Lahden ihanin Horus

Lahteen on vähän aikaa sitten avattu aivan mahtava uusi kahvila Horus. Se on tunnelmaltaan hieman retro, tyylikäs ja valoisa. Kuin pieni pala Berliiniä Lahdessa! Hyllyillä on myynnissä vehreitä viherkasveja ja katosta roikkuu huomion kiinnittävät kullanväriset lamput. Olin niin innoissani, kun kävin tsekkaamassa paikan ja juttelin omistajan kanssa hetkisen. Kahvilasta onkin hyvää vauhtia muodostumassa kantapaikkani.

Horuksesta saa lounasta, joka on simppeliä ja juuri siksi niin herkullista. Vitriinissä on kahvin seuraksi tarjolla pientä suolaista ja makeaa. No, entä se kahvi sitten? Valikoima koostuu Lavazzan laadukkaista makuelämyksistä. Lisäksi teevalikoima on kehumisen arvoinen. Koko paikka on oikeastaan melko täydellinen, juuri sellainen, että siellä on mukava viettää aikaa kirjan tai läppärin kanssa. Horuksen omistajapari on ammattitaitoinen ja tosi mukava. Suosittelen ehdottomasti kaikkia lahtelaisia ja Lahdessa vierailevia (kisavieraat käykää Horuksessa!) käymään tässä ihanassa kahvilassa! 

HORUS1.jpg

uuu.jpg

KEITTO.jpg

Keitot -lopputalven parhaat lämmikkeet!

vk.jpg

HORUS.p.jpg

Lähtiessä muista ostaa muutama tuore sämpylä mukaasi! Nekin ovat, yllätys yllätys, täydellisiä. 

 

Kommentit (1)
  1. Oi miten mahtavaa, että Lahti on saanut näin kivan uuden kahvilan 🙂 Mä vietin siellä muutamia vuosia sitten paljonkin aikaa, ja sen jälkeen kahvilatarjonta on kyllä mennyt hurjasti eteenpäin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *