Urban Decay Liquid Moondust Eyeshadow

Marraskuu on pikkujoulujen aikaa ja viimeistään silloin mieleni tekee sipaista luomille glittereitä, hohtoa ja kimalteita. Jos edellisessä postauksessa esittelemäni (täällä) Naked Ultimate Basics-paletti ei houkutellut mattaisuudellaan ja nudesävyillään, niin miltä kuulostaisi nestemäiset kimaltelevat luomivärit? 

 

urbandecayliquidmoondust2.jpg

 

Urban Decay toi loppuvuoteen säihkyvät Liquid Moondust Eyeshadow-tuotteet, jotka ovat kestäviä, pigmenttisiä ja metallinhohtoisia nestemäisiä luomivärejä. Luomivärit tuntuvat kevyiltä iholla ja ne tarrautuvat ihoon kiinni pysyen siinä koko illan suttaantumatta. 

 

urbandecayliquidmoondust.jpg 

Luomiväri kuivahtaa paikoilleen n. 30 sekunnin kuluessa levittämisestä, joten viimeistelemisessä kannattaa olla nopea. Tuotteessa on kapea sivellin, joten sillä voi tehdä myös rajauksia.  

moondustbrush.jpg

 

Koko luomen ”värjäämiseen” kapea sivellin on mielestäni liian pieni, joten itse levitin luomivärin toisella siveltimellä liikkuvalle luomelle. Tuotteen voi toki levittää luomelle myös sormin.

 

moondustmakeup3pieni.jpg

 

Sain testiini kaksi sävyä, kultaisen Zapin ja sinisen Vegan. Kultainen väri pääsikin viikonloppuna heti testiini yhdessä Naked Ultimate Basics-paletin kanssa. Paletti on pääasiassa arkikäytössäni, mutta siinä on myös tummia ja pigmenttisiä sävyjä, joilla silmiin sää syvyyttä ja tummuutta. Juhlameikkiin ylärivin viileämpi sävymaailma on parempi vaihtoehto, sillä iltameikissä raikkaat sävyt näyttävät paremmilta kuin maanläheiset värit. 

 

moondustmakeupnew2.jpg

   Meikin pääosassa ovat silmät ja jätin huulet tarkoituksella nudeksi. Yläluomelle tein voimakkaan kissamaisen muodon käyttäen paletin sävyjä Blackjack, Lethal ja häivytysvärinä roosaista taupea nimeltä Instinct. Alarajauksen tein sävyillä Lockout ja Magnet. Nestemäisen luomivärin levitin viimeisenä liikkuvalle luomelle tuomaan silmiin säihkettä.    

moondustmakeupinsta3.jpg

 

Näiden kahden sävyn lisäksi tuotteesta on saatavilla kuusi muuta sävyä ja sekä niitä, että Naked Ultimate Basics-paletteja on saatavilla Urban Decay myyntipisteistä. 

 

Urbandecayliquidmoondust1.jpg

 

Huomasitteko, että myös Helsingin Stockmannille on tullut Urban Decayn myyntipiste? 

 

*tuote saatu testiin

 

kauneus meikki testit
Kommentit (2)
 1. Nää on niin ihania, mutta pakkaustapa on musta epäonnistunut, jos näillä kuuluisi tehdä vaan rajauksia niin jees, mutta kyseessä on kuitenkin luomelle levitettävä tuote. Aplikaattori olisi toiminut paljon paremmin, esim Armanin vähän vastaavissa Eye Tint luomiväreissä on ja sillä on helppo sohia väriä luomelle ja häivyttää sormella. En oikein käsitä, miksi on päädytty tohon pieneen turhaan siveltimeen? :/

  1. Samaa mieltä, aplikaattori olisi ollut parempi. Ehkä tässä on pyritty tekemään monikäyttöinen tuote niin että tuote sopii sekä rajauksen tekemiseen että luomiväriksi?

   Väriä tulee siveltimeen kuitenkin sen verran, että riittää muutamat sipaisut luomelle ja sen jälkeen helppo levittää sormella tai siveltimellä.

   Ihania värjeä joka tapauksessa ja tykkään että nämä eivät ole niin glitterisiä vaan enemmän metallisia!

    

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *