Viimeisin kulmakarvatrendi

Paksut kulmakarvat ovat olleet muodissa jo pidemmän aikaa ja kulmakarvojen kuningatar on ollut ehdottomasti huippumalli Cara Delevingne tuuheiden ja tummien kulmakarvojensa ansiosta. Tämä trendi on ollut armollinen kömpelöille meikkaajille ja nyppijöille, sillä niiden ylläpito ei vaatinut oikeastaan kuin hyvällä tuurilla vain muutaman hajakarvan nyppimistä.  

Viimeisin kulmakarvamuoti on kuitenkin siistiytynyt edeltäjästään ja nyt suositaan suoraa kulmakarvamallia. Tämä kulmakarvatrendi on lähtöisin alunperin Koreasta ja sen sanotaan nuorentavan kantajansa ilmettä. Uskaltaisin väittää tämän mallin sopivan kuitenkin paremmin hieman nuoremmille, sillä klassinen siipimäinen malli antaa raskaille luomille kohottavan vaikutelman. 

Bongaa trendi myös Hollywood-tähtösiltä kuten Jessica Albalta, Miranda Kerriltä ja Natalie Portmannilta. 

kulmakarvat.jpgOlen hieman kateellinen teille, joilla on tuuheat kulmakarvat omasta takaa! Itselläni on ohuet ja vaaleat kulmat ja aamuisin en suostu poistumaan ovesta ulos ennenkuin olen käyttänyt näitä tuotteita. Suoran ja paksumman kulmakarvamallin muotoiluun menisi jo hieman enemmän aikaa aamuisin, joten väsymystilasta riippuen harkitsen lähdenkö mukaan tähän villitykseen vai en. 🙂

IMG_4791 kopioi.JPG

Mitä mieltä te olette tästä kulmakarvamuodista? 

Kuvat: Shutterstock, Byrdie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Tykkään! 

    Voisit tehä postauksen noista kulmistuotteista, ja miten teet niillä omasi! :)))

    1. Mia K. pyyntö huomioitu! 🙂 Täytyy tehdä joku kerta postaus siitä. 

      Minäkin tykkään tästä suorasta mallista kovasti, mutta niitä ylimääräisiä karvoja onkin hieman hankalampi piirtää niin, että ne näyttäisivät luonnolliselta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *