Uusi Lumene – meikit osa 2

Lumenen uusien meikkien arviointi jatkuu ja tänään on vuorossa luomivärit ja ripsivärit. Aiemmassa postauksessa kerroin (täällä) , että uusi meikkilinja on jaettu moneen alasarjaan, mutta kuluttajan kannalta ehkä oleellisin asia on tietää kumpaa ylässarjaan tuotteet kuuluvat – hopeisen hylsyn kantaviin Nordic Lux- sarjaan vai valkoisen pakkauksen vähän edullisempaan Nordic Chic– sarjaan. Lux-sarja on hieman kalliimpaa ja sarja sisältää erikoisempia tuotteita hienoine koostumuksineen ja tuotteet näyttävät jo ulkoisesti laadukkaammalle.

 

lumene noir luomiväripaletti2.jpg

 

En ole oikein ikinä lämmennyt Lumenen ripsiväreille, kunnes vuosi takaperin markkinoille ilmestyi True Mystic -ripsiväri, josta tuli pitkiin aikoihin ensimmäinen markettiripsiväri, josta tykkäsin. Markkinat ovat varmasti pullollaan hyviä ripsivärejä, joita en ole vielä kokeillut mutta toivon ripsivärini antavan maksimaalista tuuheutta, massan tulee olla tarpeeksi joustavaa jotta sitä voi kerrostaa useita kertoja, harjan pitää pystyä erottelemaan ripset ja lisäksi ripsiväri ei saa valua ja suttaantua päivän aikana silmän alle. Moni ripsiväri lupailee näitä ominaisuuksia, mutta jokin niissä aina tökkii, joko huono harja tai sitten silmien valuessa ripsivärikin valuu liian helposti. True Mystic- ripsivärissä alettiin olla jo todella lähellä näitä kriteereitä, vaikkakin sekin välillä valui silmien alle hikoillessa. 

Uudessa Nordic Lux-sarjan Nordic Noir Deep Impact Mascarassa on todella suuri kuminen harja, jolla ripsiin saa tuuheuttaa muutamalla vedolla. Harja lupailee maksimaalista tuuheutta yhdellä vedolla, mutta aluksi ripsivärin massa on makuuni liian vetistä. Massa paranee parin viikon jälkeen ja tuuheutta saa nopeammin ja vähemmäillä harjanvedoilla. Massa jää pehmeäksi ripsiin mikä on hyvä, koska silloin sitä voi kerrostaa. Iso kuminen harja on kiva, mutta lyhytripsisille se saattaa olla liian suuri ja sutata yläluomen, varsinkin alun vetisyyden vuoksi. Minulla on hennot ja lyhyehköt ripset ja sain aluksi joka kerta sutun aikaan yläluomelle, joten levittäminen kannattaa tehdä huolellisesti.

Mitä enemmän käytän ripsiväriä, sitä enemmän siihen myös tykästyn, mutta silmieni vuotaessa se kuitenkin suttaantui vähän silmäkulmaan, joten siitä pieni miinus. Jos sinulla on helposti vuotavat silmät niin en tästä syystä ripsiväriä suosittelisi. Ripsiväristä on saatavilla musta ja ruskea sävy ja myöhemmin keväällä siitä on tulossa myös vedenkestävä versio. 

 

lumene nordic noir deep impact mascara.jpg

 

Nordic Secret Volume Lash Primer on hoitava, suojaava primer ripsille. Tähän tuotteeseen en ole vielä päässyt sisälle. Olen käyttänyt Diorin valkoista ripsipohjustajaa, jolla saa ihan mielettömän pitkät ja tuuheat ripset. En tiedä onko Lumenen versio yritys olla samanlainen, mutta tuuheutta sillä ei makuuni tule tarpeeksi. Ensimmäiset päivät massa on liian litkua ja liukuu ripsillä. Tuote kuitenkin paranee parin viikon sisällä kun massa kiinteytyy. Tuotetta saa kerrostaa monta kerrosta, ennenkuin se tekee tuuheat ripset, mutta koska massa on sen verran juoksevaa niin kerrostamisessa menee aikaa. Hyvä puoli tässä on se, että ripset eivät paakkuunnu vaan massaa voi kerrostaa ja lopuksi levitän yhden kerroksen normaalia ripsiväriäni päälle. Tuuheutta ja massaa tuotteella loppujen lopuksi kyllä saa, jos vain jaksaa kerrostaa tuotetta.

 

lumene nordic secret volume lash primer.jpg

 

Nordic Noir-sarjan luomiväripaletteja on saatavilla 4 eri sävyvaihtoehtoa. Sain testiini kaksi palettia, toisen on harmaita ja mustia sävyjä sisältävä Utuinen ilta ja toinen vaaleita ja ruskeita sävyjä sisältävän Nuden. Mielestäni kaikissa sävyissä on pigmenttiä ihan riittävästi, ne eivät varise ja helmiäissävyt ovat upean kiiltäviä luomella.

 

lumene noir luomiväripaletti3.jpg

 

Utuinen ilta- paletissa mattainen musta, mutta muut sävyt ovat joko aavistuksen hohtavia tai helmiäisiä. Varsinkin ryppyiselle luomelle kannattaa valita mieluummin aavistuksen hohtava luomivärisävy, koska täysin matta korostaa ryppyjä entisestään.

 

lumene noir luomiväripaletti4.jpg

lumene noir luomiväripaletti 5.jpg

 

Nude-paletissa olisin toivonut, että palettiin olisi lisätty yksi keskiruskea mattasävy häivitysväriksi ja vaalea mattasävy olisi ollut mieluummin helmiäinen. Paletissa on kauniit sävyt, ruskeat ovat enemmän viileään sävymaailmaan taittavia ja vaaleissa löytyy kylmään ja kultaan taittavia helmiäissävyjä. Kiva sävymaailma joka tapauksessa, vaikka se mattaväri olisi tehnyt paletista täydellisen!

 

lumene nordic noir luomiväripaletti1.jpg

 

Nordic Chic -sarjan yksittäisiä luomivärejä on saatavilla 16 mattaista ja helmiäistä sävyä. Sävyt ovat pehmeästi levittyviä vaikka ne tuntuvat vähän kuivalle. Mattasävyssä on pigmenttiä mutta helmiäistä saa levittää muutaman kerroksen, jotta väristä tulee tarpeeksi intensiivinen. Tuo sininen sävy on muuten aika hieno metallinen sävy. Luonnossa se on kevyempi, jostain syystä Olympus-kamerani korostaa sävyjä vähän liiankin paljon.

 

lumene chic luomiväri.jpg

 

Näitä uutuuksia on niin paljon, että olen jakanut niiden esittelyn eri postauksiin. Vielä on luvassa huulipunat ja rajausvärit ja myös ihonhoitotuotteisiin ilmestyi jotain aivan ihanaa, josta kuulette pian lisää <3

Miltä uudet meikit vaikuttaa?

Lue myös:

HEHKU LUMENEN TUOTTEILLA

LUMENE: VALO

LUMENE: LÄHDE

*tuotteet saatu testiin

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *