Urbaanin elämän tuotesarja – Biotherm Skin Oxygen

En muista vuosia sitten kosmetiikka-alalle päädyttyäni puhuttavan paljoakaan ilmansaasteiden vaikutuksesta ihoon. Suomessa ilma on vielä varsin puhtoisaa, mutta miljoonakaupungeissa ilma on jo saasteista harmaana ja sumeana.

Saastemäärän kasvu onkin luonut ihan uudenlaisen tarpeen ihonhoitoon ja niiden vaikutusta ihoon on tutkittu viime vuosina tarkemmin. On huomattu, että saasteet vaikuttavat ihoon seuraavanlaisesti: ihohuokoiset laajenevat, iho rasvoittuu, ikääntymisen merkit lisääntyvät, pigmenttiläiskiä syntyy enemmän, iho haurastuu ja muuttuu karkeammaksi. Saasteiden vaikutuksesta ihon suojamuuri heikkenee, ihohuokoset tukkeutuvat ja se ”tukahtuu”.

 

Biotherm Skin Oxygen4.jpg

 

Saasteet ja lika tukkivat ihoa ja se ei hengitä hyvin, joka puolestaan aiheuttaa epäpuhtauksia iholle. Saasteiden lisäksi kiire, stressi ja urbaani elämä rasittavat ihoa ja se muuttuu helposti sameaksi. Jotta iho ei tukkeutuisi tästä kaikesta saasteesta, pölystä ja liasta, on sen puhdistaminen ensiarvoisen tärkeää. 

 

Biotherm Skin Oxygen3pieni.jpg

 

Biotherm on kehittänyt tähän ongelmaan ja urbaanin elämän rasitteiden suojaksi uuden tuotesarjan nimeltä Skin Oxygen. Tuotesarja parantaa ihon happiaineenvaihduntaa, puhdistaa perusteellisesti ja estää ihoa tukkeutumasta. Tuotteet suojaavat ja vahvistavat ihoa ja vähentävät ihon rasvaisuutta. 

Pääraaka-aine tuotteissa on Chroella- levä, joka on monelle kenties tuttu elimistön detox-ominaisuuden vuoksi. Chroella levä on tehokkaasti happea tuottava levä, jolla on puhdistava vaikutus. Levä pystyy puhdistamaan omaa elinympäristöään happea tuottavien ja kuona-aineita poistavien ominaisuuksien vuoksi. 

 

Biotherm Skin Oxygen2.jpg

 

 

Skin Oxygen Depolluting Cleanser– puhdistusgeeli on syväpuhdistava tuote, joka puhdistaa melko paksun meikinkin iholta, eikä pumpuliin jää meikkiä. Itse olen vältellyt geelimäisiä puhdistustuotteita niiden kuivattavan ominaisuuden vuoksi, mutta syväpuhdistavasta ominaisuudesta huolimatta tämän tuotteen jäljiltä iho ei jää minusta kiristävän kuivaksi. 

Skin Oxygen Oxygenating Lotion- kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja se supistaa ihohuokoisia.  99% luonnon raaka-aineita sisältävä tuote on vesimäisen kevyt. Ihon kuivissa kohdissa tunsin hetkellistä nipistelyä, joka hävisi nopeasti. 

Skin Oxygen Cooling Gel on geelimäisestä koostumuksestaan huolimatta kosteuttavan tuntuinen tuote. Tuote vahvistaa ihon suojamuuria, suojaa ilmansaastehiukkasia vastaan ja kosteuttaa ihoa. Iho jää hetkeksi tahmaisen tuntuiseksi iholle, joten mikään nopeasti imeytyvä se ei mielestäni ole. Huomasin, että meikkivoiteet eivät levity tasaisesti ja rullautuvat pois, jos voiteen ei anna imeytyä tarpeeksi pitkään. Joten aamuisin levitän voiteen, puuhastelen hetken muita asioita tai meikkaan ensin silmät.

Skin Oxygen Strenghtening Concentrate – seerumi on sarjan suosikkini, koska tunnetusti rakastanhan seerumeita. Tuotteella on antioksidanttinen vaikutus, se vahvistaa ihoa ja toisinkuin tahmaisemman tunteen jättävä voide, se levittyy ihanasti liukuen iholle. 

Lisäksi tuotesarjaan kuuluun Skin Oxygen Wonder Mist. Tuote on kosteuttava ja se suojaa ihoa UV-säteiltä ja siinä on suojakerroin 50.

 

Biotherm Skin Oxygen1.jpg

 

Tuotteen tuoksumaailma on raikas, järvien inspiroima ja siinä yhdistyy valkoisen teen, sitrusvesien ja kukkaisuutteiden puhtaus. Vesituoksujen ystävä tykkäsin tuotteiden tuoksusta.

Olin ensin suosittelemassa sarjaa ehdottomasti epäpuhtaalle ja rasvaiselle ihotyypille, mutta voiteen kosteutus riitti pintakuivalle iholleni ihan hyvin, kun laitoin seerumin voiteen alle. Kokeilen tuotteita uudemman kerran vielä ilmojen kylmetessä ja katson riittääkö sen kosteustehot silloin. 

Tuotesarja on saatavilla esim. Sokos- tavarataloista. 

*tuotteet saatu testiin 

kauneus iho testit meikki
Kommentit (2)
  1. Itsekään en muista, että vielä 10 vuotta sitten olisi puhuttu mitään ihon suojaamisesta ilmansaateita vastaan, varmaan viimeisen viiden vuoden aikana on olettu korostomaan tuote puolta monissa tuotteissa isommin.

    1. Näin on! Ihon puhdistukseenhan on tietty paneuduttu huolella Aasian suunnalla ja siellähän sitä likaa ja pölyä on ilmassa enemmän, joten en tiedä onko siellä ollut aiheesta enemmän puhetta 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *