Uusi Lumene – Lähde

Moni on varmasti huomannut Lumenen uudistuneen brändi-ilmeen lokakuun aikana. Uusi Lumene huokuu luonnollisuutta ja brändin kasvona edustaa huippumalli Suvi Riggs. Uudistus pitää sisällään niin vanhoja paranneltuja tuotteita kuin aivan uusiakin tuotteita. Minusta tämä muutos oli ihanan freesi uudistus ja siellä on muutamia aivan mielettömiä uutuustuotteita, joista aion kertoa lähitulevaisuudessa. 

Ihonhoidon saralla on kaksi tuotesarjaa, jotka on nimetty kosteuttavaksi Lähteeksi ja heleyttä tuovaksi Valoksi. 

Lumenen mukaisesti tuotteissa on käytetty puhtaita luonnosta saatavia pohjoisen raaka-aineita. Lähde-linjan pääraaka-aineina on käytetty lähdevettä ja kosteuttavaa ja mineraalipitoista koivun mahlaa.  

 

lumenelähde4.jpg

 

Sain testiini muutamia tuotteita sarjasta, joita olen käyttänyt nyt parin viikon ajan. 

Kosteuttava suihke *Pure Artic Hydration Spring Water Mist on kosteuttava suihke kauniissa sinisessä suihkepullossa. Hienojakoista suihketta voi suihkia vaikka kasvoille päivän aikana kosteuttamaan tai raikastamaan ihoa, mutta tällaiset tuotteet toimivat myös todella hyvin aamuisin meikin päällä.

Käytän itse melko paksua meikkivoidetta ja kiinnitän sen irtopuuterilla. En kuitenkaan halua liian kuivaa ja mattaista lopputulosta ja joskus laitan liikaa puuteria, jolloin suihkin kosteuttavaa mistiä päälle ja lopputuloksesta tulee kuulaamman näköisen. Tuote sopii herkälle iholle. Ihana monikäyttötuote, joka löytyy nykyisin myös työpöydältäni. Suihkin iltapäivästä kiristelevää ihoa suihkeella ja kiristelevä tunne helpottaa. 

 

lumenemist1.jpg

 

Olen monesti maininnut blogissani, että misellivedet ovat minusta maailman paras (kosmetiikka)keksintö. Niillä saa puhdistettua tarvittaessa kevyen meikin, mutta itse käytän tuotetta aamuisin kasvojen raikastamiseen. *Pure Artic Miracle 3 in 1 Micellar Cleaning Water -puhdistusvesi on hajusteeton tuote, joten tuote sopii myös herkälle iholle. Tuotetta on saatavilla 3 eri kokoa. Olen tykännyt kuivaihoisena vähän paksummista tai geelimäisemmistä misellivesistä, mutta aamukäytössä tämä on raikastava ja se jättää vähän kosteutuneen pinnan iholle.

 

lumenelähde5.jpg

 

Geelimäinen silmänympärysvoide *Pure Dew Drops Hydrating Eye Gel on tehokosteuttava silmänympärysvoide, joka sopii myöskin herkälle iholle ja on hajusteeton. Ollakseen geelimäinen tuote, se tuntuu kosteuttavammalta tuotteelta kuin oletin sen olevan. Olen testaillut tuotetta päivisin peitevoiteiden alla ja se tuntuu kivan raikkaalta ja kosteuttavalta. En ole moneen vuoteen enää käyttänyt geelimäisiä silmänympärysvoiteita, mutta tälle tuotteelle voisin antaa mahdollisuuden, sillä se on todella kosteuttava vaikka onkin geelimäinen tuote. 

 

lumenelähde3.jpg

 

Kosteuttava yövoide *Hydration Recharge Overnight Cream yllätti oikeastaan kaikista eniten näistä tuotteista. Vaikka koostumus on mielestäni suht kevyen oloinen, se tuntuu kosteuttavan ihoa t-o-d-e-l-l-a hyvin. Tuotteessa on miellyttävän raikas tuoksu ja se jää ihon pinnalle pehmeänä kosteuttamaan ihoa. Huomasin, että inci-listan shea-voi on aika alussa, joten se selittänee pehmeän tunteen iholla levittämisen jälkeen. Olen käyttänyt öisin tuotteen alla Valo-sarjan *Arctic Berry cocktail Brightening Hydra-Oil– tuotetta ja tämä on loistava kaksikko ravitsemaan kuivaa ihoani kasvojen pesun jälkeen. 

 

lumenelähde.jpg

 

Kokonaisuudessaan tuotelinja on kosteuttava tuotelinja, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Ihanaa, että Lumene on myös tuonut markkinoille tämän hetken ”hypetuotteita” kuten kosteuttavat suihkeet ja misellivedet. Valo- sarjaan palaan myöhemmin, mutta sen verran kerron siitä etukäteen, että joukossa on ainakin yksi tuote, joka saa minulta 10+ arvosanan.   

 

lumenelähde1.jpg

 

Miltä uusi Lumene näyttää, eikö ole aika raikkaan ja ihanan näköisiä tuotteita?

Tuotteita on saatavilla Sokoksista ja elevenin *verkkokaupasta

 

*tuotteet saatu/mainoslinkki 

 

 

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (16)
  1. Upea ilme Lumenella nyt. Olen varma, että suuri kansainvälinen läpimurto tulee hyvinkin pian. Täytyy ehdottomasti hankkia sarjan suihke ja kovasti kehumasi Geelinaamio. 🙂 Inspiroiva kirjoitus muutenkin kaikin puolin.

  2. Lumenen uusi ilme on todellakin onnistunut! Ihanan raikas ja moderni, mutta kuitenkin pohjoisen kulttuuria huokuva. Kosteussuihke ja geelinaamio ovat tästä sarjasta mun ennakkosuosikit, vielä en ole niitä kokeillut. Uudelle misellivedellekin on kohta tarvetta 🙂

    1. Geelinaamio tuntuu saavan hehkutusta tosi paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *