Tutorial Bad Hair Day- kampaukseen

Pitkästä aikaa hiusasiaa tutoriaalin merkeissä. Törmäsin tähän hauskaan kiepautuskampaukseen blogeja seuratessani ja se vaikutti niin helpolta toteuttaa, että kokeilin sitä itsekin. Kampauksen voi toteuttaa kiharoille, suorille tai takkuisille hiuksille ja itselläni se on toiminut parhaiten takkutukkapäivinä ennen hiusten pesua. Parhaiten tämä toimii paksummissa hiuksissa, joten suosittelen suihkuttamaan volyymia tuovaa hiuspuutereria tai kuivashampoota hiuksiin. 

 

kampaus3.jpg

 

Ota kummaltaki ohimolta osa hiuksia ja kiinnitä ne pienellä kuminauhalla taakse. Ota lisää osioita ja kiepauta ne äskeisten osioiden alta ja jätä roikkumaan. Ota vielä 2-3 kertaa osiot, jotta ensimmäinen taakse vedetty osio peittyy. 3-4 osioita riittää riippuen kuinka paksut osiot ovat. 

 

kampaus1.jpg

 

Tee sama toiselle puolelle ja puristele latvaa muhkeaksi tai tarvittaessa kiharra tai tupeeraa hiusta varovasti niskasta. 

 

kampaus2.jpg

 

Käytän tällaisiin kampauksiin hiuspuutereita, joita saa monelta merkiltä. Hiuspuuteri on eri kuin kuivashampoo, se tuo enemmän kitkaa ja rakennetta hiukseen, mutta ei ime rasvaa kuten kuivashampoot. 

 

vippowderkerastase.jpg

 

Mm. Kérastasella on V.I.P. Volume in powder  -volyymipuuteri, jolla saa rakennetta ja tuuheutta sopien tämäntyyppisiin kampauksiin hyvin. Hiuspuuteri toimii hyvin myös muunlaisiin kampauksiin ja käytän tuotetta usein myös tupeerausten pohjana. Jos kampaus tarvitsee lisäksi hiuslakkaa niin lisään keskivahvaa pitoa olevan lakan, jotta hius pysyy liikkuvana. 

 

kampaus4.jpg

 

Miltä tällainen kampaus näyttää? Hot or not? 

 

*tuotteet saatu testiin 

kauneus hiukset testit
Kommentit (2)
  1. WOW! Oon monesti ihaillut just tota kampausta Pinterestissä mutten koskaan ajatellut että se voisi olla noin helppo 😀 Mahtavaa, kiitos!

    1. No ihanaa, jos tämä oli avuksi! 🙂 Ja kun ne ensimmäiset osiot kiinnittää kuminauhalla pään taakse, niin kampaus pysyy paikoillaan paremmin vs. jos yrittäisi pinneillä kieputella osioita ja viritellä ne pysymään paikoillaan 🙂

      Sun ihaniin hiuksiin varmaan tosi toimiva kampaus! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *