Erobiisi

”You leapt from crumbling bridges
Watching cityscapes turn to dust
Filming helicopters crashing in the ocean
From way above

Got the music in you baby, tell me why
Got the music in you baby, tell me why
You’ve been locked in there forever
And they just can’t say goodbye

Kisses on the foreheads of the lovers
Wrapped in your arms
You’ve been hiding them in
Hollowed out pianos left in the dark

Got the music in you baby, tell me why
Got the music in you baby, tell me why
You’ve been locked in there forever
And they just can’t say goodbye

Your lips, my lips, apocalypse
Your lips, my lips, apocalypse
Go and sneak us through the rivers
Flood is rising up on your knees, oh please
Come out and haunt me, I know you want me
Come out and haunt me

Sharing all your secrets with each other
Since you were kids
Sleeping soundly with the locket
That she gave you cutched in your fist

Got the music in you baby, tell me why
Got the music in you baby, tell me why
You’ve been locked in there forever
And you just can’t say goodbye

You’ve been locked in there forever
And you just can’t say goodbye

Oh, oh
When you’re all alone
I will reach for you
When you’re feeling low
I will be there too”

Apocalypse, Cigarettes After Sex

Elämä on siitä pirullinen, että se tekee kaikesta monimutkaisempaa kuin toivoisi. Onni ei ole täydellistä onnea, vaan sitäkin kyllästää raastava haikeus. Mitä merkittävämmäksi jokin tapailu muuttuu, sitä enemmän kipuilen viimeisimmän parisuhteeni vuoksi. Kun tunteeni voimistuvat toista miestä kohtaan, alan kaivata entistä poikaystävääni lujemmin.

En ole tästä juurikaan blogissani kirjoitellut, mutta olen yhä jossain määrin kiinni entisessä poikaystävässäni. Osa minusta uskoo edelleen, että hän oli elämäni rakkaustarina. Siitä yhdestä ainoasta oikeasta puhuminen on mielestäni höpönlöpöä, jolla myydään romanttisia komedioita, mutta uskon kyllä siihen, että yhteensopivuuksia on eriasteisia. Entisen poikaystäväni kanssa olimme monessa suhteessa täydelliset toisillemme. Valitettavasti olosuhteet pilasivat parisuhteemme, joten erosimme, vaikka rakkaus ei loppunut.

Kun deittailen, huomaan etsiväni miehistä niitä piirteitä, joita entisessä poikaystävässäni rakastin. Hän on yhä se henkilö, jota ajattelen ensimmäisenä, kun näen jotakin kiinnostavaa tai hassua. Juttelemme vähintään kerran viikossa Zoomin välityksellä. Emme kuitenkaan tapaa, koska hän asuu toisessa maassa. Hän tietää minusta kaiken ja minä tiedän hänestä kaiken. Kun jotakin kurjaa, surullista tai pahaa tapahtuu, hän on aina tukenani. Jossain määrin jopa enemmän nyt, kun emme ole enää yhdessä. Syyt siihen ovat monisyiset, enkä aio avata asiaa sen enempää.

Olen ollut eilisen ja tämän päivän todella onnellinen. Tapasin eilen taas Samin ja huomasin, että minulla on ehdottomasti tunteita häntä kohtaan. Olen ajatellut häntä tänään paljon, ja alun perin tämänpäiväisen blogikirjoitukseni aiheenkin piti olla vain ja ainoastaan Sami. Olin jo valmis kirjoittamaan hänestä, mutta sitten Spotifyn satunnaistoisto alkoi soittaa Cigarettes After Sex -bändin Apocalypse-kappaletta.

Viime kesäkuussa, kun olimme eronneet entisen poikaystäväni kanssa jo toistamiseen, juttelimme seuraavien parin päivän aikana Zoomissa. Olimme molemmat todella onnettomia ja surullisia, ja kaipa tuo juttelu oli jonkinlaista toistemme lohduttamista ja auttamista pahimman yli. Yritimme jutella niitä näitä ja olla puhumatta erosta. Hän kertoi, että oli kuullut kappaleen, josta pitää älyttömästi ja halusi jakaa sen kanssani. En muista, pääsimmekö edes kappaleen puoliväliin, kun molemmat jo itkimme vuolaasti. Sillä hetkellä Apocalypse-kappaleesta tuli meidän erobiisimme.

Sen koommin en ole pystynyt tuota kappaletta kuuntelemaan kuivin silmin. Tänäänkin, vaikka olin ollut juuri hetkeä aiemmin todella onnellinen, purskahdin itkuun. Kuuntelin kappaleen kaksi kertaa, sillä halusin itkeä ikävääni ja menetettyä mahdollisuutta. Vaikka jokainen kuuntelukerta herättää mielettömän ikävän ja surun, oli tässäkin hetkessä kenties jotain katkeransuloista. Jäytävä kaipuu entiseen tarkoittanee, että olen siirtymässä eteenpäin. Haluan antaa minulle ja Samille mahdollisuuden, eli olen ottamassa etäisyyttä entiseen poikaystävääni.

Tällä hetkellä haluaisin kuitenkin kertoa hänelle, että erobiisimme teki sen taas.

”When you’re all alone
I will reach for you
When you’re feeling low
I will be there too”

suhteet sinkkuus ajattelin-tanaan rakkaus
Kommentit (1)
  1. Mie kans...
    7.12.2021, 21:02

    Tuossa on paljon tuttua, tiettyihin kohtaamiini ihmisiin jotka ovat tuntuneet erityisiltä, heihin tulee verrattua uusia tapaamiani ihmisiä, heidän piirteitä huomaan etsiväni muistakin, tietyillä paikoilla on erityisten ihmisten muisto, tietyt biisit muistuttavat heistä. Vaikka puhun monikossa niin ei niitä erityisiä ihmisiä ole montaa elämäni aikana löytynyt, kiitollinen olen jokaisesta joka hetken pienenkin on kulkenut kanssani tai elämässäni edelleen mukana isosti tai pienesti . 🤔❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *