Vuoden meikkivoidelöytö!

Blogini on viettänyt pitkää kesälomaa, mutta vihdoin pääsen vinkkaamaan uusista meikkivoidelöydöistä, joista olen ollut innoissani koko kesän. Kyseessä on L.A.Girlin meikkivoiteet, jotka sain testiini oletkaunis.fi:ltä. 

 

L.A.GIRL8pieni.jpg

 

Sarjalla on valikoimissaan kaksi meikkivoidetta, kuivemmalle iholle sopiva *Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating -meikkivoide ja rasvaisemmalle iholle sopiva mattameikkivoide *Pro Matte HD High-Definition Long Wear Matte.

Molemmat meikkivoiteista tuntuivat ensikokeilulta todella laadukkailta ja peittäviltä, vaikkakin Pro Matte on sellaisenaan liian mattainen hyvää matkaa ikääntyvälle ja juonteikkaalle iholleni. Pro Matte on täydellisen peittävä ja uskallan väittää, että moni seka-rasvaisen ihon omaava tulee rakastumaan tuotteeseen. Varsinkin jos ihossa on paljon peitettävää ja epätasaisuutta. Meikkivoiteen koostumus on samettisen kermainen ja se levittyy pehmeästi iholle. 

Meikkivoidetta on muuten verrattu yhteen viime aikojen hypetetyimmistä meikkivoiteista, Estee Lauderin Double Weariin, mutta sen on kerrottu olevan hieman kevyempi.  

 

L.A.GIRL4pieni.jpg

 

Itse tykästyin enemmän kuivemmalle iholle sopivampaan *Pro Coverage HD High Definition Long Wear illuminating-meikkivoiteeseen. Tätä meikkivoidetta on taas verrattu MAKE UP FOREVER:n Ultra HD-meikkivoiteeseen ulkonäkönsäkin puolesta.

Meikkivoide on puolipeittävästä peittävään, mutta mielestäni se tasoittaa täydellisesti ihoni kirjavuudet ja epätasaisuudet. Meikkivoide jättää superkivan valoaheijastavan ja heleän pinnan iholle niin, että vaikka se peittääkin niin iho näyttää jotenkin nuorekkaan hehkuvalle. Meikkivoiteessa on kosteuttavia ainesosia ja se jää peittävyydestään huolimatta yllättävän kevyen tuntuiseksi iholle. 

Meikkivoide ei kasaannu huokosiini ja se levittyy tasaisesti ihoon. Valoaheijastavan ominaisuuden vuoksi iho ei ole näyttänyt liian meikatulta edes nyt kesän hellepäivinä. Vaikka en käytä kesällä paksuja meikkivoiteita, niin toisiaan haluan peittää kaikki ihon pisamat ja pigmenttiläiskät ilman pakkeloitua lopputulosta ja siihen tämä meikkivoide on loistovalinta! Meikkivoiteen laadusta kertokoon se, että se korvasi minulla monet MAC:n meikkivoiteet arkikäytössä. 

 

L.A.GIRL5pieni.jpg

 

Meikkivoide on nimensä mukaisesti pitkäkestoinen ja se pysyy sekaiholla hyvin mutta otsa vaatii puuterointia iltapäivästä. Meikkivoide ei kuitenkaan ole ”haihtunut” tai liikkunut mihinkään iholta ja iho näyttää edelleen tasaisen sävyiseltä illalla.  

 

L.A.GIRL1pieni.jpg

 

L.A.GIRL9pieni.jpg

 

Meikkivoiteita on saatavilla oletkaunis.fi -verkkosivuilta. Sävyjen valinta on vaikeaa pelkästään swatchien perusteella. Itse sain testiin meikkivoiteiden vaaleita sävyjä, mutta sävyvalikoima on melko laaja vaaleasta keskitummalle iholle. Pro Matte-meikkivoiteesta löytyy lisäksi vielä ihan vaalea sävy ja Pro Coverage meikkivoiteessa on valkoinen mikseri, jolla sävyjä voi vaalentaa.  

Pro Coverage HD High-Definition Long Wear Illuminating meikkivoiteessa olen vaihdellut keltapigmenttisen Fairin ja tummemman Naturalin välillä.  Vertailun vuoksi käytän kesällä MAC:n NC25-sävyä, talvella NC20. Nyt ruskettuneena olen vaihtanut astetta tummempaan Naturaliin ja talvella uskon sävyni olevan Porcelain, joka on vaaleampi ja vähän punapigmenttisempi kuin Fair.

 

L.A.GIRL10pieni kopio.jpg

 

Pro Matte-meikkivoiteessa olin ennen rusketusta Bisquen ja Naturalin välillä. Natural on punapigmenttinen sävy, mutta se ei tehnyt ihostani punakkaa. Nyt ruskettuneena olen Beigen ja Medium Beigen välillä, joka on näistä sävyistä tummin. 

 

L.A.GIRL15 kopio.jpg

 

Meikkivoiteiden hinta on n. 10 -11 euroa, joka on kolmannes esim. MAC:n meikkivoiteiden hinnoista. Laadultaan meikkivoiteet yltävät kuitenkin ihan selektiivisten meikkivoiteiden tasolle.

Vahva suositus siis meikkivoiteille! 

 

Onko sarja tuttu? Onko joku kokeillut näitä meikkivoiteita, mitä tykkäsit? 

 

 

*tuotteet saatu testiin

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

kauneus meikki iho testit
Kommentit (5)
 1. Hei, sulla oli viime vuonna The Ordinary -kosmetiikasta postaus, johon en löytänyt jatkoa. Jatkoitko tuotteiden käyttöä? Olivatko odotusten mukaisia? Esim. se hyaluronichappo? 🙂

  1. Moikka! Kiva kysyit asiaa!

   Jatkoin ja jatkan edelleen niiden käyttöä. 🙂 Hyalyronihappoa olen käyttänyt pari pulloa ja tykkään kyllä siitä. Se on vähän paksua ja loppuu sen vuoksi mielestäni vähän nopeammin kuin monet muut tuotteet. Käytössä on myös sarjan retinoli, AHA+BHA happokuorinta ja uusimpana C-vitamiinipuuteri, jonka sekoitan muihin tuotteisiin. 

   Kivoja täsmä/tehotuotteita edullisesti. Olen siis tykännyt! 🙂

   1. Ok, kiitos vastauksesta 🙂 Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen. Tuotteiden löytyminen tuntui ihan ”kultasuoneen osumiselta” niiden edullisen hinnan vuoksi ja toivoin tietysti superpaljon, että olisivat myös hyviä/tehokkaita! 🙂 Kaikki suomenkieliset blogipostaukset loppuvat oikeastaan siihen hypeen, kun blogaajat ovat löytäneet tuotteeet, eikä juuri kukaan postannut jatkopäivityksiä niistä. No, kaivelin blogiasi, niin löysin sittemmin jotain kyllä, joten kiitos näistä tiedoista sulle 🙂 – Ella

 2. Charming Nails
  8.8.2018, 04:45

  Mulla on PRO Coverage nyt kesäkäytössä ja on kyllä mahtava meikkivoide! Pidin myös PRO Mattesta mutta se jää talvikäyttöön vaaleamman sävynsä takia. Todella loistavia hintaansa nähden ja Coveragen kuultava lopputulos sopii myös sekaiholle koska valoaheijastavuutta voi säädellä puuterilla 🙂

  1. Eikö olekin hyviä! Ja totta, hyvä kun mainitsit tuosta sekaiholle soveltuvuudesta! Itsekin olen sekaihoinen ja puuterin kanssa toimii hyvin. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *