Päivän pöljimmät

Onnenpäivä

Tämän päiväiset älynväläykset löytyvät jo jokin aika sitten ilmestyneestä Shape Magazinesta ja sen julkkis-haastattelusta. Lehteen päätyneiden möläytysten taustalla häärii Destiny's Childistäkin tuttu Kelly Rowland, joka valottaa lukijoille ruokailutottumuksiaan ja treenikuvioitaan. Näistä naistenlehdissä olevista julkkis-naisten "en syö juuri mitään, mutta liikun kuin hullu" -jutuista olen avautunut täällä aikaisemminkin eikä tämäkään haastattelu tuolta linjalta juuri poikkea.

Kelly "Sienet on uusi pihvi" Rowland

 

Kertoessaan siitä, kuinka hän pelkästään ruokaa katsomalla lihoaa heti pari kiloa ja kuinka tämän vuoksi on tärkeää tehdä ruoan suhteen oikeita valintoja, hän sanoo näin:

"Korvaan himoitsemani epäterveelliset ruoat terveellisemmillä vaihtoehdoilla, jotka tarjoavat saman makuelämyksen. Kun mieleni tekee pihviä, grillaan sieniä joiden päälle ripottelen vuohenjuustoa."

Hyvältä kuulostavat nuo sienet, ei siinä mitään, mutta mitä tekemistä niillä on pihvin kanssa? Rehellisesti sanottuna minulle on se ja sama korvaako kukakin pihvinsä ja millä, mutta älä tule selittämään minulle, että sienet olisivat pihvin terveysversio tai että niiden maku olisi keskenään vertailukelpoinen. Se on vähän kuin väittäisi parsakaalin vievän makeanhimon. Sienet sininä ja pihvit pihvinä, sanon minä. Kaikki muu on teeskentelyä.

Tärkeintä ei ole hyvä kunto, vaan se miltä näyttää alasti.

 

Seuraavaksi Kelly kertoo suhteestaan liikuntaan ja vaahtoaa sen tärkeydestä:

"Tunnen itseni timminä seksikkääksi. Eikös kaikkien tavoite treenaamisessa ole juuri se, että näyttäisi hyvältä alasti? Minun ainakin!"

Jep. Miksipä sitä muutenkaan treenattaisiin kuin keikistelläkseen alasti peilin edessä? Kuka hullu nyt treenaisi terveydellisistä syistä, pitääkseen ylipainon tuomat terveysongelmat loitolla? Tai jotta jaksaisi nousta pihamäen ylös puuskuttamatta, saatikka siksi, että liikunta olisi mukavaa? No huh huh. Kyllä liikkumisessa tärkeintä on se, mitä näkyy peilissä kun on alasti.

Siinä sitä taas on, tervettä esimerkkiä nuorille ja vähän vanhemmillekin naisille.

 

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mmm. Mielenkiintoista. Mutta tuota... en mä ehkä kuitenkaan tätä vielä ihan purematta niele.

lone star (Ei varmistettu)

Hyvä juttu!

Voihan olla joillekin tärkeintä se mikä näkyy peilistä, ja täällä Amerikassa naisen on hyvä olla seksikäs kehdosta hautaan. Olen usein miettinyt sitä seksikkyyden vaatimusta, ja kuinka se omalla kohdalla toimisi. No, aika huonostihan se toimii, eli ei ollenkaan :). Kun en ymmärrä miksi pitäisi olla seksikäs, ihan kylmät väreet menee selkäpiissä, kun ajattelen että ihmiset näkisivät minut vain jonakin seksiobjektina. Aika painajainenhan se olisi, jos itsetunto ja minuus olisi ulkonäöstä kiinni, vaikka enhän tiedä jos se joillekin on vain yksi pieni osa itsetunnon rakennusaineista. Ihan ok, jos näin on. Mutta valitettavasti näkee kun väkisin yritetään roikkua siinä nuoruuden kukoistuksessa, kuten esim. Cher, niin kaunis ihminen oli, ja voisi olla vieläkin,jos olisi antanut itsensä vanheta normaalisti. Katsokaa elokuva Moonstruck, jossa Cher pääosassa, ihana elokuva.

Ymmärrän kyllä miten rankkaa ulkonäön "menetys" voi olla, jos sen varaan on paljon rakentanut. Saahan sen itsekin kokea kun vanhenee, mutta niin se vain on, luonnon laki, aika turha sitä vastaan on taistella.

lone star (Ei varmistettu)

Tuo on myös aika kieroa, että pitää keksiä korvikkeita kuten tässä jutussa nyt lihalle. Eikös sitä vain voi olla syömättä, jos ei halua, miksi pitää väkisin hakea lihan "makua" jostakin korvikkeista. Onko se sitten maailmanloppu jos sen pihvin tai lihaa joskus syökin, jos sitä haluaa. Itse syön harvoin lihaa, mutta en tarvitse sille korvikkeita, olen vain syömättä :), ja syön muuta.

Kao Kao

"Sienet sininä ja pihvit pihvinä, sanon minä. Kaikki muu on teeskentelyä." repesin! Mut noi jutut on kyllä ihan kauheita.. luin joskus teininä kuinka joku tähti kertoi syövänsä lounaaksi kuusi rusinaa, jotta pysyisi hoikkana. Siis kuusi rusinaa! Hitto mikä syöppö. 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, kiva kirjoitusvirhe ;D

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ja miten muka sieni"pihvi" on terveellisempi, jos sen päälle laittaa juustoa??

Ja toimittaja voi olla taas ylpeä itsestään kun kirjoitti niin hienon jutun. En voi sietää sellaisia kirjoituksia, joissa toimittaja vain nuoleskelee haastateltavaa tai ei saa siitä mitään oikeasti irti.

FFFifi
Fitness Führer

Mä oon niin samaa mieltä Kellyn kanssa. Ainoa ongelma vaan on se, että en voi olla koko ajan alasti enkä edes treenata alasti muualla kuin kotona, joten välillä tuntuu siltä, että menee ihan hukkaan tämä kaikki työ :(

Btw, yläasteen liikunnanopettaja opetti meille, että pakastevihannekset on ihan yhtä hyviä kuin karkit. Joskus testattiin sitä, ja itse asiassa esim. jäinen herne-maissi-paprika on yllättävän kivaa naposteltavaa, mutta yhtä hyvää kuin karkit juu ei todellakaan :D

annakarin
Anna Karin

No huhhuh. Mä en ymmärrä sitäkään, että jollain porkkanalla voisi korvata karkit/suklaan. Porkkana on hyvää, mutta ei se nyt todellakaan vie makeanhimoa yhtään minnekään.

Charkku
Charlotan silmin

Hahaha, mahtava tuo viimeisin lainaus :D

Pihvi on pihvi, ja karkki on karkki. Ei niitä millään korvata mutta yrittää aina voi :) Jos minuun iskee karkinhimo, en pääse siitä eroon syömällä viinirypäleitä.. Toki olisi kai eri juttu jos söisin karkkia joka päivä.. Mutta kaipa tämäkin on jokin psykologinen lapsuustrauma! :D Ja kuka nyt syö viiden tähden pihviä Suomen kaltaisessa överikalliissa maassa esimerkiksi joka päivä? Söisinkin varmaan jos voisin! :D

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Oonko mää ainoa, joka miettii, että mikä vika on pihvissä? Naudan sisäfilepihvihän on aivan terveysruokaa verrattuna vaikka johonkin kinkkukiusaukseen. Eikä pihvin kylkiäisenä tarvii ranskalaisia syödä. Hyvä salaatti tai uunikasvikset menee melkein paremmin...

Kommentoi