Ota musta kii

Juon lonkeroa muovikupista ja tupakka palaa.Tuntuu ihanalta. Tänään on varmaan lämpöisin kesäpäivä hetkeen ja olen viettämässä sitä festareilla parin ystävän kanssa. Humala on noussut päähän mukavasti, koska olemme aloittaneet viinin lipittämisen jo iltapäivällä. Tänään on kuuma, joten vaatteetkin ovat sitä mukaa. Valitsin asuksi valkoiset minishortsit ja mustan topin. Heilumme festarialueella siellä täällä ja päätämme suunnata tiskin kautta, ennen kuin menemme katsoman lempiartistimme keikkaa.

”Mennää viä tonne eteenpäin,””No todellakin, vastaan ja juomat käsissämme kävelemme eteenpäin. Keikka alkaa ja kupit tyhjenee. Tanssimme ja laulamme biisien tahdissa. Nojaan lavan edessä olevaan kaiteeseen ja fiilistelen keikkaa. Sitten tunnen kuinka, joku tarttuu minuun takanani, painautuu minuun ja jää taakseni. Kädet ovat ympärilläni ja se tuntuu ihanalta. Katson alaspäin vieraisiin käsiin. Otan niistä kiinni. Sitten katson taakseni, kuka takanani on. 

Sinä. Kaikista maailman ihmisistä, minä? Olen hämmentynyt, mutta päätän nauttia siitä hetkestä ja meistä. Pidän kiinni käsistäsi ja nojaan sinuunpäin. Sitten käännän päätäni ja suutelemme. Suudelmat joita annamme toisillemme, tuntuvat siltä kuin olisimme tehneet niitä ennenkin. Olet hyvä ja nautin nyt jo sinusta. Hymyilen sinulle ja sinä hymyilet takaisin. Kätesi vaeltelevat ympäri vartaloani, pysähtyen pyllylleni. Pidän sinusta kiinni ja bailaamme keikan jatkuessa…

Otat mun kädestä kiinni ja vinkkaat eteenpäin. Lähdemme jatkamaan iltaa baariin. Käytävät johdattavat eteenpäin ja kävelen sun perässäsi kohti tiskiä. Tilaamme juomaa ja menemme sivummalle missä on juomille pöytiä. Tartumme toisiimme ja alamme suutelemaan. Kosketat mua ja yhtäkkiä siinä on helppo olla. Katson sua syvälle silmiin ja yritän samalla hakea vastauksia sille kaikelle. Se biisi mikä soi sillä hetkellä baarissa, kaikuu vielä tänäkin päivänä korvissani.

Otan sua kädestä kiinni ja lähden kiemurtelemaan hieman horjuvalla jalalla baarista pois. Nyt mä otan ohjat käsiini ja vien sun kotiini.Tunnen kiihotukseni nousseen lisää ja tunnen olevani märkä. Pilluni on turvonnut kiihottumisesta ja oloni on nälkäinen. Tuntuu kuin valuisin jo sisäreisiäni pitkin kävellessäni kanssasi kotiini.

Saavumme kotiini ja lyön oven perässäni kiinni. Samassa tartun sinuun kiihkeästi ja suutelen sua kaulalle ja suulle. Riisuttavaa ei ole paljon, joten vaatteet lähtevät hyvin nopeasti pois. Olemme edelleen eteisessä molemmat alastomina. Tartun sun kullista kiinni ja alan runkkaamaan sua. Sä laitat sormesi mun sisälle ja aloitat tyydyttämisen. Näen myös ilmeestäsi kuinka nautit ja jatkan edelleen. Sen jälkeen menen polvilleni ja otan sun kullisi suuhun. Tässä tiedän olevani hyvä ja annan sulle sellaista nautintoa, mitä et hetkeen ole saanut. Irrottaudun välillä kullistasi, katselen sitä ja sitten katson sua. Sen jälkeen laitan uudestaan sen suuhun. Ai vittu mua panettaa.

Nousen ylös sun eteesi, tartun sun käteesi, vien sut vessaan, asettaudun seinää vasten ja pilluni on sinulle kuin näytillä. Eleilläni kerron, että nyt anna mennä. Tulet taakseni ja laitat kullisi kauttaaltaan läpimärkään pilluuni. Voihkin sun edessäsi kun panet mua. Nautimme molemmat tästä naimisen huumasta.

Suoristan itseäni hieman, nojaan sinuun ja suutelen sinua pehmeästi. Rauhoitamme hieman tahtia. Siirrymme vessasta sängylle. Laitan sut sängylle ensin ja tuon pilluni sun naamallesi. Livot kielelläsi turvonnutta pilluani, sen tuntuessa niin jumalaisesta. Raavin punaisilla kynsilläni edessä olevaa seinää tehden varmasti jonkinlaisen ikuisen merkin siihen. Peruutan hieman naamaltasi taaksepäin ja istuudun kullisi päälle. Alan hitaasti ratsastamaan kullillasi, eteen taakse, jolloin munasi hinkkaa g-pistettäni juuri oikealla tavalla. Liikun edestakaisin päälläsi ja katseesi kertoo paljon. Tunnen kuinka kiima ja paine alkaa kasvamaan pillussani ja saan orgasmin. Tärisen päälläsi pilluni sykkiessä.Silmäni tekevät varman kierroksen päässäni.

Jatkamme edelleen naimista niin, että olen päälläsi. Pidät rinnoistani kiinni ja puristelet niitä hellästi. Se kiihottaa minua. Nousen päältäsi ja asetun sängylle nelinkontin. Tulet taakseni ja harrastamme seksiä takaapäin. Pidät hieman hiuksistani kiinni ja voihkin sen kaiken tuntuessa jumalaiselta. Panet mua lisää, tätä olet halunnut. Paine kasvaa kullissasi ja viimein laukeat sisääni. Huohotamme molemmat hikisinä, mutta saaneina. Siirryt viereeni jäähdyttelemään. Hymyilemme toisillemme ja jään katsomaan yhä uudestaan ja uudestaan.. 

Kommentit (0)