Uusia siveltimiä Suomen markkinoille

Sivellinvinkkiä sunnuntaille. Suomessa on mielestäni vähän tylsät sivellinmarkkinat tavaratalovalikoimissa ja olen kaivannut sinne valikoimiin jotain uutta kattavaa ja ammattimaista sivellinsarjaa. Siveltimien laadulla on nimittäin väliä ja rakastan levittää luomipalettini aamuisin eteeni, tarttua siveltimiini ja pyöritellä ihania silkinpehmeitä siveltimiä kasvoilla. Meikkaaminen saa ihan eri fiiliksen, kun käytössä on kunnon välineet.

Heitin juuri muutamia vanhoja ja karheita siveltimiä pois ja annan tietä uusille pehmeille ja laadukkaille siveltimille. Siksi hihkaisin innosta, kun kuulin että Urban Decay on lanseeraanut oman sivellinkokoelman, joka tulee myyntiin nyt syksyllä.

Sivellinkokoelman kehittämisessä ovat konsultoineet mm. parhaat meikkaajat antaen salaisuutensa ja vinkkinsä hyviin meikkisiveltimiin. Tyylikkäät  mustat siveltimet on valmistettu kierrätysmuovista ja synteettisestä karvasta ja kokoelma sisältää siveltimet meikkivoiteiden ja peiteaineiden levityksestä silmämeikkisiveltimiin. 

urbandecaybrush.jpg

 

Sain testiini siveltimen F-103 LARGE TAPERED POWDER, joka on pehmeä puuterisivellin, joka kapenee hieman kärkeä kohti. Sivellin on tiivis ja napakka, mutta silti ihanan pehmeää karvaa. Mielestäni sivellin on varsin monikäyttöinen, se sopii niin irtopuuterin levitykseen, mutta kokonsa vuoksi myös aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen. 

 

urbandecaybrush2.jpg   Urban Decayllä on ollut  meikkipaleteissa mukana siveltimiä, jotka ovat ihan OK tasoa, mutta ei missään nimessä laadukkaita. Nämä uudet siveltimet näyttävät olevan ihan eri tasoa niiden kanssa. Jos muut siveltimet ovat samaa laatua kuin tämä puuterisivellin, niitä täytyy mennä tutkimaan tarkemmin UD:n pisteelle.   

urbandecaybrush3.jpg

 

Minun käytössäni sivellin päätyi irtopuuterin levittämiseen, sillä se on kapenevan kärkensä vuoksi hyvä sivellin myös levittämään puuteri silmänympärysalueelle ja nenän viereen kapeampiin kohtiin. Aiemmin käytössäni oli litteämpi sivellin, mutta tykkään tämän pulleasta muodosta enemmän.

Onko joku jo päässyt tutustumaan näihin siveltimiin? Kaipaatteko uusia merkkejä Suomen markkinoille?

 

*tuote saatu testiin

 

Kommentit (4)
  1. Jaan mielipiteesi, munkin mielestä Suomessa sivellivalikoima on vähän..noh, mielikuvitukseton. Täytyy kyllä käydä katsomassa nämä UD-siveltimet, tuossa näyttää meinaan olevan ihanan muotoinen malli!

    1. Mielikuvitukseton on juuri oikea sana, sinä sen sanoit! 🙂 Kun astun tavaratalon sivellinhyllyn eteen, sieltä ei oikein mikään sivellinsarja pomppaa houkuttelevana. Ainoastaan Real Techniquesin Bold Metals-sarja on ihana, mutta harmi että niitäkin siveltimiä on niin vähän valikoimissa. 

  2. En ole tutustunut näihin uutuuksiin, kun ei ole ollut aikaa käydä hiplaamassa. 😀 Mutta olet oikeassa, ne palattien sisällä tulevast siveltimet eivät olen mitenkään hääppöisiä, itse en itseasiassa käytä niitä ollenkaan.

    1. Mä käytän niitä kahteen tarkoitukseen, pienillä pyöreäpäisillä saa laitettua vaaleat highligterit hyvin silmän sisänurkkaan. Sellaisella litteällä siveltimellä saa laitettua vaaleita helmiäissävyjä liikkuvalle luomelle kosteana. Se toimii siihen tarkoitukseen paremmin kuin pulleat ja pehmeät siveltimet. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *