Onnea, Onnellisuusprojektin voittajat!

Voi kuinka tulin onnelliseksi teidän ihania kilpailuvastauksianne lukiessa! Onnekkaat Onnellisuusprojekti-kirjan voittajat ovat…

photo_15.6.2013_11.39.44_0.jpg

Nimimerkit NinaMaria, VilmaP. ja Manna_P! Onnea kaikille! Pistin teille sähköpostia, jotta saan postiosoitteenne, niin saadaan kirjat eteenpäin.

Ja sitten niihin vastauksiin! Moni oli äkännyt onnen löytyvän tässä ja nyt, pienistä hetkistä. Vaikka kahvikupposesta, juoksulenkistä tai myötätuulesta kotiin pyöräillessä. Tasapainoisesta arjesta, kirjoitti yksi vastaajista. Myös toivo tulevaisuudesta toi onnea, kuten myös läheiset, terveys ja lapset. Mahtavia vastauksia kaikki!

On hyvä välillä pysähtyä pohtimaan, mistä onnellisuus oikein kumpuaa. Monessa vastauksessa mainittiin asioita, jotka eivät ole mahdottomia saavuttaa vaan läsnä jokapäiväisessä elämässä. Niinhän se onkin. Jos oma onni riippuu vain tulevaisuudessa mahdollisesti siintävistä onnistumisista, voi olla ettei onni koskaan tule kohdalle. Tai onhan se kohdalla, mutta katse on niin tiukasti horisontissa, ettei tätä hetkeä meinaa huomata. Tälläkin hetkellä voisin valitella työtä ja muuttoprosessia, mutta toisaalta voin olla onnellinen hyvin kulkeneesta treenistä, vapaaillasta ja vieressä kehräävästä kissasta, joka osallistui hänkin arvonnan suorittamiseen.

photo_24.6.2013_20.02.13.jpg

Vielä yksi ihana vastaus on tähän kirjattava. Siinä tiivistyy kaikki oleellinen: ”Hymy ja nauru, vesisade ja sen tuoma raikkaus, kirjat, ihanat, ihanat ystävät ja täydellisesti valittu karkkipussi!”

Ps. Jos onnetar ei suosinut, Onnellisuusprojektia saa myös kirjakaupoista kautta maan, esimerkiksi täältä tai täältä!

Kommentit (1)
  1. Sain Onnellisuusprojektin siskoltani synttärilahjaksi 🙂 Kirja oli ihanan inhimillisesti kirjoitettu, kuinka usein annammekaan pienen mielipahan kasvaa suureksi ja pahoittaa vielä läheistenkin mieli. Kirjan luettuani olen yrittänyt olla pitkäpinnaisempi ja onnellisuusindeksini on nousussa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *