Unohtunut Joe Blasco

Käytin Joe Blascon meikkivoiteita joskus vuosituhannen alussa esiintyessäni tanssikeikoilla, silloin kun meikin piti kestään hikoilut. Muistan Blascon olleen ihan parasta, sillä se peitti ihon punaisuuden, kirjavuudet ja se pysyi ihossa hikoilusta huolimatta. Blasco ei tehnyt ihosta pakkelinaamaa, mutta kerrostamalla sitä pohjasta sai peittävän. 

 

Blasco1.jpg

 

Vuosien myötä Blasco jäi jotenkin unholaan ja vaihdoin nestemäisiin meikkivoiteisiin. Kun PR-toimistolta kysyttiin haluaisinko testata Blascoa oli ensiajatukseni, että nehän nyt on nähty ja kaikkihan nyt legendaarisen Blascon tietävät. Sitten mietin, että pitäisikö Blascolle antaa uusi mahdollisuus ja kokeilla miltä ne tuntuvat näin vuosia myöhemmin, nyt kun ihokin on melkein nelikymppinen eikä kaksikymppinen.

 

Blasco2.jpg

 

Vaikken kärsi pahemmin pahemmin näpyistä, niin ihoni on epätasainen ja kirjava. Ohuen ihon läpi kuultaa verisuonet, se on usein punaisen läikikäs ja loppupäivästä kiiltävä, joten tykkään keskipeittävistä tai peittävistä meikkivoiteista, jotka pysyvät iholla hyvin.

 

Blasco meikkivoide1lähi.jpg

 

Joe Blascon meikkivoiteet ovat siitä kivoja, että yhdellä kerroksella saa luonnollisen lopputuloksen, mutta kerrostamalla saa halutessaan todella peittävän pohjan. Meikkivoiteet sisältävät 60% väripigmenttiä ja ne sopivat myös herkkäihoisille ja allergikoille. En muistanut kuinka meikkivoide jää iholle jopa vähän rasvaisena, joten pintakuivalle iholleni se on plussaa.

 

Blasco meikkivoide2lähi.jpg

 

Sain testiini keltapohjaiseen taittavat sävyt Special Light Olive 1 ja Special Light Olive 2, jotka ovat hyviä sävyjä vaalealle keltapohjaiselle iholle. Ihonsävyni on neutraalin ja keltapohjaisen väliltä ja yllätyin ensin, että molemmat sävyt näyttivät jopa vähän punertavilta ihollani. Special Light Olive 1 on minulle parempi talvisävy ja Special Light Olive 2 taas sopii kesään kun iholla on pientä pävetystä. Jos ihonsävy on selkeästi keltaisempi, niin suosittelen testaamaan Olive-sarjan sävyjä.

 

Blasco meikkivoide3.jpg

 

Meikkivoiteen saa levitettyä mielestäni parhaiten kostella sienellä tai sormin. Itse otan sitä nokareen spaattelilla johonkin tasaiselle pinnalle hygienisyistä, vaikkakin toisiaan laiskuus iskee ja otan tuotetta suoraan sienellä purkista. Olen itse tykästynyt uusiin Ecotoolsin meikkisieniin ja erityisesti isompaan vihreään.

 

Ecotool meikkimunat.jpg

 

Ecotools Ecofoam Sponge Duo-pakkaus sisältää kaksi meikkisientä, isompi sopii meikkivoiteen levittämiseen ja pienempi napakampi on hyvä tuote tarkempaan työskentelyyn esim.silmänympärysalueelle. Olen yleensä tykännyt levittää meikkivoiteita siveltimien kanssa, mutta ne sopivat paremmin nestemäisten meikkivoiteiden levittämiseen, kun taas Blascon meikkivoiteet levittyvät sienellä parhaiten.

Ecotoolsin sieni turpoaa kastellessa kivan pulleaksi ja pehmeäksi. Tykkään näistä enemmän kuin esimerkiksi Beautyblenderin meikkisienistä, joista en ole koskaan innostunut ja hintakin on huomattavasti edullisempi. Ecotoolsin Duon hinta on 12,90 Sokoksella kun taas Beautyblenderin hinta on kahdenkympin luokkaa.

 

Blasco meikkivoide5.jpg

 

Napissa oleva Joe Blascon meikkivoide on todella riittoisaa ja maahantuoja lupailee sen kestävän 300 meikkauskertaa. Minulla on sarjan valovoide jo toista vuotta käytössä, eikä purkista näy pohjaa vieläkään, joten riittoisia ne todella ovat. 

Löytyykö täältä Blascon käyttäjiä?

 

*tuotteet saatu testiin 

Kommentit (6)
  1. Mia / Beauty Highlights
    26.6.2017, 19:29

    Mä en ole Blascon meikkivoiteita testannut, koska olen ajatellut, että ne olisi mun iholle liian paksuja, kun tykkään kuitenkin sellaisesta luonnollisesta ja kuultavasta lopputuloksesta. Mutta pakko sanoa, että näyttää kyllä sun iholla todella luonnolliselta ja hyvältä! Ehkä tämän postauksen innoittamana mäkin jossain vaiheessa uskallan antaa Blascon meikkivoiteelle mahdollisuuden 🙂

    1. Testaa ihmeessä, paksuutta voi tosiaan säädellä. 🙂 Ja aina voi laimentaa. Jos jaksaa kikkailla  🙂

  2. Nimenä Blasco on ollut tuttu jo pitkään, mutta nyt meikkaajaksi opiskellessani on tullut käytännössäkin tutuksi. 🙂 Näyttää hyvältä kasvoillasi!

    1. Yllättävän hyvältä, en muistanutkaan miten kivoja nämä oli! Jotenkin ajattelin, että en siirry nestemäisistä meikkivoiteista enää tällaisiin kun ne on kevyempiä, mutta monet nestemäiset on jopa peittävämpiä ja paksumpia kuin Blascot.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *