Sävy sävyyn

Mun tämän hetken suosikkiblogini on, ehdottomasti ja todella, #MOMFIE, jossa joukko äitiys- ja perhebloggaajia kuvaavat päivän tyylejään, itselleen nauramista unohtamatta. Blogissa ehkä ihan parasta on, ettei koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tuleman pitää. Tänään Sillypäänts kirjoitti äidin ja tyttären samanhenkisistä tyyleistä. Mulle tää kolahti, koska huomaan tosi usein, täysin tahattomasti, pukevani itselleni ja poitsulle samanvärisiä tai -henkisiä vaatteita samana päivänä. Sattumoisin myös eilen.

Tykkään pukea poitsua värikkäisiin ja iloisiin vaatteisiin. Merkki tai hinta ei yleensä ole ratkaiseva tekijä. Tai no, halpa hinta ei ole. 😉 Superkalliit vaatteet joudun usein kiertämään kaukaa, ellei sitten olla alennusrekkien äärellä. Laatuun kannattaa panostaa jne., mutta mä en vaan pysty maksamaan neljääkymppiä housuista, jotka mahtuu päälle säkällä puoli vuotta. Eilen poitsulla oli päällään taattua marketti-laatua, vaikka mun mielestä nämä vaatteet eivät eroa milliäkään kalliimmista vastaavista. Mutta löytyy sieltä ripaus luksustakin. Ihan kammottavat Crocsit feat. Salama McQueen. Mutta kun lapsi halusi, niin lapsi sai. Älkää kysykö hintaa. Pelkkä ajatuskin ahdistaa.

IMG_1397-001.JPG

Koska en edelleenkään ole muotibloggari, niin en myöskään ole saanut itsestäni aikaiseksi kuvaa, joss näkyisi mun lempparifarkut suoraan henkkamaukalta. Mutta hei, ne on harmaat ja ne on kivat, se riittäköön. Yhdistävä vahinkotyyli äitin ja poitsun väliltä löytyy sitten paidasta. Poitsun shortsit ja mun paidan turkoosit raidat on lähes prikulleen samaa sävyä ja paidoissa oli molemmilla raitaa. Ja valkoista. Eh. Myöskään mun superkiva laukku ei ole päässyt kuvaan (paitsi, jos tarkasti kattoo, niin meidän välissä siitä näkyy kaistale, hih), mutta turkoosin sävyissä mentiin silläkin saralla. Ja hep, aurinkolaseissakin on turkoosia! Ollaan me aika tyylikkäitä, ja ihan vahingossa.

Ja hei hui, meillä on myös naamat. Iiks.

IMG_1409.JPG

Pojan vermeet: paita – Lidl, shortsit – Prisma, kengät – Crocs

Äitin vermeet: paita – New Yorker, housut (jotka ei kunnolla näy)- H&M, laukku (joka ei näy) – United Colors of Benetton, arskat – jostain pikkupuljusta Riikasta

Kommentit (2)
  1. Söpikset! Meidän neidin edelliset crocsit oli vaaleanpunaiset Hello Kittyt… Kun se halus ja ne oli alennuksessa…

    1. Jos lapsi haluu, niin lapsi saa. Täysin päivänselvää. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *