Urban Decay Gwen Stefani paletti

Urban Decaylle on ilmestynyt toinen toistaan ihanampia paletteja loppuvuodesta, Smoky, Vice 4 ja nyt uusimpana paletti nimeltä Gwen Stefani. Perjantaina myyntiin tulevaa palettia on odotettu sen verran, että olen kuullut innokkaimpien jopa vaihtaneen työvuorojaan, jotta pääsisi ensimmäisinä aamulla käsiksi tähän ihanaan 15-sävyiseen palettiin. Pientä Urban Decay-hysteriaa havaittavissa. 🙂

 

gwen9.jpg

 

Tämä ihana, kultainen uutuuspaletti on syntynyt yhdessä Urban Decayn ja Gwen Stefanin suunnittelemana ja se on toteutettu pitkälti Gwenin toiveiden mukaan. Urban Decayn mukaan yhteistyö Gwenin kanssa oli heille pitkäaikainen haave, sillä he fanittajat karismaattista laulajaa, joka edustaa sarjan ihannoimmia vahvoja ja itsenäisiä naisia. 

 

gwen3.jpg

 

Paletin suunnitteluun käytettiin useita tunteja Gwenin kotona ja yhdessä Urban Decay ja Gwen suunnittelivat paletin jokaisen yksityiskohdan aina rasian ulkonäöstä sävyihin. Paletti sisältää 15 Gwenin must-have-sävyä, 12 uutuussävyä ja kolme vanhaa tuttua sävyä ja Gwen on saanut valita sävyille itse nimet, jotka liittyvät hänen musiikkiinsa.

 

gwen2.jpg

 

Kaunis kultainen ja graafinen rasia on saanut inspiraationsa Gwenin omien muotiluomustensa mustavalkoisista graafisista printeistä ja antiikkikultaisista yksityiskohdista. 

 

gwen8.jpg

 

Kun paletin kuvia alkoi vähän aika sitten vilkkumaan netissä, myönnän ensin hieman pettyneeni, sillä kuvissa puolet paletin sävyistä näytti olevan toinen toistaan lähellä olevia vaaleita sävyjä. Mutta saatuani paletin käsiini hihkaisin innostuksesta värit nähtyäni!

Kuvissa paletin sävyt nimittäin näyttivät paljon vaaleammilta ja siinä on juuri sellaisia perusvärejä mitä käytän omassa meikissäni päivittäin. Vaaleaa beigeä, vaaleanpunaista hohdetta sisältävää vaaleaa, vaaleita ruskeita, pigmenttinen musta ja sopivassa suhteessa helmiäisiä ja mattavärejä. 

 

gwen7.jpg

 

Kauneusbloggaajien keskuudessa paletti on aiheuttanut keskustelua etukäteen ja osa on ihmetellyt, että miksi niinkin karismaattiselta ja värikkäältä persoonalta kuin Gwen Stefanielta tulee näinkin ”pliisu” paletti, mutta minun ensimmäinen mielikuva Gwenin meikistä oli vahvat mustat rajaukset, nudeilla tai ruskeilla luomiväreillä ja räikeän punaiset huulet. Paletti on mielestäni kaikkea muuta kuin tylsä!

Näistä väreistä on vaikeaa valita suosikkia, sillä paletissa on niin monta ihanaa sävyä. Suosikkirivikseni meni kuitenkin ensinäkemältä tämä neljän suora keskeltä, sillä siinä on loistavia pehmeitä ruskeita sävyjä arkimeikkiini. Näistä varsinkin sävyt Anaheim ja Zone, sillä niillä saa varjostettua ja häivytettyä hyvin ja huomaamattomasti raskasta luomea piiloon ja katsetta avartumaan. Tämäntyyppiseen varjostukseen käyvät nimenomaan ns. ei minkään väriset ruskeat, eli neutraalit mattaiset vaaleat ja keskitummat ruskeat.

 

gwen1.jpg

 

Paletin vaaleat sävyt ovat kaikki kauniita ja mielestäni siinä on juuri sopivassa suhteessa helmiäistä ja mattaa. Ainut väri, jota vierastin alun perin oli pinkki Harajuku. Väri ei kuitenkaan ollutkaan niin räikeä kuin miltä se näyttää, ja se sopi todella hyvin ruskeiden luomivärien kanssa kanssa yhteen. Myös paletin Punk oli ihanan syvä ja lämmin ruskea. 

 

gwen4.jpg

 

Paletin ulkonäkö voittaa mennen tulleen Naked-paletit tyylikkyydellään. Leveydeltään se on alle 20 cm, joten kompaktin kokoinen mukana kuljettamiseenkin. 

cleardot.gif

gwensw3.jpg

Blonde, Bathwater, Skimp, Steady, Punk

 

Blonde– Gwenin hiustenväri. Vaalea beige, jossa on vaaleanpunaista hohdetta.

Bathwater– No Doubtin kappale. Vaalea beige jossa kullanväristä helmiäistä.

Skimp– Gwenin suosikkisävy kokoelmasta. Vaalea satiininen nude.

Steady– No Doubtin ”Rock Steady”-albumin mukaan. Metallinkultainen keskiroosa.

Punk– Musiikkilaji, jonka parissa Gwen aloitti uransa. Matta punaruskea.

 

gwensw2.jpg

Baby, Anaheim, Stark, Zone, Serious

 

Baby– Kunnianosoitus hänen L.A.M.B. -vaatemerkilleen. Viileä metallinen roosa.

Anaheim– Kaupunki, jossa Gwen vietti lapsuutensa. Vaalea matta, harmaanruskea.

Stark– Toinen Gwenin suosikkisävy. Matta nudepinkki.

Zone– Danger Zone-kappaleen mukaan. Matta keskiruskea.

Serious– Toinen Gwenin kappale. Savuinen harmaa, jossa hohtavaa helmiäistä

 

gwenswatchit1.jpg

Pop, Harajuku, Danger, 1987, Blackout

 

Pop– Hänen nykyinen musiikkinsa. Vaalea kimalteleva koralli.

Harajuku– Yksi hänen tyyliinsä vaikuttaja. Metallinen kylmä pinkki.

Danger– Koska pidämme vaarasta. Syvä metallinen ja hileinen sininen.

1987– Vuosi jolloin No Doubt perustettiin. Vaalea metallinen keltakulta.

Blackout– Gwenin suosikki mustista sävyistä. Pigmenttinen mattamusta.

 

Pigmenttiä luomiväreissä on Urban Decayn tapaan todella hyvin. Ainoastaan alarivin persikkainen Pop on irtonaisempaa ja hileisempää koostumukseltaan, mutta se toimii hyvin vaaleiden päällä lisähelmiäisen tuojana. Tummansininen Danger on mielestäni niin kaunis, mutta haasteellisin sävy minulle, joten päätin ottaa siitä meikkihaasteen itselleni, kokeilla ja jäljitellä yhtä Gwenin meikkiä. Tästä lisää ylihuomenna.

Yllättäväksi lempivärikseni muuten nousi myös pinkki Harajuku, joka onkin iholla aivan eri värinen kuin paletissa. Tästäkin tulossa vielä erikseen postaus. Tästä paletista voisi kirjoittaa viikon päivät ja postailla erilaisia meikkilookkeja!

Kaikki ei voi tietenkään olla aina täydellistä ja paletissa on yksi sävy, joka ei herättänyt suurta innostusta, nimittäin keltainen sävy nimeltä 1987. Sävy on iholla kultaisempi kuin paletissa, mutta uskon silti, että se jää minulta käyttämättä.  

 

gwenpaketti.jpg

 

 

Paletti tulee myyntiin perjantaina 4.12.2015 Helsingin ja Tampereen Sokoksille sekä Sokoksen verkkokauppaan. Hintaa paletilla on 51 euroa ja sitä on tarjolla rajoitetun erän verran. 

Mitä mieltä sinä olet Gwen Stefani-paletista? Pliisu vai ihana?

*paletti saatu PR-näytteenä

 

 

Kommentit (6)
  1. Mä olin aluksi tän suhteen vähän n’joo, mutta sun ja Juille’s Lindan postauksien jälkeen olenkin sitten vakuuttunut, että tämähän olisi just mulle sopiva 🙂 Gwen on näyttävä ja kaunis nainen, ja toden totta, paletin linja mukailee hyvin hänen meikkityyliään! Paletin ulkokuoretkin on tosi stylet, tykkään!

    1. Joo paletin ulkonäkö on ihana ja jotenkin jämäkkä ja laadukkaan oloinen! Mulla menee aamuisin nykyään kauemmin aikaa päästä töihin, kun jään testailemaan ja sutimaan erilaisia meikkejä 😀 

  2. Äh. Mulla on ihan liikaa luomivärejä, mutta tämäkin paletti kyllä houkuttaisi. Järjen ääni päässäni sanoo, että mulla on ihan samoja sävyjä kotonakin, ei tartte ostaa 😀 Mutta silti. ÄÄÄ.

    1. Tässä ne kaikki on vaan niin kätevästi samassa paletissa 😀 Meni kyllä mun palettilistan kärkeen arkikäytössä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *