URBAN DECAY NAKED ULTIMATE BASICS -PALETTI

Urban Decay on ihmeellinen sarja. Se tuo toinen toistaan upeampia paletteja markkinoille, joista kosmetiikkafanit ympäri maailman sekoavat. Minä olen myös UD-fani ja aina kun uuden paletin kuvat alkavat vilkkua netissä, huokailen ihastuksissani. Smoky- paletti on ehkä ainoa, josta en ollut kovin innoissani, mutta haluaisin kyllä omistaa joka ikisen Urban Decayn paletin. 

Sitten on paletteja kuten Naked Ultimate Basics, jonka nähdessäni tiesin jälleen kerran, että se on The paletti minulle. Niinkuin monet aikaisemmatkin, mutta sehän tässä onkin ihmeellistä. Miten yksi sarja, jolla on kymmeniä luomivärejä ja paletteja jo entuudestaan onnistuu lanseeraamaan kerta toisensa jälkeen uuden houkuttelevan paletin. 

 

udbasicspaletti.jpg

 

Paletti on täydellinen mattameikeistä ja luonnollisista sävyistä tykkääville. Kaunis ja säkenöivä ruusukultainen kansi on ehdottomasti kaunein tähän astisista. Mattaiset luomivärit kolahtivat juuri oikeaan aikaan markkinoille itseäni ajatellen. Menen nimittäin kausissa helmiäisten ja mattaisten luomivärien kanssa ja nyt meikissäni on selkeä mattavaihe. Se johtuu varmaankin siitä, että olen saanut testiini ihania hohtavia ihomeikkituotteita, joten jotta koko naama ei hohtaisi kuuhun saakka, meikkaan silmät usein mattaisella värillä. 

 

Urbandecayultimatebasics4.jpg

 

Naked Ultimate Basics-paletti on ihana, koska siinä on sekä lämpöisiä, että kylmiä mattasävyjä. Yläriviltä löytyy vaaleita ja roosaan taittavia taupe-sävyjä ja alarivilla on sen sijaan lämpöisiä ruskeita mustan ja harmaan lisäksi.

 

Urbandecayultimatebasics1.jpg

 

Naked Ultimate Basics-paletissa on lisäksi yksi vaalea sävy (Blow), jossa on ripaus kuultoa ja sillä voi tehdä myös korostuksia kulmaluulle, silmän sisänurkkaan tai poskipäille. Lisäksi paletista löytyy musta, mikä jokaisessa hyvässä paletissa kuuluu olla. Blackjack ei ole se kaikista mustin sävy, mutta meikissä se on riittävän musta. Sävy käy myös rajauksiin märällä siveltimellä laitettuna. 

 

Urbandecayultimatebasics2.jpg

 

Pigmenttiä sävyissä on paljon ja ne eivät varise. Väriä irtoaa siveltimeen todella hyvin ja kaikki sävyt ovat pehmeitä, todella hyvälaatuisia siis!

 

Urbandecayultimatebasics3.jpg

 

Paletin ylärivi on täydellinen kylmien sävyjen värisuora ja tuo nelikko on päässyt meikkiini paletin saapumisesta lähtien joka päivä.

 

urbandeayultimatebasics9.jpg

 

Ylärivin vaalea Blow, Nude, Commando, Tempted, Instinct, Lethal

udswatchitultimate1.jpg

 

Alarivin Pre-Game, Extra Bitter, Faith, Lockout, Magnet, Blackjack

udswatchitultimate.jpg

 

Syksyn muita uutuustuotteita on mm. nestemäiset Liquid Moondust Eyeshadow-luomivärit, jotka pääsivät testiini viikonloppuna. Näistä ihanuuksista lisää luvassa seuraavassa postauksessa. 

 

udbasic1.jpg

 

Eikö ole ihana paletti? Kuka muu on tästä innoissaan?

 

*tuotteet saatu testiin 

kauneus meikki testit
Kommentit (6)
  1. Ooh, onpa ihanan näköinen paletti. Tämä on pakko saada. Kiitos vinkistä 🙂

    1. Eikö olekin! Ihanat sävyt valittu palettiin, sopivassa suhteessa vaaleaa, keskivaaleaa ja tummaa 🙂 

  2. Tää on kyllä upea, just tällaisen vähän nudemeikkaajan unelma. 😀

    1. Joo!  Nudesävyjen lisäksi tää on ihana, koska mukana on noita tummia värejä, joten paletti toimii iltameikkiin ja tummempaan meikkiin myös. Ja tämä on kivan kompaktin kokoinenkin 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *