Suomi maailmanmestari! Kevin Lankinen best!

Tärkein ensiksi: Suomi on maailmanmestari 2019!!!!!!!! Wooopp! Woopp! On se mahtavaa! Siis miettikää, mikä tunne noilla jätkillä on! Mörkö, Marko Anttila, nostettiin selkeesti näiden kisojen sankariksi. Ja ihan ansaitusti. Mun mielestä jopa suurempi sankari on ehdottomasti Suomen maalivahti, Kevin Lankinen. Siis ihan uskomaton suoritus! Huhhuh! Mä oon aina jotenki ihaillu maalivahteja ja pidän niiden suorituksia kyllä arvossaan. Ehkä johtuu osittain siitä, että ite oon ainaki ihan surkea maalivahti.. niin.. puhun tietty peruskoulun liikuntatunneista.. mutta silti.

Niitä, jotka ei seurannu maailmanmestaruuskisoja niin tää vouhotus alkaa varmaan jo vähän närästää. En itsekkään ole todellakaan mikään jääkiekon tai muunkaan urheilun seuraaja, mutta jääkiekon MM-kisat tulee aina seurattua ja jännättyä. Ainakin sillon, ku Suomi pelaa neljän parhaan joukossa. Yleisurheilun MM-kisat katson myös. Peruskoulussa luokan nopeimpana lyhyen matkan juoksijana (:D) jaksan aina innostua ja luulen aina hetken, että mäkin voisin olla maailman nopein juoksija! Haha!

En spekuloi ja kommentoi tämän enempää, jos siellä lukee joku joka tietää enemmänkin jääkiekosta.. Kuulisittepa mut selostajana.. ”hiihdä nyt sinne!” 😀

Toivottavasti naisten kisoihin saatais joku yhtä hyvä naisselostaja ku Mertaranta. Innostuneen kuulonen ja asiansa osaava selostaja on nimittäin todella tärkeässä roolissa tämmöselle ihmiselle, joka ei tiedä hirveesti jääkiekosta. Siks suuri osa varmaan tykkää Mertarannasta selostajana. Vaikka kyllähän se jakaa myös mielipiteet. Oisko vaikka Ylex:n Jenni Poikelus naisten kiekkoon hyvä selostaja? 😉

Kaiken kaikkiaan . Suomen joukkue oli kyllä tänä vuonna nuori ja jotenki sympaattinen, mutta näytti kuitenkin kyntensä ja jakso painaa loppuun asti.  Onnea!  Voitte olla ylpeitä itsestänne!

En ehkä kirjotakaan mun lonkkakivuista ja vanhuudesta, joita tän postauksen piti alunperin käsitellä.. Jätetään toiseen kertaan. Se fiilis, ku voi sanoo, että ”Poika on tullut kotiin!”

-Minna

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan tapahtumat-ja-juhlat uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *