Ladataan...
projektiaurinko

Rakkaus on yksi kauneimmista asioista, joita voi juhlistaa. Ja mun elokuu on rakkautta täynnä, sillä pääsen juhlistamaan hääonnea jopa kolmena peräkkäisenä viikonloppuna. Väkisin tulee mieleen vain se 4 häät -ohjelma. Mä en taida niin kriittisesti arvostella tulevia häitä, vaan nautin jokaisesta juhlasta, etenkin jos ne ovat hääparin itsensä näköiset.

Ensimmäisissä häissä oli lyhyt kirkkoseremonia (lasten kanssa erittäin bueno) ja yömyöhään asti jatkuneet juhlat kauniilla joenrantatilalla. Ohjelmaan kuului perintäisiä hääleikkejä, rentoa jutustelua sekä tietysti karaokea. Mikä parasta, pääsin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen käyttämään Vietnamissa teettämääni (prinsessa)mekkoa. Kampausideasta koko kunnia Erika Naakalle, jonka blogista löytyy helpoimmat kampausvinkit tällaiselle hiustumpelolle.

Odotin innolla myös morsiuskimpun heittoa, mutta sehän meni meidän naimattomien osalta aivan pieleen. Kimppu lensi kauemmas, jonne me kaikki kipitimme innoissamme. Yhtäkkiä iski kaamea jäätyminen, eikä kukaan uskaltanut ottaa kimppua. Hetken tauko ilman että kukaan teki siis yhtään mitään, kunnes joku sen siitä nappasi. Vähän jäi harmittamaan oma blackout, mutta toisaalta hääkimpun omistajana olisin saanut järjestää melkoiset pikahäät ennen ensi viikonlopun kakkoshäitä. Miehet sen sijaan suorastaan hyppivät toistensa päälle sukkanauhan perässä, mutta sekään ei osunut tällä kertaa mun miehelle.

Nää on nyt niitä päiviä, kun rakkaus on avoimesti esillä, mutta saahan sitä hehkuttaa muulloinkin.

Rakkaudentäyteistä viikkoa kaikille! <3

Ladataan...
projektiaurinko
Valitse tänään vaatteet, jotka saavat olosi tuntumaan hyvälle.

 

 

Uskon vahvasti, että omilla asuvalinnoillaan voi vaikuttaa päivän mielialaan ja minäkuvaan. Joskus huokailen pitkään vaatekaapin edessä vaihdellen asukokonaisuuksiani moneen kertaan, mutta samalla säästän itseni siltä myöhemmältä itsekriittisyydeltä, jota huono asuvalinta aiheuttaa. Hyvin pukeutumalla olo on koko päivän itsevarmempi ja kauniimpi.

Mun täytyy sanoa, että reppureissailun jälkeen olen nauttinut pukeutumisesta Suomessa erityisellä tavalla. Aasian pukukoodina oli lähinnä rennot ja hienkestävät hellevaatteet tai järkyttävä kuosien sekamelska. Välillä katselin kaihoisasti niitä viikon lomailijoita, joilla oli luultavasti enemmän vaatteita viikoksi kuin mulla kolmeksi kuukaudeksi. Pelkästään farkkujen pukeminen 8 kuukauden tauon (siis apua!) jälkeen tuntui jo luksukselta.

Tällä viikolla haluan pukeutua vain niihin lempparikuteisiin, joista tulee heti aamusta hyvä mieli ja jotka päällä voin vapaasti huidella pitkin kyliä murehtimatta ulkoista olemustani. Perimmäinen tarkoitus ei todellakaan ole muodikkuus, vaan itsensä miellyttäminen. Jos tuntee itsensä mukavaksi ikivanhassa collegeasussa, silloin pukeutuu huoletta siihen ikivanhaan collegeen. Kun kantaa vaatteensa ylpeydellä välittämättä muiden mielipiteistä, näyttää jo todelta hyvältä. Sisäinen hyvä olo näkyy aina ulospäin.

Joskus se the thing​ saattaa olla pelkkä korukin, joka tekee arkisesta asuvalinnasta paljon spesiaalimman. Mä tykkään esimerkiksi käyttää isoja ja näyttäviä korvakoruja, vaikka tarkoitus olisi käydä vain nopeasti lähikaupassa. Kerran lähdin Thaimaassa asuessani tekemään koulutehtävää vaihtariystävän luo naapuriin, toisin sanoen saman hotellikäytävän toiseen päähän. Päälläni oli perus shortsit-toppi-yhdistelmä sekä tietysti jotkut näyttävät glitterkorvikset. Ystäväni ihmetteli, olinko lähdössä tai tulossa jostakin vaikka kyseessä oli perus kotoinalöllöilysunnuntai. Tarkoituksenanihan ei ollut näyttää "paremmalta" vaan pukeutua niihin korviiksin vain koska ne oli vaan niin ihanat ja koska ihanista asuista tulee myös ihana olo.

Haastan teidätkin miettimään, mistä vaatteista tulee hyvä mieli. Mä olen jo sunnuntaina ripustanut rekkiini omat luottovaatteeni, joten säästyn tulevalla viikolla huokailulta vaatekaapilla. Valitsin useampaa sorttia eri säiden varalta, koska Suomessa ei vaan voi tietää tarkeneeko hameella vai sataako lunta. Tänään alkaa myös kauan odotettu kirppispöytävaraukseni, joten toivottavasti pääsen turhista kangaspaloistani eroon (oululaiset hoi Järkikirppis pöytä 12). Pitäkää peukkuja!

Ladataan...
projektiaurinko

Haluan vain hehkuttaa, miten olen viime aikoina saanut kuulla huikean positiivisia kommentteja jopa tuntemattomilta. Enkä tarkoita nyt blogikommentteja, vaan ihan yleisiä huomioita esimerkiksi pukeutumisesta, asenteesta tai työnteosta. Mukavat sanat ovat jääneet pyörimään mieleen useammaksi päiväksi ja hymyilyttävät joka kerta, kun ne taas muistaa.

Pointtina ei ollut nyt itsekehu, vaan halu muistuttaa teitä kaikkia sanomaan omat ajatuksenne ääneen. Monet kehut tuntuvat ulkopuolisista melko mitättömiltä, mutta merkitsevät kuulijalleen aina paljon enemmän. Miettikää nyt vaikka miten parisuhteessa kehoitetaan aina osoittamaan rakkautta sanoin ja teoin. Yhtälailla hyviä asioita pitäisi ilmaista myös oman lähipiirin ja miksei tuntemattomienkin keskuudessa. Levittäkää hyvää ja kantakaa kehunne ylpeydellä.

 

//Kuvassa ystävälleni syntymäpäivälahjaksi maalaamani taulu. Vain koska hän on niin ihana!

Pages