Urban Decay Vice Ltd XX Reloaded

Urban Decayltä ilmestyi viime viikolla 20-vuotispäivän kunniaksi taas uusi ihana luomiväripaletti nimeltään UD XX Vice LTD Reaoaded. Paletti on jälleen yksi 20 luomivärin väriunelma, joka sisältää niin uusia kuin vanhoja sävyjä sekä mm. seitsemän Urban Decayn bestseller monosävyä. Itse paletti on verhoiltu mustalla ja mattaista mustaa kantta koristaa upeat violetinsävyiset jalokivimäiset UD-kirjaimet. 

  

udvicekansi.jpg

 

20-vuotta sitten, tammikuussa 1996 Urban Decay lanseerasi ensimmäiset 10 huulipunaa ja 12 kynsilakkaa. Urban Decay tarina sai alkunsa, kun yksi sarjan perustajajäsenistä kaipasi markkinoille jotain muuta kuin sen ajan tyypillisiä punaisia, pinkkejä ja beigejä värejä ja päätti ratkaista ongelman perustamalla oman sarjan, joka shokeeraisi sen ajan markkinoita. Inspiraationsa tuotteet saivat urbaanista ympäristöstä ja tuotteille annettiin shokeeravia nimiä. Ensimmäisen mainoksen slogan oli mm. ”SAAKO PINKKI SINUT OKSENTAMAAN?” 

udvicepakkaus.jpg  

Vice-palettien tapaan paletissa on sävyjä nudeista kirkkaisiin ja mukana on muutama vintage-sävy. Kaikki luomivärit ovat pigmenttisiä, pehmeitä koostumukseltaan, ne eivät varise ja pysyvät hyvin koko päivän silmissä. Sävyjen teknologia perustuu PigmentInfusionSystem™ -järjestelmään, jonka ansiosta luomivärit ovat koostumukseltaan samettisia ja helposti häivytettäviä.

Olen itse todella kriittinen luomivärien laadun suhteen ja käytän pääsääntöisesti ammattilaissarjojen luomivärejä, mutta Urban Decayn laatu on todella hyvää ja pidän luomivärien pehmeydestä ja pysyvyydestä.

Tässä paletissa tykästyin itse ihan uusiin ja itselle vieraisiin väriin, kauniiseen kupariseen Moonflower-väriin ja kuparinpunaiseen (kyllä!) Gash-luomiväriin, jotka aion esitellä seuraavan postauksen meikissä tarkemmin. 

 

udvicepaletti.jpg

 

Sävyt näkyvät paremmin swatcheissa, kuten esim. mielettömän ihanat ylärivin vaaleat luomivärit Roadstripe, Midnight Cowboy ja alarivin Anonymous. Roadstripe taittaa kauniiseen metalliseen roosaan, shampanjakultainen Midnight Cowboy käy vaikka korostusvärinä poskipäillä ja täyteläinen ja mattainen norsunluunvärinen Anonymous on ihana väri tasoittamaan epätasaista liikkuvaa luomea.

Paletissa on tosi hyvät ruskeat sävyt, mattainen neutraali ruskea Suspend ja lämpöisempi ja syvempi sävy Twice Baked. Ehdottomasti suosikkikaksikoksi pääsi kuitenkin kupariset Moonflower ja Smog. Ihanat värit korostamaan vihreitä ja sinisiä silmiä! 

 

udviceswatchit1.jpg

Suspend, Oil Slick, Roadstripe, Gash, Midnight cowboy

 

udviceswatchit2.jpg

501, Shallow, Lace , Hotpants, Mildew

 

udviceswatchit3.jpg

Smog, Misdemeanor, Freakshow, Asphyxia, Acid Rain

 

udviceswatchit4.jpg

Moonflower, UV-B, Goldmine, Twice Baked, Anonymous

 

Paletin mukana tulee myös kaksipäinen sivellin, joka on mielestäni ihan OK siveltimeksi. Siveltimen pienemmällä päällä voi levittää luomiväriä tarkemmin esim. luomivakoon ja toinen puoli sopii häivyttämiseen. 

  udvicenaamapieni.jpg Paletin arvioitu kuluttajahinta on 53 euroa ja se on ollut myynnissä viime perjantaista 29.4.2016 asti. Yleensä UD:n paletit viedään käsistä, joten mikäli paletti jäi kiinnostamaan niin suosittelen menemään kiireen vilkkaa Urban Decayn myyntipisteeseen hakemaan se omaksi. Seuraavassa postauksessa tiedossa kuvassa vilahtava silmämeikki, jonka toteutin paletin sävyillä Moonflower, Misdemeanor, Gash. 

*paletti saatu testiin 

Kommentit (6)
  1. Ojjj!

    1. No niiiiiinpä, ojjjj! 🙂 

  2. Noi kaksi vihreää sävyä ovat aivan ihania!

    1. Joo ne on tosi kauniit vihreät <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *