksen aihe on korkki, jota joutuu aina pyöritteleen, kun se pitää olla just kohdillaan, et menee kiinni. 😀

    1. Kiva, että tykästyit, sä tykkäätkin vähän laajemmalla skaalalla tuoksuista <3. Joo korkki on kaunis, mutta saman havaitsin :/ 

  2. Oi, heräsi! Täytyypä käydä tuoksuttelemassa 🙂

    1. Oi ihanaa! Jos muistat, niin tuu kertomaan tykkäsitkö <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *