Herkkis

Näen jo sinut. Ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä, miltä minusta tuntuu tällä hetkellä. Oloni on vapautunut ja ihana. Olen laittanut tänään mustat korkkarit, rakastan niitä. Mustat suorat pillihousut yhdistettynä paitaan, jonka suojaan rintoja ei ole peitelty. Sinulle silmänruokaa, koska miksipäs ei.

Valkoinen villatakki on vielä harteillani, koska se näyttää hyvältä vähän ruskettunutta ihoa vasten. Hiukseni ovat suoristettu ja meikkini on se sama miten olen vuosia itseni meikannut, mutta hyväksi todennut.

 

Odotat mua rakennuksen kulmalla porttikongissa.. Perhoset ovat lentäneet vatsaani ja tunnen sen kaiken kihelmöinnin sisälläni. Lähestyn sua ja hymyilen sulle aurinkolasieni suojista. Katsot minua ja hymyilet. Otan aurinkolasini pois ja katson sinua. Halaamme ja kuiskaat korvaani………

 

Kävelemme käsikädessä hotellin hämyiseen baariin, jonne on jo sytytetty iltavalaistus. Valitsemme suojaisimman istuskelupaikan nurkasta, jonne ei ole näköyhteyttä. Istuudumme vierekkäin. Tarjoilija tuo vettä ja jättää meidät kahdestaan. Baarissa on hyvä puheensorina ja näen, että valoja edelleen himmennetään.

 

Siinä me olemme, ihan kahdestaan, ihan vierekkäin.. Otat kädestäni kiinni ja alat silittämään mun käden pintaa. Se tuntuu erityisen nautinnolliselta.. Katselemme toisiamme sanomatta sanaakaan… Paljon tunteita ja jotain niin miellyttävää sekä samalla jännittävää. Tiedätkö sen tunteen, kun jossain hetkessä voi vaan levätä.. Olla ihan vaan, vaikka ei sanoisi sanaakaan ja silti ei tule yhtään kiusallinen olo? Vaihdamme kuulumisia ja juttelemme kaikesta, mitä sillä hetkellä mieleemme voi juolahtaakkaan…Sitten kysyt haluaisinko lähteä täältä pois kanssasi. Vastaan myöntävästi ja annan sinulle ohjat. Vaikken tiedä kaikkea, luotan.

 

Nousemme pöydästä ja kävelemme ulkoilmaan. Tarttaudut kiinni takapuoleeni ja puristat sitä. Tunnen yhtäkkiä itseni hassuksi parikymppiseksi rinnallasi, jolla on elämännälkää ja nuoruuden intoa. Niitä kumpaakin minulla on tänään. Siirrät hieman kättäsi ja puristat uudelleen.

Mikä tunne, kun teet noin.. Mutta se on sallittua sinulle. Kuka tahansa ei pyllyyni saa koskea. Suutelet kaulaani joka puolelta. Se saa minut aivan hulluksi, aina…

 

Nousemme taksista ja kävelemme pihan poikki ulko-ovelle. Avaat oven minulle ja korkoni kopsuvat sisään mennessäni. Riisun kenkäni ja takkini. En ehdi kuin laukkuni laskemaan lattialle, kaappaat mut syliisi ja kannat mut makuuhuoneeseen. Kiljun ja nauran yhtä aikaa….

 

Riisumme vaatteet ja jäämme sängylle makaamaan. Makaamme kasvotusten alastomina sängyllä ja katselen sua. Silitän sun kasvoja ja sä silität mun kasvoja.. Kaikki on riisuttu ja olen niin paljaana edessäsi, kuin voin vain olla. Silmistäni valuu kyynel, ainoastaan siitä tunteesta, mitä koen…Käännyn ympäri ,että jäät taakseni. Tuot kätesi ympärilleni ja suutelet niskaani. Sitä herkintä kohtaani, joka saa silmäni sulkeutumaan.. Työnnyt sisääni hitaasti ja nyt olemme yhtä…Kyyneleet valuvat pitkin poskiani, mutta silti minua hymyilyttää.

 

 

Kommentit (0)