Silkkihuivi

Käännän suihkussa veden auki ja pidän suihkua kädessäni. Niskojani pakottaa,mutta kuuma vesi rentouttaa ne lähes samantien. Olen lähempänä kroppaani, kuin koskaan ja sinut oman kehoni kanssa. Samassa mietin,miltä nyt tuntuisi miehen kosketus vartalollani. Se olisi ihanaa,sitä todella kaipaan. Ehkä silmäni voisi peittää huivilla ja antaa olla itseni pelkkien aistien varassa. Suljen silmäni…

 

Kuulen kuinka kylpyhuoneen ovi käy ja kuulen ihanan matalan miehen äänen. Ääni kysyy: ”Tarvitaanko täällä apua?” Edelleen olen suihkun edessä ,suihkun pää kädessä ja kuuma vesi valuu pitkin alastonta vartaloani.Tunnen kuinka kuuma aalto valahtaa kehosta alaspäin,nielaisen ja sanon  ”Voi kyllä ja kovasti tarvitaankin.”

Haluaisin kovasti kääntyä katsomaan, kuka omistaa noin seksikkään äänen,mutta en jostain syystä nyt halua. Haluan sen olevan salaisuus ja sekös minua kiihottaa.

Miesääni sanoo: ” Sitten täytyy tulla lähemmäksi tutkimaan, missä paikassa on suurin tarve.”…Kuulen kuinka laitat oven kiinni ja avaat vyön ja lasket farkkusi pois jalasta äänistä päätellen. Aistit herkistyvät, kun sulkee silmät.. Seuraavaksi otat pois paitasi,sukat ja bokserit. Tilanne on erittäin seksikäs ja pilluni on turvonnut kaikesta siitä kiihotuksesta,vaikket ole koskenut minuun edes vielä. Sydämeni pamppailee ja voin vain arvailla kuka olet…

Nyt sanot minulle: ”Näytät niin namulta,täytyy tulla nyt hieman lähemmäksi katsomaan  millainen pakkaus oikein olet. Minua jännittää ja kiihottaa samaan aikaa tämä, mutta silti luotan sinuun.Tulet hitaasti minua päin ja tunnen nyt että olet aivan takanani.

”Sopiiko että laitetaan huivi silmillesi? Saat ottaa sen heti pois jos siltä tuntuu. Vastaan heti myöntävästi ,koska olen kokenut sen jo kerran.  Edelleen olet mysteeri minulle,koska en ole edelleenkään kääntynyt sinuunpäin. Mutta sekään ei enää haittaa. Kehoni värähtää, kun kätesi osuu pakaralleni. Siitä kätesi hivuttautuu ylöspäin  selkääni pitkin ja siirrät hieman hiuksiani korvan taakse. Kylmät väreet sinkoilevat kropassani ja nautin niin paljon tästä mitä teet minulle. Kiinnitin suihkun pään seinään telineeseen, että saan molemmat kädet vapaaksi. Sitten kuiskaat korvaani: ” laitan sulle nyt silkkihuivin sun silmilles:  Kuiskaan takaisin ”jooo”,koska ääneni on hävinnyt jonnekkin.. Tunnen silmieni edessä viileän huivin,joka peittää näkökentän kokonaan. Huivi on nyt silmilläni ja nyt annan luvan itselleni nautintoon.

Kätesi koskettelevat minua ympäri vartaloa ja tunnen kuinka kehoani palvotaan. Toinen käsi eksyy etupuolelle vatsan kohdalla ja aina vain alemmas kohti häpykumpua. Olet hyvin lähellä takanani ja tunnen kullisi seisovan selkääni vasten. Suutelet niskasta useita kertoja ja hieman puraisetkin. Äännähdän hieman ja hymyilen samaan aikaan,sillä saat mut aivan sekaisin. Pilluni valuu nesteitä reisiä pitkin ja minua panettaa enemmän kuin koskaan. Kätesi on nyt pillullani ja se hyväilee klitoriksen aluetta ja häpyhuulia. Olen niin märkä kaikesta tästä kiihotuksesta. Sitten laitat suihkun kiinni ja tunnen kylpypyyhkeen ihollani. Alat kuivaamaan minua selästä ja etupuolelta. Sitten sanot: nyt kaunokainen saat hieman suuhoitoa. Kaappaat mut syliin ja nostat mut kylpyhuoneessa olevalle pitkälle pöydälle. Lasken mielessäni että olen hyvällä korkeudella sinulle jos nait ⁷minua nyt ja tässä.

Kylpypyyhe sujahtaa mukavasti alleni,joten kylmä pöytä ei tunnu peppuni alla. ”Nojaa vain taaksepäin hieman”,sanot mulle hiljaa…Rakastan sitä kun minua nuollaan, olen aina saanut hyvää suuseksiä. Nojaan taaksepäin ja levitän jalkani auki. Suutelet mua sääristä tullen koko aika lähemmäs sitä kuuminta paikkaa. Nyt huulesi jo koskettavat pilluani ja aloitat ahnaan nuolemisen. Kielesi lipoo minua edestakaisin ja rytmikkäästi ja kiihotun aina vain lisää.  Miehessä seksikästä on se itsevarmuus seksin aikana, kun hän kyselemättä alkaa nuolla ja tekee sen alusta loppuun. En voi nähdä sinua, mutta se mitä tunnen on jotain todella kuumottavaa. Nyt kaksi sormea menee sisälleni ja nuolet samalla minua. Tahtisi kiihtyy ja kielesi lutkuttaa pilluani niin vauhdilla että olen saamassa orgasmin pian.

Otan sua päästä kiinni toisella kädellä, se on ainut mitä pystyn tekemään. Paine kasvaa pillussani ja jalkani tahtomattani värisivät.  Laukean nyt ja voit nähdä miten pilluni sykkii laukeamisen tuloksena. Voihkaisen pitkän äänen ja laukeamisen tunne saa vereni virtamaan joka paikassa. Kosketat mua joka paikasta ja nyt tahdot minun kääntyvän pöydällä kontilleen . Pidät musta kiinni ,etten horjahda koska vartaloni tärisee vielä.  Olen kuin tarjottimella sinulle ja sanot minun näyttävän todella upealta. Sisäreiteni ovat märät pillunesteistäni ja sekin vain kiihottaa. Tuon persettäni sinulle enemmän esille.Työnnän taaksepäin peppuani olemalla valmiina ottamaan sinut sisääni.

Tunnen kullisi häpyhuulillani. Luoja se tuntuu ihanalta ja anelen jo sinulta, koska saan sinua. Työnnät ensin kaksi sormea sisääni,sen jälkeen otat sormesi ulos ja työnnät hitaasti mutta varmasti kullisi sisääni. Olen aivan täynnä sinua koko matkalta ja peniksesi tuntuu isolta. Työnnät hieman takaisin päin ja jatkat hitaasti mutta napakasti edestakaisin. Nait minua seisten ja minä olen pöydällä takaapäin nelinkontin.

Jatkamme edelleen naimista ja nautin niin sinusta.Kiljun välillä nautinnosta ja huohotamme lähes samaan tahtiin. Viet toisen kätesi klitorikselleni ja tyydytät minua tuplana. En enää kestä kauaa ja huudan kovaa kun laukean. Pidät musta jälleen kiinni ja saan horjua siinä edessäsi.Otat kullisi pois sisältäni ja taputat minua pyllylle.

Käännyn sinuunpäin jalat olleen levitettyinä merkiksi sinulle,että tahtoisin vielä saada nuolemista. Sehän sopii sinulle ja naamasi on jo kiinni pillussani. Nuolet ja nuolet joka suunnasta ylhäältä alaspäin ja toisinpäin. Kielelläsi lutkutat klitoristani ja työnnät sormet sisään. Nait minua kielelläsi ja jälleen saan orgasmin. Tärisen siitä kaikesta tunteesta mitä olet juuri antanut minulle.

Nouset pystyyn ja tulet eteeni lähemmäksi. Tunnen huulesi lähellä kasvojani ja suutelet minua. Maistut minulle ja se on seksikästä. Suutelemme pitkään ja käärit isoa pyyhettäni edelleen ympärilleni. Suutelen sua koko ajan lisää ja ajantaju katoaa. Kätesi menevät huivin solmukohtaan ja alat avaamaan huivia. Saat solmun auki ja otat silkkihuivin pois silmiltäni. Nyt näen ensimmäistä kertaa kuka olet..Se olet sinä..

 

 

 

Kommentit (0)