Värikäs iltameikki Urban Decaylla

Minulle meikkaaminen on hauskaa taidetta ja sävyillä leikittelemistä, vaikka arkisin meikkini koostuu lähinnä neutraaleista väreistä ja luonnollisesta lopputuloksesta. Vaikka lopputulos muiden silmissä voi näyttää luonnolliselta niin joku ei ehkä tiedä, että luomiväripaletit esiin kaivaessani pähkäilen tovin mitä vaatteita laitan tänään päälleni ja onko tänään näin ollen roosan, neutraalin vai lämpöisten sävyjen päivä.

Harvoin laitan iltameikkiinkään värikkäitä sävyjä, mikä johtuu varmaan siitä että olin aiemmin brunette ja esimerkiksi pastelliset sävyt eivät ole koskaan sopineet minulle. Uusi vaalea hiusväri on muuttanut käyttämieni meikkien sävymaailmaa ja esimerkiksi huulillani näkyy enemmän vaaleanpunaista ja pinkkiä ja silmämeikkikin on muuttunut vaaleammaksi. 

 

greenvioletmakeu4.jpg

 

Värikkäät meikit ovat kuitenkin ihania ja sävyillä voisi taiteilla loputtomiin erilaisia versioita. Urban Decayn Limited Edition- paletit sisältävät usein kivoja väripilkkuja neutraaleiden sävyjen lisäksi, joilla iltameikkiä voi tehdä sähäkämmäksi. Yksi kiva meikkityyli on esimerkiksi tehdä värikäs alarajaus, mutta muuten meikin sävyt voivat olla neutraaleita. 

Kaivoin eräs sunnuntai-ilta Urban Decayn XX VICE LTD REALOADED – paletin (täälläkäyttööni. Paletti sisältää melkein enemmän värikkäitä sävyjä ja joukossa on muutama neutraali sävy, jonka vuoksi se on harvemmin käytössäni. Paletissa on muuten ihana neutraali häivytyssävy Laced, joka on vähän pinkkiin taittava vaalea nudesävy, joka sopii varsinkin vaaleaihoisille hyvin häivytyssävyksi. 

 

greenvioletmakeup1.jpg

 

Paletissa on ihanat vihreät sävyt, mutta en keksi niille usein käyttöä, koska vihreäsilmäiselle vihreä ei ole se parhain sävy mikäli silmien omaa väriä haluaa korostaa. Sekoitin sävyt violetin kanssa, koska violetti taas sopii vihreäsilmäiselle hyvin.

 

greenvioletmakeup12.jpg

 

Liikkuvalla luomella on vihreää sävyä Acid Rain ja Mildew ja luomivaossa violettia sävyä Freakshow, jonka häivytin sävyillä Asphyxia ja Hot Pants. Huulilla uusia Colourpopin Lippie Stixejä, sekaisin kahta sävyä Hype Girl ja Westie

 

greenvioletmakeup5.jpg

 

Tällainen siitä tuli. Tykkäsin meikistä jotenkin tosi paljon, koska se on raikas vaikka onkin melko voimakas. Meikki ei sävymaailmaltaan toimi nyt harmaan loskaisilla talvikeleillä, mutta ehkä kesällä. Jospa tällainen tylsä meikkaaja uskaltautuisi joskus lähteä värikkäässä meikissä ulos. 

Paletti on taidettu myydä jo loppuun, mutta Urban Decaylla on kattava valikoima myös yksittäisiä luomivärisävyjä myynnissä. Olin huomaavinani myös, että ainakin Helsingin Sokoksella olisi Urban Decayn Electric Pressed Pigment- paletti tarjouksessa nyt tammikuussa, jos tykkään oikein kirkkaista sävyistä.  

Mitä mieltä sinä olet, menikö liian värikkääksi meikiksi? 

 

kauneus meikki testit
Kommentit (6)
  1. Ei lainkaan! Tuto ois kiva 😉

    1. Kiitos kommentistasi! 🙂 Voihan tutot, sillä saralla mulla on kehiteltävää vielä! Tämä meikki syntyi hetken mielenjohteesta enkä tajunnut ottaa vaihekuvia 🙂 Mutta siis painan toiveesi korvan  taakse ja kokeilen kuvata tutorial-kuvat meikistä jossain vaiheessa! 🙂 

  2. Kiitos hienosta silmämeikkivinkistä, itsellänikin on nimittäin vihreät silmät ja siksi palettien vihreät värit ovat jääneet vähälle käytölle, mutta nyt tiedän, miten voin käyttää niitä 😉

    1. Kiitos kommentistasi! Ja ole hyvä, kiva jos hyödyit postauksesta 🙂 Vihreää voi laittaa myös alaluomelle, muuten vaikka ruskeaa tai punertavan ruskeaa luomiväriä yläluomelle! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *